31 Mayıs - 6 Haziran 2021 Haftalık Burç Yorumları

9bf53ebac9f63165a8fb9046b9576002646bafce.jpg

KOÇ BURCU:

Haftaya İkizler burcunda hareket eden Güneş ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ile başlıyorsunuz. Yerel çevreden sizlerin yöneticiliği için bir teklif alabilirsiniz. Güvenlerini kazandığınız ve liderliğinize inanan kişiler sizlerden destek bekleyecektir. 2 Haziran Çarşamba günü Venüs Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Ailenizle sıcak görüşmeler gerçekleştireceğiniz bir dönem olacaktır. Kurduğunuz bağlar güçlenirken, köklerinizden aldığınız öğretilerle birbirlerinize sahip çıkacaksınız.

https://www.hurriyet.com.tr/koc-burcu-haftalik


BOĞA BURCU:

Haftaya İkizler burcunda hareket eden Güneş ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ile başlıyorsunuz. Yeni bir yatırım kaynağına ulaşıyorsunuz. Sabit olarak ilerlediğiniz mali tablonuzda değişikliğe giderek yöntemlerinizi artıyorsunuz. Kendinizi güvende hissetmek isterken bu durum sizde daha farklı hırslar noktasına gelebilir.

https://www.hurriyet.com.tr/boga-burcu-haftalik


İKİZLER BURCU:

Haftaya burcunuzda hareket eden Güneş ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ile başlıyorsunuz. Hızlı düşünerek hızlı karar alma beceriniz sizleri yeni bir kadersel yola sevk ediyor. Geleceğinizi şekillendirirken duygularınızın da sesini dinliyorsunuz. Bu hafta hayatınızda ilişkilerde çok gerçek kararlar içerisine çekilirken belki de hiç bu kadar kendinizden emin hissetmediniz.


https://www.hurriyet.com.tr/ikizler-burcu-haftalik


YENGEÇ BURCU:

Haftaya İkizler burcunda hareket eden Güneş ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ile başlıyorsunuz. Geri planda gerçekleşen fakat sizlerin bilgisi olmayan konular gün yüzüne çıkabilir. Hızlı hareket etmeden önce sabırla gerçeklerin tamamını öğrenmelisiniz. Hafta başında hukuksal işleriniz varsa onları toparlamak ya da devletle ilgili işlerinizi çözüme ulaştırmak için oldukça uygun olduğu söylenebilir.

https://www.hurriyet.com.tr/yengec-burcu-haftalik


ASLAN BURCU:

Haftaya İkizler burcunda hareket eden Güneş ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ile başlıyorsunuz. Uzun süredir katıldığınız bir organizasyon da programda olmamasına rağmen sizlere bu konuyla ilgili bir teklif gelebilir. Çalışmalarınıza ve başarılarınıza güvenen yöneticiler sizleri her zaman destekleyeceklerdir.

https://www.hurriyet.com.tr/aslan-burcu-haftalik


BAŞAK BURCU:

Haftaya İkizler burcunda hareket eden Güneş ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ile başlıyorsunuz. Kadersel bir karar alıyorsunuz. İlk defa düşüncelerinizi değiştirmeden çalışma alanınızda yeniliğe gideceksiniz. Yeni bir proje ortaya çıkartıyorsunuz. İşler uzun zamandır istediğiniz gibi gitmiyordu şimdi yoluna girmeye başlıyor.

https://www.hurriyet.com.tr/basak-burcu-haftalik


TERAZİ BURCU:

Haftaya İkizler burcunda hareket eden Güneş ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ile başlıyorsunuz. Yabancı kişilerin düşüncelerini dikkate alarak kendinizle ilgili ani bir karar alıyorsunuz. Yaşam felsefenizi kenara bırakıp duygularınızla hareket edeceksiniz. İnandığınız şeylerin peşinden gitmekten çekinmeyin. Kendinize güven duymalısınız.
https://www.hurriyet.com.tr/terazi-burcu-haftalik


AKREP BURCU:

Haftaya İkizler burcunda hareket eden Güneş ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ile başlıyorsunuz. Finansal konularınızda uzun zamandır beklediğiniz ödeme gerçekleşecektir. Maddi sorunlarınızı geride bırakırken hayata daha sağlam adımlarla yürüyeceksiniz. İlişkinizde yeni kararlar içinde olabilirsiniz. Duygusal anlamda vereceğiniz kararlar oldukça anlamlı olacak.




YAY BURCU:

Haftaya İkizler burcunda hareket eden Güneş ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ile başlıyorsunuz. Yalnızlığınız son buluyor diyebilir. Aşık olduğunuzu düşünüp ne yaptığınızı bilemiyor olabilirsiniz. İlişkiler konusunda acele etmeyin. Duygularınızın sonuç bulmasını beklemeyin. Kadersel bir tanışma ile yeni bir ilişkiye başlıyorsunuz.



OĞLAK BURCU:

Haftaya İkizler burcunda hareket eden Güneş ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ile başlıyorsunuz. İş yaşamınızda aniden değişikliğe gitme kararı alabilirsiniz. Alan değişikliği, iş değişikliği, sektör değişikliği gibi sorunluluk almanız gereken konularda kadersel bir gelişme yaşayacaksınız.



KOVA BURCU:

Haftaya İkizler burcunda hareket eden Güneş ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ile başlıyorsunuz. Yalnız geçirdiğiniz zamanların sonu geliyor, artık kendinize yeni bir yol çizmek isterken kadersel bir değişikliğe gidiyorsunuz. Duygularınızı açıkça paylaştığınız kişi ile özlediğiniz şefkati yeniden yaşayacaksınız.



