merhaba kızlar... 31. haftamdayım... dün doktor kontrolüne gittim... bebeğin kilosu boyu haftası hareketleri herşey normal... rahım ağzım kapalı, su normal.. derken doktorum birde nts ye girdirdi beni... olan oldu o zaman... gizli sancılarım çıktı...hemen yatış verdi... serum, iğne, ilaç derken akşama doğru izinli çıktım hastaneden... yarın yine gideceğim ... bebeğin beslenmesine bakacak , nts ye gireceğim, birde doplere sokacağım seni dedi...ve 2 saatte bir nidilat kullanıyorum...
sancılarım sadece nts de çıkıyor... normalde benim hissettiğim sancı felan yok... hemde hiçbir şekilde... doktorum net birşey söylemedi... erken doğum riskin var diyor...
şimdi bu ; bebeğimi erken doğuracağım anlamına mı geliyor, aranızda böyle olupta zamanında doğuran oldumu?
sancılarım sadece nts de çıkıyor... normalde benim hissettiğim sancı felan yok... hemde hiçbir şekilde... doktorum net birşey söylemedi... erken doğum riskin var diyor...
şimdi bu ; bebeğimi erken doğuracağım anlamına mı geliyor, aranızda böyle olupta zamanında doğuran oldumu?