iyi günler hocam
benim daha öncede biri 16 haftalık diğeri 1 aylık olmak 2 düşüğüm var nedeni rahimdeki perde olarak belirlendi ve ameliyatını oldum şuanda 32 haftanın içinde bir gebeliğim var. yüksek tansyon hastasıyım diyetteyim ve alfamet kullanıyorum tansiyonum düzene girdi.yaşım 34 hocam şimdiye kadar herşey yolundaydı bu haftadaki kontrolimde kan tahlillerimde wbc değeri 16,5 çıktı enfeksiyon değeri yüksekmiş idrar tahlilim temiz. ve plesantada 2 adet tıp diliyle söyledi doktorum ama leke gbi bişi var eğer çoğalırsa bebeği almak zorunda kalıcaz dedi.1 haftadır ağrılarımda vardı pre-par kullanıyorum 1 tablet günde ve ağrılarım kesildi ama eylül 6 sında kontrolüm ogne kadar içicem ilacı.
hocam sizinde bilgileriniz, almak istiyorum erken doğum riskim nekadar ve nezaman olur.2 hafta snra kontrolüm bu zamanda leke çoğalıp bebeğime zararı olurmu buarada başka bir dr gitmelimiyim.kontrol için. 22 ağurtosta kan tahlilimi tekrar yaptırazacız sonuca göre konuşalım dedi. enfeksiyonun bebeğe zararı nedir hocam aydınlatırsanız sevinirm.