BALIK BURCU:

Haftaya İkizler burcunda hareket eden Güneş ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ile başlıyorsunuz. Karar aşamasında olduğunuz konularda ailenizin desteğini alarak bir neticeye varıyorsunuz. Tamamlanması gerekenleri sonlandırarak yeni başlangıçlara adım atacaksınız.




Aygül Aydın
 

6f8d7f0dbec32e10246c6ceabcdf987b143c72eb.jpg

Haftaya Mars-Neptün üçgeni ile başlıyoruz. Hayallerimize bir adım daha yaklaşmak adına harekete geçmek için şahane bir etki. Mars, Neptün’ün getirdiği dalgınlıkları dağıtsın, Neptün’den aldığı ilham ile koşsun.

Salı günü Güneş, Ay Düğümleri ile açıda olacak. Geleceğe ya da kendimizi daha ön plana çıkartmaya dair bazı kadersel olaylar ile karşılaşılabilir. Biraz zorlayıcı olsa da değerlendirmekte fayda var. Burada direkt dürüst, adil ve etik bir çerçevede ilerlemek çok daha sağlıklı olacaktır.

Çarşamba günü Venüs, Yengeç burcuna geçiyor. Romantizm seviyesi artabilir. Aileniz ve sevdikleriniz ile daha keyifli vakit geçirmenizi dilerim. Bununla birlikte kendinizi daha çok sevin, şefkatinizi kendinize daha çok akıtın. E biraz da kendinizi şımartabilirsiniz tabii.

Perşembe günü Ay, Koç burcundayken Güneş ile Satürn’ün uyumlu açısı var. Herhangi bir adım atarken ya da bir iş başlatırken üst pozisyonlardan, otorite figürlerinden ya da sizden daha yaşlı veya daha tecrübeli kişilerden destek alabilirsiniz. Bununla birlikte geleceğe dair somut adımlar atabilirsiniz, hatta Satürn’ün retro olduğunu düşünürsek önceden niyetlendiğiniz ama harekete geçmediğiniz konular için adım atmanın tam zamanı.

Cuma günü ise Venüs ile Jüpiter’in uyumlu açısı var. Cuma gününün güzel enerjileri bizlere bolluk, bereket, şifa olarak geri dönsün. Daha pozitif, ılımlı ve uyumlu olunabilecek bir gün. Küsler barışsın, herkes sevgi kelebeği olsun.

Cumartesi günü Merkür’ün Neptün’le, Mars’ın da Plüton ile gerilimli açısı var. Bu enerjileri iyi değerlendirmek gerekir. Hayal kırıklığına uğramamak için körü körüne yargıda bulunmayın. Düşünmeden konuşmayın.
Agresif hissediyorsanız kendinizi sakinleştirecek aktivitelerde bulunun. Çok sosyalleşmeye çalışmak yerine kendiniz ile baş başa kalarak gerginliğinizin nedenini araştırın. Hangi konuda diretiyorsunuz, dönüştürmeniz ya da esnetmeniz gereken hangi noktalar var? Size hizmet etmeyen hangi düşünce kalıplarınız varsa onların yerine daha sağlıklı olanları ekin.

Pazar günü ise Ay, Boğa enerjisine geçiyor. Keyif yapmak için güzel bir gün.




Damla Güleç
 
1742639f15d678f892478a63c1ef6fd8812d7eed.jpg

Koç burcu​

Haftanın ilk günleri iletişiminizde ve zihinsel aktivitelerinizde iyileşme görebilirsiniz. Odaklanmış, çabuk düşünebilme yetiniz bu haftayı yaşadığınız problemleri çözümlendirmek için ideal bir zaman kılabilir. Tartışmalara girmekten çekinmeyebilirsiniz. Çarşambadan pazara kararlılığınız ve güçlü iş etiğiniz uzun dönemli planlarınıza erişmenizi kolaylaştırabilir. İkili ilişkilerinizde karşılıklı anlaşma ve saygının önemi artabilir.

Boğa burcu​

Pazartesiden salıya her tür arabuluculuk, pazarlık, partnerlik yapmanızı gerektiren işlerinizi layığıyla yapabilirsiniz. Çevreniz bakış açınızı rahatlıkla kavrayacak ve fikirlerinize saygı duyacak. Zihinsel efor gerektiren işler; sınav, ödev, başvuru gibi işlerinizi yapmak için de ideal bir zaman olabilir. Haftanın geri kalanını saran sakin ve huzurlu atmosfer sosyalleşmeyi keyifli kılabilir. Arkadaş ortamınızın odak noktası siz olabilirsiniz.

İkizler burcu​

Pazartesiden cumaya amaçlarınıza ulaşmak için sabır, azim ve iyi bir iş etiğinin önemini fark edebilirsiniz. İstediğiniz sonuçlara ulaşmak için pratik düşünmeye ve hatasız olmaya çalışabilirsiniz. Ciddi veya zor işlerinizi tamamlamak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Eğitmenlik rolünü üstlenebilirsiniz. Hafta sonu eski arkadaşlarınızla, ailenizle bir araya gelip eski günleri yad etmek isteyebilirsiniz. Özellikle kadınlarla olan ilişkileriniz samimi ve duygusal olabilir.

Yengeç burcu​

Pazartesiden cumaya hayata pozitif bir lensten bakabilirsiniz. Çevreniz rahat, mutlu ve sıcakkanlı tavrınızdan ötürü sizi daha çekici bulabilir. Yeni romantik ilikilere girmek veya var olan bağlarınızı kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu kendinizi duygusal, hassas ve sevgi dolu hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak size iyi gelebilir.

