• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32 haftada açıklık ve doğum

duyguudk

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2024
127
47
13
32
Merhaba arkadaşlar rahim ağzı yetmezliğinden 19 haftada tedaviye başladım 31+5 de doktor muayenesine gittim akşamına sancı tarzı şeyler hissetmeye başladım. 28 saat kadar bekledim gece 12den sonra 24 Eylül tarihinde hastaneye gittim Nst de sancı çıkmadı. Yatırdılar ciğer geliştirici verdiler. Sabah doktorum geldi muayene etti 2cm %50 silinme var dedi. Bu gece tekrar ciğer geliştirici yapacaklar. Sancılarım çok düzensiz. 15dk altına düşmüyor tedavi başladığından beri. Bu tarz durumlar yaşayıp bebeği erken doğup sağlıklı olan yoğun bakımdan evine götürebilenler var mı

31. Haftada yuzde 40 silinme 1 cm aciklik vardi bende canim, ciger gelistirici, sanci icin serumlar vs aldim defalarca. Neredeyse hic hareket etmeden gecirdim gunlerimi 36. Hafta doldugu gun dogurdum. Bebegim kuvezde kaldi 10 gun kadar, fakat erken dogmasiyla ilgisi yoktu dogumda su yutmustu. Ilk basta yanima vermislerdi hatta su yutma olayi olmasaydi beraber cikacaktik muhtemelen. Su an gayet saglikli çok şükür 🙏

33. Haftada doğum yaptım oğlumda 3 hafta küvezde kaldı 1950 doğduğu için ciğer geliştirici vurulduğu için nefes almasında problem yoktu çok şükür korkmayın allahın izniyle bir şey olmaz

31. Haftada yuzde 40 silinme 1 cm aciklik vardi bende canim, ciger gelistirici, sanci icin serumlar vs aldim defalarca. Neredeyse hic hareket etmeden gecirdim gunlerimi 36. Hafta doldugu gun dogurdum. Bebegim kuvezde kaldi 10 gun kadar, fakat erken dogmasiyla ilgisi yoktu dogumda su yutmustu. Ilk basta yanima vermislerdi hatta su yutma olayi olmasaydi beraber cikacaktik muhtemelen. Su an gayet saglikli çok şükür 🙏
Çok teşekkür ederim 🤍 gerçekten iyi şeyleri duymaya ihtiyacım var.

33. Haftada doğum yaptım oğlumda 3 hafta küvezde kaldı 1950 doğduğu için ciğer geliştirici vurulduğu için nefes almasında problem yoktu çok şükür korkmayın allahın izniyle bir şey olmaz
Çok teşekkür ederim 🤍 gerçekten iyi şeyleri duymaya ihtiyacım var.

Back
X