31 Temmuz itibarıyla 63 kg olucammmm!!!

:KK72:Selamlar... 1,64 boyunda, 91,9 kg ağırlığında bir gariban şişkoyum. Aslında bir başarım var; 31 Ekim 2014 teki kilom 105,5 idi. Diyetisyen kontrolünde (ya da kontrolsüzlüğünde:KK47:) bu kiloya ulaştım.:KK9::KK9::KK9:
Ama hala insan boyutlarına ulaşamadım!!!
Hedefim her ay ortalama 5 er kilo vererek ( inşallah) Temmuz sonunda 63 kilo olmak!!!!
Sizler de çıktığım bu yolda bana birer omuz verirseniz çok mutlu olurum, yok eğer ' sen de kimsin, hiç uğraşamam ' derseniz de Canınız Sağolsun Hoppa

Tekrar merabalar...
Şimdi ben tek başıma ( deli deli ) şöyle yapacam;
Her Cumartesi tartılıp buraya not edicem...
Bi de diyetisyen önerisi dışında ( 3 ana, 4 ara öğün KLASİK ) yaptıklarımı da buraya yazıcam...

Mesela 1 haftadır Ümit Aktaş'ın 2 haftada 4 kg diyetinin ilk detoks Haftasını yapıyorum yarın görcem bakalım ..
Ne oldu ne bitti..
Tabi öbür hafta Cumartesi diyetisyen kontrolüm var.. Yani o gün tanita ölçümü var. Daha iyi belli olacak yağdan mı kaybettim diye...
Hade bakem nolcek :KK17::KK17:

Hoşgeldiniz gizembusra ve papatyaozu
:KK24::KK9::KK9:
Çok sevindim katılmanıza...
Kaç kilosunuz kızlar, boylar???
Hedefleriniz kaç?
Burda bol bol motive edelim birbirimizi inşallah...

Inşallah hepimiz ulaşırız hedef kilolarımıza...
Birbirimize yakın kilolarımız, bu da birbirimizin halinden daha iyi anlayacağız demek oluyo...:KK66::KK66:
Herhangi bişey yapıyo musun? Diyetisyen falan?
Yeni bişeyler duyarsak da haberdar ederiz birbirimizi.
Ümit Aktaş'ın sitesine bi girmeni öneririm örneğin, sürekli değil ama arada bi kiloları hızlıca silkelemek için böyle birkaç günlük, haftalık uygulamalar iyi oluyo...:KK24:
YAŞ kaç? Ben 29 yaşındayım, Evliyim, 2,5 yaşında bi kızım var..

yaza kadar bu kiloları vermem lazım :) herhangi bi diyetisyene gitmiyorum şuan gınluk kalori hesabı yapıyorum ve porsiyonlarımı kuçulttum şekeri hayatımdan çıkarttım :) bide gunluk 2 saat yuruyuş yapıyorum şu sıralar hava yağışlı olduğu için çıkamıyorum:|

yaza kadar bu kiloları vermem lazım :) herhangi bi diyetisyene gitmiyorum şuan gınluk kalori hesabı yapıyorum ve porsiyonlarımı kuçulttum şekeri hayatımdan çıkarttım :) bide gunluk 2 saat yuruyuş yapıyorum şu sıralar hava yağışlı olduğu için çıkamıyorum:|
iki saati nasıl yapıyosun tempolu falanmı yürüyosun? ben koşu bandı ve kondisyon bisikleti aldım laptopu alıp sevdiğim bişey acıyorum izleyerek yürüyorum ama bi süre sonra sıkılıyorum ya :KK43: en fazla yarım saat yapıyorumm

Papatyaozu hayırlı olsun Evliliğin:KK9:
Günde yarım saat iyi aslında, yeterli diyor diyetisyenim. Çünkü hayat boyu devam ettirebileceğin metotlarla kilo ver ki, bu metodu Bıraktığın anda kiloları almayasın diyo, bence de çok mantıklı...
Ben de Koşu bandında yürümeyi devam ettiremiyorum
En iyisi YouTube dan videolarını bulabileceğin Leslie seanson ile walk at home 2 mile yapmak
Evde yapması kolay, eğlenceli...
Senin kilon bizlerden daha iyi..
Senin maratonun daha çabuk bitecek inşallah...

Gizembusra sana da hayırlı olsun, inşallah kilolarını vermene yardımcı olur da seni biz de burdan gelin ederiz:KK66:)
Canım, diyet arkadaşım diye bi site var orası çok yardımcı oluyor kalori takibine.. ÇOĞU şeyi listelerinden bulabiliyorsun, bulamasan da sen internetten bulup oraya kayıt yapabiliyorsun, çok akıllıca..

teşekkür ederim canım telefonuma bi program indirdim sağlık ve fitnees diye ordan yapıyorum kalori takibini ayrıca yuruduğunde kaç km yuruduğunu vucutta yakılan kaloriyi gösteriyor :)

Papatyaozu hayırlı olsun Evliliğin:KK9:
Günde yarım saat iyi aslında, yeterli diyor diyetisyenim. Çünkü hayat boyu devam ettirebileceğin metotlarla kilo ver ki, bu metodu Bıraktığın anda kiloları almayasın diyo, bence de çok mantıklı...
Ben de Koşu bandında yürümeyi devam ettiremiyorum
En iyisi YouTube dan videolarını bulabileceğin Leslie seanson ile walk at home 2 mile yapmak
Evde yapması kolay, eğlenceli...
Senin kilon bizlerden daha iyi..
Senin maratonun daha çabuk bitecek inşallah...
inşallah canım :) seninde evladını Allah bağışlasın bende yaza doğru bebiş istiyorum işte o yuzden baya zayıflamak istiyorumm. 83 den düştüm ama takıldım burda inmiyo daha fazla bugünde bakıcam yarın inmezse şok diyetlere basvurucam yerinden oynatmak için bakalımmm

X