Aslan burcu​

Pazartesi ve salı günleri arkadaşlık ve aşk ilişkilerinizde küçük engeller, yanlış anlaşılmalar ile karşılaşabilirsiniz. Bu durumlar kıskançlık, takıntı, kontrolcülük veya gizlilik ihlalleri yüzünden yaşanabilir. Uğraşması kadar uzak durması da zor olan biri hayatınıza girebilir. Çarşambadan pazara hedeflerinize doğru yavaş ama emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. İşinize, ilişkilerinize karşı sorumluluk anlayışınızın güçlendiğini hissedebilirsiniz. Liderlik kalitelerinizi göstermek için ideal bir zaman olabilir.

Başak burcu​

Haftanın ilk günleri keskin düşünebilme yetiniz sayesinde plan yapmak için ideal bir zaman olabilir. Pozitif ve kendine güvenli tavrınız ile çevrenizi etkileyebilir, düşüncelerinizi rahatlıkla karşı tarafa geçirebilirsiniz. Çarşambadan pazara aşk, para, denge ve mutluluk, çok büyük çaba sarf etmenize gerek kalmadan hayatınıza girebilir. Daha önceleri verdiğiniz emeğin ve yardımların iyi karması olarak hayatınıza giren bu güzelliklerin tadını çıkarabilirsiniz.

Terazi burcu

Haftanın ilk günlerinde normal rutininizin dışına çıkmak isteyebilir, iç görüleriniz ve sezgileriniz ile hareket etmenin keyfini çıkartabilirsiniz. Konfor alanlınızdan uzaklaşıp sosyal hayata karışacağınız bu hafta, kendinizi oldukça öz güvenli hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise sevdiğiniz insanlarla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Sadakat ve bağlılık gibi konular önem kazanabilir.

Akrep burcu

Pazartesinden perşembeye kadar özellikle aşk hayatınıza odaklanabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde kendinizi sıcak, neşeli ve öz güvenli hissedebilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar edinebileceğiniz bugünlerde, iş hayatınızda da her tarafın karşılıklı fayda sağlayabileceği ortaklıklara imza atabilirsiniz. İyi şansın kapılarını aralayacağınız bu haftanın sonlarında ise zamanınızı zorlu projelerin üstesinden gelmek için harcamak isteyebilirsiniz.

Yay burcu

Haftanın ilk iki günü, rutinden kurtulmak ve sıra dışı deneyimler kazanmak için büyük bir dürtü hissedebilirsiniz. Esnek bir programa sahip olmanın getirdiği hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Çarşambadan pazara kadara ise sorumluluklarınıza daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bunun sonucunda iş çevrenizde tanınabilir, terfi alabilirsiniz.

Oğlak burcu

Genellikle kariyer odaklı olmanıza rağmen bu hafta tüm enerjinizi aşk hayatınıza, romantizme kanalize edebilirsiniz. Yatıştırıcı ve iyileştirici bir enerjiyi içinizde bulacağınız, manevi bir güçten besleneceğiniz haftanın ilk günlerinde, ruhsal gelişiminize katkı sağlayacak aktivitelere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise değişimler kapınızı aralayabilir. Tesadüfi karşılaşmalar ve beklenilmeyen misafirler sizi heyecanlandırabilir.

Kova burcu

Pazartesinden perşembeye, oldukça kararlı adımlar atabilir, güçlü görev anlayışınız sayesinde kariyerinizin ilerleme dönemine geçiş yapabilirsiniz. Hedeflerinize odaklanacağınız bu hafta, gelecek için güçlü temeller atabileceğiniz sağlam bir zemini de beraberinde getirebilir. Cumadan pazara kadar ise planlarınızı gerçekleştirmek adına duyduğunuz tutku ve heyecan pekişebilir. Cinsel enerjinizin artacağı hafta sonu ise ideal bir flört zamanını olabilir.

Balık burcu

Haftanın ilk iki günü cesur ve mücadeleci ruhunuzun beslediği aksiyonlar alabilir, kararlar verebilirsiniz. Amaçlarınıza doğru kararlı adımlar atabilir, sosyal hayatınızda özgüvenli bir portre çizebilirsiniz. Çarşambadan pazara ise kendinizi oldukça mutlu ve rahat hissedebilirsiniz. Süregelen problemlerinizi bu dönemde rahatlıkla çözebilir, yaşadığınız gerginliklere bir son verebilirsiniz. Yüksek enerjiniz ve ılımlı tavrınız ile çevrenizin modunu yükseltebilirsiniz.




LivetoBloom
 



file.jpg
d8d514_3e02fc4fd54f461e90bf8cbeebd2b9e0~mv2.webp




Koçlar ve Yükselen Koçlar: Arkadaş çevresi ve sosyal ilişkileriniz gündemde olabilir. Birlikte hareket etme ihtiyacı doğabilir. Grup içerisinde bulunma, grup olarak karar alma gibi konular gündeme gelebilir. Buna karşılık özgürlük duyguları da ağır basabileceğinden dolayı bireysel davranma güdünüz de ön plana çıkabilir. Merkür Retrosu yanlış anlaşılmalara sebebiyet verir. Koç Burcu Ateş elementi, içi kıpır kıpırdır, bu sebeple kelimeler ağzından düşünmeden çıkabilir zaman zaman. Bu süreçte kelimeler yerini bulamayabilir veya bulsa bile karşı taraf tarafından yanlış anlaşılabilir. Venüs her ne kadar ailevi konuları ön plana çıkarıp bu konudaki hassasiyeti arttıracak olsa da hafta sonu Mars-Plüto karşıtlığıyla birlikte aile içerisindeki stres de artabilir. Öfkenizi kontrol altında tutmaya daha fazla gayret etmelisiniz, aksi takdirde karşılıklı bağırmalar, çatışmalar, fikir ayrılıklarıyla birlikte kırıcı sözcükler ön plana çıkabilir.



