31 Mart Vakası belgesel oldu

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.741
12.324
31 Mart Vakası belgesel oldu

31 Mart vakası, 20. yüzyılın başlarında yaşanan en önemli olaylardan biri. Sultan 2. Abdulhamit'i tahttan indiren olay bütün boyutlarıyla A Haber ekranlarında belgesel olarak yayınlandı. "İmparatorluğa Darbe: 31 Mart" belgeseline konuşan uzmanlar, önemli bilgiler verdi.

1427698227294.jpg

Bu belgesele dün rastlayıp izledim, tarihi bilgiler edinmeyi çok severim. Yandaş medya deyip yaftalamadan sadece belgesele saygı duyarak izliyordum ki...:KK47:
Bir de ne ne göreyim; ikide bir Erdoğan lafı geçmeye başladı hem de Abdülhamit belgeselinde...:KK11:
Sinirim tavan yaptı. Abdülhamit ile Tayyip Erdoğan kıyaslaması son gaz sürerken, bir de baktım 31 mart vak'asından Gezi olaylarına bağlandı konu oradan 3. köprü için yapılan gösterilere geldi.
Çok sinir bozucuydu.

Bu belgesele dün rastlayıp izledim, tarihi bilgiler edinmeyi çok severim. Yandaş medya deyip yaftalamadan sadece belgesele saygı duyarak izliyordum ki...:KK47:
Bir de ne ne göreyim; ikide bir Erdoğan lafı geçmeye başladı hem de Abdülhamit belgeselinde...:KK11:
Sinirim tavan yaptı. Abdülhamit ile Tayyip Erdoğan kıyaslaması son gaz sürerken, bir de baktım 31 mart vak'asından Gezi olaylarına bağlandı konu oradan 3. köprü için yapılan gösterilere geldi.
Çok sinir bozucuydu.
Bende kısa bir bölümünü dinledim
Bazı ayrıntılar dikkatimizi çekmedi değil

Son düzenleme:
X