31. haftamdayım ve erken doğum riskim olduğunu öğrendim:((((

beste2006

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
1.075
7
116
Diğer
merhaba kızlar... 31. haftamdayım... dün doktor kontrolüne gittim... bebeğin kilosu boyu haftası hareketleri herşey normal... rahım ağzım kapalı, su normal.. derken doktorum birde nts ye girdirdi beni... olan oldu o zaman... gizli sancılarım çıktı...hemen yatış verdi... serum, iğne, ilaç derken akşama doğru izinli çıktım hastaneden... yarın yine gideceğim ... bebeğin beslenmesine bakacak , nts ye gireceğim, birde doplere sokacağım seni dedi...ve 2 saatte bir nidilat kullanıyorum...

sancılarım sadece nts de çıkıyor... normalde benim hissettiğim sancı felan yok... hemde hiçbir şekilde... doktorum net birşey söylemedi... erken doğum riskin var diyor...

şimdi bu ; bebeğimi erken doğuracağım anlamına mı geliyor, aranızda böyle olupta zamanında doğuran oldumu?

selam canım geçmiş olsun ben de seninle aynı durumdayım.4 saatte bi nidilat kullanıyorum.Bi de bebeğin akciğerlerini güçlendirici iğne yaptırdı doktor.Ben de normalde sancı hissetmiyorum nst de çıkıyor.Çalışıyodum rapor aldım yatak istirahati verdi.

çok sağol canım. sana da geçmiş olsun... bugün yine izinli çıktım hastaneden... öğlen nst sonucum çok iyi çıktı... sanırım tehlike kayboluyor.. nidilatı da 3 saatte bir almaya başladım... dr belki bebeğin suyunda enfeksiyon olabilir diye serumun içine birde antibiyotik yaptırdı bugün...

yarın son nst ye gireceğim sanırım...

aman dikkat et... ben son zamanlarda hiç dikkatli davranmadım... çok rahat hareket ediyordum falan...

bakalım allahımın izniyle inşallah zamanında doğururuz bebişlerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…