file.jpg
d8d514_5d86030646f0430382480078810a793a~mv2.webp




Boğalar ve Yükselen Boğalar: Bu hafta Kariyer hayatınız ön planda olacak. Kariyer hayatınızda yolunda gitmeyen konularla ilgili yeni bir düzen kurmak adına adım atmak isteyebilirsiniz. Merkür retrosu sizin parasal kaynaklarınızı temsil eden konumda olacak. Bu süreçte bütçenizle ilgili çalışmalar yapıp harcamalarınızı nasıl kontrol altına alabileceğinizi değerlendirebilirsiniz. Borçlanmak isteyenler için güzel bir hafta değil çünkü Neptün kafa karıştırıcı bir etki yapıp belirsizlikleri daha fazla hayatınıza sokabilir. Venüs’ün Yengeç Burcuna geçmesiyle birlikte iletişim ön plana geçeceğinden sosyal platformlarda olumlu bir takım girişimler içine girmek isteyebilirsiniz. Merkür retrosunu göz ardı etmeden iki düşünüp bir söylemeyi veya yazmayı bu süreçte göz ardı etmemelisiniz. Hafta sonuyla birlikte ağzınızdan çıkan kelimeler sertleşebilir, kırıcı olmanız söz konusu olabilir. Düşüncelerinizde fanatikleşmeden daha fazla esneklik göstermeyi düşünebilirsiniz.





file.jpg
d8d514_a046acc344a048a987ad2f68e2791fcf~mv2.webp




İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta hayata bakış açınızı değerlendirmek üzere gelişmeler söz konusu olabilir. Yurtdışı ve hukuki konularınız varsa bunlarla ilgili duyumlar alabilirsiniz. Merkür sizin burcunuzda geri harekette olacağından dolayı, bu süreçte daha fazla dinleyip daha az konuşmayı değerlendirebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar sonrası hedef haline gelebilirsiniz. Bu seneki tutulmalar İkizler-Yay aksında olduğundan dolayı, Merkür retrosundan en fazla etkilenenlerden de sizler olacaksınız. Genel anlamda öz eleştirilerinizi yaparak bu süreci geçirmeniz yanlış anlaşılmaları da ortadan kaldıracaktır. Venüs para evinize geçip güzel gelişmeleri desteklemekle birlikte, hafta sonu Mars-Plüto görünümünden dolayı maddi konularda ani kararlar almak durumunda kalabilirsiniz, ani harcamalar, para kayıpları gündeme gelebilir.





file.jpg
d8d514_2041eebc5fb14078a61cd7ef706dc885~mv2.webp




Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Bu hafta sizler için parasal konuların, özellikle kredi, vergi, ceza gibi konuların gündemde olması mümkün olabilir. Borçlanmanız gerekiyorsa, Merkür retrosunun bitmesini bekleyebilirsiniz çünkü bu dönemde kafa karışıklıklları ile birlikte belirsizlikleri de destekleyen bir enerji hakim gökyüzüne. İçsel yolculuğunuzu yapacağınız bir döneme girdiniz. Bu süreçte kulaklarınızı kabartıp kendi sesinizi dinlemelisiniz. Venüs'ün burcuna geçmesiyle birlikte enerji olarak yükseleceksiniz. Bir süredir Mars’ın burcunuzda geziniyor olması sizleri duygusal açıdan çok yordu. Venüs bu yorgunlukları şifalandırmak adına size destek olacaktır. Ancak hafta sonu Mars-Plüto görünümünden dolayı ani öfke patlamalarına, tepkilere dikkatli olmalısınız. Özellikle eşiniz, partneriniz ve varsa ortağınıza karşı daha fazla sabır göstererek empati gücünüzü ön plana çıkarmanız gerekebilir.



file.jpg
d8d514_2426faa4f224400784b67979cd4a6c57~mv2.webp




Aslanlar ve Yükselen Aslanlar: Haftaya eş, partnerle ilgili konuların gündeme gelmesiyle başlayabilirsiniz. Birlikte hareket edebileceğiniz bir karar alabilirsiniz. Karar alırken egoyu kontrol altında tutmanız konunun daha etkin bir şekilde sonuçlanmasını sağlayabilir. Merkür retrosu arkadaş çevrenizi etkileyeceğinden dolayı, arkadaşlarınız tarafından yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek bir haftada olacaksınız. Bilinçaltınızdaki fazlalıklardan kurtulmak adına güzel bir dönem başlıyor olsa da, hafta sonuyla birlikte kendi içinizde çatışmalar yaşamanız da söz konusu. Kendinizi suçlamadan ve kendinize haksızlık etmeden sorunlara yaklaşım göstermelisiniz. Belki de konuları siz fazla büyütüyor olabilirsiniz.



file.jpg
d8d514_7812c80a52834beab30b72b83902af59~mv2.webp




Başaklar ve Yükselen Başaklar: Haftaya işyerinizdeki ve/veya sağlığınızla ilgili konularla başlayabilirsiniz. Merkür Retrosunun da kariyer evinizden geçtiğini düşünürsek bu durumda önemli kararlar alma arifesinde olabilirsiniz. Ancak şu an gökyüzündeki gezegenlerin konumu belirsizliklere kucak açmışken acele etmemenizi öneririm. Biraz daha sabrederek konuları retro sonrası gündeminize almanız size daha sağlam adımlar attırabilir. Takıntılı düşüncelerinizi ve yaklaşımlarınızı bir süre çekmeceye kaldırın ve hata-kusur aramaya bulmaya yönelik hareket etmeyin. Bu dönemde arkadaşlarınızdan destek alabileceğiniz bir sürece girmekle birlikte özellikle bu Cumartesi günü arkadaşlarınızla aranızda seslerin yükselmesi söz konusu olabilir. Birbirinizi kırabilirsiniz. Olaylara yargılayıcı yaklaşım göstermeniz durumunda karşılıklı olarak üzülebilirsiniz.



file.jpg
d8d514_35d8767c96d749219c6c7e7756369a19~mv2.webp




Teraziler ve Yükselen Teraziler: Haftaya aşk ve çocuk konularına ilişkin konularla başlayabilirsiniz. Merkür retrosuyla birlikte de hayata bakış açınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Veyahut bir seyahat planınız varsa sorunlar, ertelemeler, iptaller yaşayabilirsiniz, bu sebeple seyahat öncesi bütün rezervasyonlarınızı kontrol etmeniz iyi olabilir. Venüs sizin kariyer hayatınıza düşüyor, güzel gelişmeler önümüzdeki 3 hafta içerisinde gündeme gelebilir. Ancak dikkat etmeniz gereken konu hafta sonu kariyer hayatınızla ilgili huzursuzluk yaşama olasılığınız olabilir, bu durumda bu zamana kadar gösterdiğiniz sabrı da dikkate alarak aşırı tepkiler gösterebilirsiniz. Biraz daha sabrederek bu haftayı geçirmeye çalışabilirsiniz.





file.jpg
d8d514_759fa65b550e480d969ac699b951aeb2~mv2.webp




Akrepler ve Yükselen Akrepler: Haftaya ev ev aile konularına ilişkin gündemle başlayabilirsiniz. Merkür retrosuyla birlikte parasal konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Bu seneki tutulmaların sizlerin parasal evinizde olmasını dikkate alarak, bu süreçte parasal konularınızı masaya yatırıp yeni değerlendirmeler yapmanız iyi olabilir. Venüs sizin bakış açınızı iyileştirecektir bu süreçte, ancak hafta sonu fanatikçe yaklaşımlar göstermemeye dikkat etmelisiniz. Şüphelerinizin hayatınıza hükmetmesine izin vermeden farklı açılardan olayları ele almayı çalışmalı ve bir nebze de olsa esnemeyi hedeflemelisiniz.



file.jpg
d8d514_75da3b0c13f04396a37cbd4be087941d~mv2.webp




Yaylar ve Yükselen Yaylar: Haftaya iletişim, seyahat, eğitim gibi konular hakim olabilir. Merkür retrosu tam karşınızdan evliliğinizi, eşinizi, partnerinizi temsil eden konumdan geçerken; özellikle de bu seneki tutulmaların hem sizi hem de evliliğinizi ilgilendiren konularda olurken, en son söylemeniz gereken sözü en başta söylememeye gayret etmelisiniz. Bu sene özgürlük çanları sizler için çaldığından, aceleyle karar vermemeniz yerinde olabilir. Venüs sizin para evinizden geçtiğinden, bu konulara yönelik iyileşmeler yaşayabilir bazı olası krizleri önleyebilirsiniz. Ancak hafta sonuyla birlikte beklenmedik gelişmelerle birlikte aslında bir süredir devam eden ama görmemezlikten gelmiş olabileceğiniz konuların gündeme gelmesiyle silkelenmek zorunda kalabilirsiniz.



file.jpg
d8d514_a6fe912ff80b4875a336913baa12741b~mv2.webp




Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar: Bu hafta gündeminizde para konuları olabilir. Gelirlerinizi ve harcamalarınızı göz önüne alarak sorumluluklarınızı gözden geçirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Merkür Retrosu sizin işyeri ve sağlık evinizden geçtiğinden dolayı bu konulara yönelik ihmal ettiğiniz durumlar varsa gündeminize almayı tercih edebileceksiniz. Venüs tam karşı burcunuzdan geçerken eşinizle partnerinizle ilgili konularda yaşamakta olduğunuz sorunların üzerinden geçerek şifalanmalar yaşayabilirsiniz. Ancak bu hafta sonu Mars-Plüto karşıtlığından dolayı sabrınızı en üst sınıra çıkarıp acele etmeden hareket etmeye özen göstermelisiniz.



file.jpg
d8d514_bfb5ef93e9d14114b16f45cf9b315414~mv2.webp




Kova ve Yükselen Kovalar: Bu hafta gündemde kendiniz olacaksınız. Kendi duygularınız, kendi kararlarınız, kendi sağlığınız önceliğiniz olabilir. Merkür Retrosu sizin aşk ve çocuk evinizden geçtiği için sevgiliniz ve / veya çocuklarınızla iletişimde sorunlar yaşayabilirsiniz. Yanlış ifadeler, yanlış cümleler ağzınızdan çıkabilir. Venüs sizlerin işyeri ve sağlığınızla ilgili konumdan geçtiğinden dolayı bu konulara yönelik olumlu gelişmeler yaşayacak olsanız bile hafta sonu yaşanacak olan Mars-Plüto karşıtlığıyla oklar ters tarafa dönebilir. Kendinizi olumsuz düşüncelerinizden özgürleştirmek adına adımlar atmak isteyebilirsiniz.



file.jpg
d8d514_e7d158293823433f9a21e18f859fd302~mv2.webp




Balıklar ve Yükselen Balıklar: Bu haftaki gündeminiz kendi bilinçaltınız olacaktır. Yaşamakta olduğunuz zihinsel yorgunluklar ve belirsizliklerden kurtulmak adına meditasyon, yoga gibi aktivitelerinizi arttırmak isteyebilirsiniz. Merkür Retrosuyla birlikte aile içerisinde yanlış anlaşılmalar söz konusu olacağından çok fazla duygusallık ve kafa karışıklıkları içerisinde kaybolmadan hareket etmelisiniz. Sizin empati gücünüz yüksek olduğundan olaylara yaklaşımınız her şekilde anlayış içerecektir, ancak dikkat etmeniz gereken karşı tarafı yüceltirken kendinizi kurban enerjisine sokmamanız olacaktır. Venüs sizin aşk evinize geçtiğinden dolayı yeni ilişkiler gündeme gelebilir ancak hafta sonu yayabileceğiniz olası hayal kırıklıklarına karşı hazırlıklı olmanızda yarar var.










Özlem Özdemir
AstroFameo
 
1631f30d7de2ea2c50f995dc09e91dd4d32c2c8a.jpg

Koç Burcu : bu hafta kardeşler, akrabalar, komşular ve yakın çevrenle iletişim sorunu yaşayabilir ya da geçmişte kalmış konularını sonuçlandırabilirsin. Yolculuk planları yapabilir ve yola çıkabilirsin. Eğitim konularında yine gündeminde olacak çöreğim.

Boğa Burcu : bu hafta maddi konular gündeminde olacak. Maddi ve finansal düzenin ile ilgili gelişmeler ve dönüşümler yaşayabilirsin. Bu konuda gerçekleştireceğim diyaloglarda iletişimine çok dikkat etmelisin köftehorum.

İkizler Burcu : bu hafta daha çok kendine odaklanacağın bir dönem olacak çöreğim. Kişisel bakımına odaklanabilir ve bu konu ile alakalı yeni adımlar atmak isteyebilirsin. Bu hafta konuşurken 5 kere düşün, öyle konuş.

Yengeç Burcu : bu hafta bilinçaltına dair bazı konularda geçmişten gelen soru işaretlerini cevaplayabilirsin köftehorum. Arkandan konuşulan şeyler kulağına gelebilir ancak kulağına gelenlerin doğru olduğuna emin olmadan hareket etmemelisin.

Aslan Burcu : bu hafta sosyal çevrende popülerleşeceğin ama aynı zamanda da yanlış anlaşılmalara maruz kalabileceğin bir süreç olacak. Sosyal çevrenle ilgili yarım kalmış bir takım konuların varsa bunları tamamlayacaksın. Bu süreçte kendini doğru ifade ettiğinden emin ol.

Başak Burcu : bu hafta gündeminde iş ve kariyer konuları olacak. Yeni bir iş kurmak gibi bir planın varsa ertelemeni tavsiye ederim. Ancak kariyer alanında yarım kalmış konularını sonuca bağlamak için mükemmel bir zaman. Durma.

Terazi Burcu : bu hafta yarım kalmış bir işin tamamlamak için bir yola çıkabilirsin. Ayrıca bu dönemde yeni bir eğitime başlama planın var ise biraz ertele. Bunun yerine eğitimin ile alakalı geçmişte yaşadığın aksaklıklarını çöz.

Akrep Burcu :
bu hafta borç verme-borç alma çöreğim. Ancak geçmişten gelen bir alacağını alabilir ya da borcunu kapatabilirsin. Bankalarla ilgili birtakım problemler yaşaman mümkün.

Yay Burcu : bu hafta evlilik ve ortaklıklarına dair iletişim problemleri yaşaman mümkün. Ortaklıklarını noktalı yiyebilir ya da evlilik alanın ile ilgili ciddi kararlar alabilirsin. Aman yanlış anlaşılmalara dikkat!

Oğlak Burcu :
bu hafta sağlığına çok dikkat etmelisin. Geçmişten gelen ve çözümleyemediğin bir sağlık problemin varsa bu konuda şifalanalabilirsin. Ayrıca çalışma alanındaki kişilerle gerginlikler yaşaman mümkün. Sakin kal köftem.

Kova Burcu : eski sevgili alarmı! Tek tek dönüşler alacağın bu dönemde yarım kalmış ilişkilerini ve arkadaşlıklarını bir sonuca bağlayabilirsin. Yeni bir ilişkiye başlamak için çok doğru bir zaman değil. Biraz sabır, biraz sakinlik seni koruyacaktır çöreğim.

Balık Burcu : aile bireylerine dair bir takım sorunlar özellikle de iletişim problemleri yaşayabilirsin. Ayrıca geçmişten gelen ve hala kapanmamış konularınız varsa bunları noktalayabilirsin. Bu süreçte sakin kalmalı ve kendini doğru ifade ettiğinden emin olmasın.





Astrolog Elvan
 
Burçlarınızla beraber Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.

b66bfdc496599a11c7facbe9a0984534694c49dd.jpg

Koç: Haftaya hedeflerinizi belirlemiş olarak giriyorsunuz. Fakat sözlü ve yazılı iletişimlerde dikkatli olmanız geren bir zamandasınız. İş ya da özel hayatınızla ilgili yanlış anlamalar ve anlaşılmalara açıksınız. Bazı konulara odaklanmak da zorlanabilirsiniz. Dikkatiniz çabuk dağılabilir. Takıntılı davranmayın. Hafta sonuna kadar iş, hafta sonuna doğru aile işlerinizle ilgileneceksiniz. Özellikle kadın figürlerle (anne, teyze, hala, abla, kız kardeşler) ilgili konularla meşgul olacaksınız. Ev, aile içi tartışmalar olduğunda sakin kalmaya gayret edin. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon, eşya yenileme gibi şeylerle uğraşabilirsiniz. Ev içi sakarlıklara, ev kazalarına ve trafikte iletişim dilinize özellikle dikkat edin.

Boğa: Bu hafta parasal konular gündeminizde olacak. Özellikle öz kaynaklarınız, kazançlarınızla ilgili hesaplamalar yapacaksınız. Gelir gider dengesi kurma, unutulmuş veya ertelenmiş borçlar, ödemeler, harcamalar, bunlarla ilgili gecikmeler ve aksamalarla ilgileneceksiniz. Hesap hatalarına, banka işlemlerine dikkat edin. Yatırımlarınızı, birikimlerinizi finansal açıdan tekrar gözden geçirin. İşle ilgili konularda yakın çevrenizden destek göreceksiniz. Yakın çevreniz, kardeş ve akrabalarınızla daha sık görüşmeye başlayabilirsiniz bu haftadan itibâren. Kimisiyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ya da gergin olduklarınızla yeniden aranızı düzeltebilirsiniz. Seyahat yapmayı planlar dikkatli olsunlar. Eşya, cüzdan, çanta, valiz kayıpları, yanlış tarihe bilet almak, Özel aracı olanların tekrar bakım yaptırmadan yola çıkmaması gerekiyor.

İkizler: Bu hafta itibâriyle yapmanız gerekenler daha çok elinizde olan ve yarım kalan işlerinizi tamamlamak olacak. Yeni plan ve projeleri bir süreliğine rafa kaldırmalısınız. Çalışma koşullarınızı yeniden düzenlemelisiniz. Alışverişlerinizde özellikle online olanlarda dikkatli olun. Daha sonra başınızı ağrıtacak sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ekonomik anlamda bir kriz yaşayabilirsiniz. Kendi öz kaynaklarınız ya da miras, nafaka, vergi, kredi gibi alanlarda... Acele hareket etmeden, ayrıntıları gözden geçirerek kararlar alırsanız bu süreci kolay atlatabilirsiniz. Sevdiklerinize, eş/sevgilinize karşı fevri davranmayın. Alıngan olmayın. Duygusal olarak kendinizi çelişkili, kararsız hissedebilirsiniz. Bazı şeyleri akışa bırakmanız gereken bir dönemdesiniz.

Yengeç: Bu hafta ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular ön planda olacak sizler için. Bu konularda zorlanmalar yaşayacaksınız. Kararsız kalabilirsiniz. Biraz içe dönmeniz gereken bir dönemdesiniz. Başlatmak ya da bitirmek kolay olmayabilir. Acele etmeyin. Aynı zamanda daha sevgi ve şefkat dolu olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Tabii bazı konuları hırs da yapabilirsiniz. Yalnız olanlar yeni ilişkiler içine girebilir. İlişkisi zararda olanlar yeniden değerlendirme yapabilirler. İştahınız oldukça açılacak. Kiloya dikkat, diyet-rejim yapanlar dikkat... Kredi, miras, nafaka, banka, ortak gelirler konusunda biraz sıkıntılı bir dönem içindesiniz. Konuları sıkı takip edin. Beklemediğiniz insanların düşmanlıklarını öğrenebilirsiniz. İş yerinizde istemediğiniz tartışmalara çekilmek istenebilirsiniz. Gizli saklı işlerin ortaya çıkma zamanı sizler için...

Aslan: Bu hafta sosyal çevrenizle, üye olduğunuz derneklerde, katıldığınız organizasyonlarda, iş arkadaşlarınızla ya da grup çalışmalarınızla ilgili yerlerde bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz etkinlikler, plan ve projelerinizde aksamalar olabilir. Bazı yanlış anlamalar ya da hatalı bilgi akışları canınızı sıkabilir. İlişkiler ve ortaklıklarınızla ilgili duygusal anlamda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kendi içinize yönelip kendinizle hesaplaşma dönemine girdiniz. Başkalarıyla olan ilişki ve iletişimlerinizde nerede hata yaptığınızı ve size kimin kimlerin nerede hata yaptıklarını ve gereksiz hoşgörü gösterdiğinizi sorgulama dönemi içindesiniz. Biraz ortamlardan el etek çekip ayıklama zamanına geldiniz. Kimlere karşı gereksiz sorumlulukları üstlendiniz, bunları sorgulamanız gerekiyor. Kırdığınız insanlar varsa bunları düşünün, gerekeni yapın.

Başak: İş ve kariyerle ilgili beklenti içinde olanlar, iş değiştirmeyi düşünenler bu fikirlerini bir süreliğine askıya almak durumundalar. Ortaklı yatırımlar konusunda özellikle dikkatli olun. Şimdilik kimseyle anlaşma yapmayın. Çünkü bu dönem bu değişiklikler için uygun bir dönem değil. Daha çok bugüne kadar elinizde birikmiş ve tamamlanmamış işlerinizi bitirmeniz gerekli. Kendinizi fazla öne çıkarmayın. Arabuluculuk yapmamaya gayret edin. Tarafsız kalın. Kendinizi çok çalışıp istediğini alamamış gibi hissedebilirsiniz. Geçici bir durum... Aile veya aile büyükleriyle bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Fakat yakın zamanda sosyal çevreniz hareketlenecek. Bunları daha rahat atlatacaksınız. Çocuklar, aşk/sevgi konularında zorlanabilirsiniz. Sevginizi gösteremeyebilir ya da beklediğiniz sevgiyi göremeyebilirsiniz. Sosyal çevrenizden biriyle bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Terazi: Uzak mesafeli (şehir dışı/yurt dışı) yerlerle bağlantılı işleri, eğitimleri, seyahatleri olanlar için biraz yavaşlama ve erteleme dönemi... Biraz beklemeniz gerekecek. Hukuki davaları olanlar için de gecikmeler söz konusu olacak. Fakat yarım kalmış işleri, eğitimleri, davaları olanlar için tamamlanma süreci olacak. İş, kariyer konularındaki aksamalar ev hayatınızı etkileyecek. Bu nedenle ev, aile içi tartışmalar yaşanabilir, üzerinizde baskılar oluşabilir. İkisi arasında denge kurmak da zorlanabilirsiniz. Kendinize hayatla ilgili yeni bakış açıları oluşturmanız, kendinizi yenileyip değiştirmeniz gereken bir döneme girdiniz. Aşk, sevgi, flört, evlilik gibi konularda ince düşünüp sık dokumanız gereken bir dönemdesiniz. Birliktelik ya da ayrılık gibi âni kararlar vermeyin. Sonrasında vazgeçebilirsiniz.

Akrep: Bu haftayı hesap kitap, borç, alacak verecek konularıyla geçirebilirsiniz. Unutulmuş faturalar, önceden kalan ödemeler çıkabilir ortaya. Harcamalarınızda, alışverişlerinizde dikkatli olun. Kredi kartlarınıza dikkat edin. Kredi/ATM kartlarınızın, sosyal medya hesaplarınızın şifrelerinin güvenliğini arttırın ya da değiştirin. Akraba ve kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızla bazı sürtüşmeler içine girebilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanın. Siz kazanın. İşinizle ilgili reklam, tanıtım, pazarlama konularında gecikmeler olabilir. Şehir dışı veya yurt dışı bağlantılı işlerde destek alarak işinizi hızlandırabilirsiniz. Duygusal konularda bazı farkındalıklar yaşayacaksınız. Ailevi konularda bazı sorumlulukları siz üstlenebilirsiniz. Bazı eski sağlık sorunlarınız gündeme gelebilir. Kontrollerinizi, tedavinizi ihmâl etmeyin.

Yay: Bu hafta ortaklı işler, kazançlar, ilişkiler ve evlilik konuları gündeminizde olacak. Bu konularda bazı anlaşmazlıklar ya da yanlış anlama ve anlaşılmalar söz konusu... İki düşünün, bir konuşun. Hem kendi kazançlarınız hem ortak kazançlarla ilgili önemli bir gerilim yaşayabilirsiniz. Kimseyle ortak bir plan proje başlatmayın şimdilik. Bazı insanların gerçek yüzünü görmeye başlayacaksınız. Önce şaşkınlık yaşayarak gerçekleri kabul etmek de zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar tarafından iyi niyetlerinizin suistimal edildiğini fark edeceksiniz. Durup düşünüp kendi içinizde bazı hesaplaşmalar yaşayacaksınız. Sizden yaşça büyük kişilerden (abi, dayı, amca ya da o ayarda birileri gibi) maddi ya da manevi destek göreceksiniz. Yakınlarınızdan biri ufak bir operasyon geçirebilir. Onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Oğlak: Bu hafta çalışma koşullarınız, sağlığınız, hizmetler, günlük işleriniz, varsa evcilleriniz ve onların sağlığı gibi konularla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Bunlarla ilgili birtakım aksaklıklar, gecikmeler söz konusu... Her şeyi zamanında yetiştiremeyebilirsiniz. Bu da sizin gibi disiplinli kişileri oldukça strese sokabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerden kaynaklı problemler oluşabilir. İşlerinizi zamanında yetiştirmek de zorlanabilirsiniz. İkili ilişkiler, ekip çalışmaları, evlilikle ilgili karşılıklı restleşmeler olabilir. Güç savaşlarına açık bir dönemdesiniz. Dik ve kararlı duruşunuzla hepsinin üstesinden geleceksiniz. Buna bağlı olarak sağlık sorunları olanların rahatsızlıkları tekrarlayabilir.Sürpriz harcamalar yaparak bütçenizde açığa sebep olabilirsiniz.

Kova: Bu haftadan itibâren eski aşklar, flörtler, eşler ortaya çıkabilir. Onlarla yarım kalmış olan, söylenmemiş sözleri, konuşulmamış şeyleri konuşarak geri gönderebilirsiniz. Aynı şekilde siz de onları arayabilirsiniz. "Retroyla gelen metroyla gider." astroloji atasözünü unutmayın. İletişim konularında dikkatli olun. Yanlış numarayı aramak, mesajı/maili yanlış adrese atmak gibi... Bu nedenle işleriniz aksayabilir ya da hiç olmadık durumlara düşebilirsiniz. İş hayatınızda bazı kişilerle ters düşebilirsiniz. Bilmediğiniz bir rahatsızlığınız ortaya çıkabilir. Arkanızdan iş çeviren insanların oyunları önünüze düşebilir. İşle ilgili konularda risk almayın. Beklemede kalın. Parasal konularda kendinizi biraz sıkışmış hissedebilirsiniz. Sıkı çalışma döneminiz başlıyor. İştahınız açık olabilir bu dönemde.

Balık: Ev, aile, yuva, köklerle ilgili konular gündeminizde olacak. Ayrıca hayatınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz değişiklikler için şimdi uygun zaman değil. Evde elektrik elektronik eşyalar, su ve elektrik tesisatıyla ilgili problemler oluşabilir. Ev değiştirme, taşınma, yeni ev alma gibi konularda aceleci olmayın. Riskli yatırımlara girmeyin. Aşk hayatınızda, ilişkilerinizde önemli hareketlenmeler olacak olumlu yönde. Ayrıca hobilerinizi paraya dönüştürebilme fırsatını yakalayacaksınız. Yeteneklerinizi geliştirme, ilerletme ve parlama dönemindesiniz. Bebek yapmak için de güzel zamanlar, bekleyenler için de güzel haberler var. Ayrıca sosyal çevrenizle bazı konularda fikir ayrılıklarına düşerek onlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz.




Hepinize mutlu haftalar...

AstroKedi Dilâra
 
X