- 12 Mart 2015
- 281
- 261
- Konu Sahibi neslihalim
Siz de bu zorlu yolda bana destek olur musunuz???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesi gunlerii bende yazarim istersen canim :))Tekrar merabalar...
Şimdi ben tek başıma ( deli deli ) şöyle yapacam;
Her Cumartesi tartılıp buraya not edicem...
Bi de diyetisyen önerisi dışında ( 3 ana, 4 ara öğün KLASİK ) yaptıklarımı da buraya yazıcam...
iki saati nasıl yapıyosun tempolu falanmı yürüyosun? ben koşu bandı ve kondisyon bisikleti aldım laptopu alıp sevdiğim bişey acıyorum izleyerek yürüyorum ama bi süre sonra sıkılıyorum ya en fazla yarım saat yapıyorummyaza kadar bu kiloları vermem lazım :) herhangi bi diyetisyene gitmiyorum şuan gınluk kalori hesabı yapıyorum ve porsiyonlarımı kuçulttum şekeri hayatımdan çıkarttım :) bide gunluk 2 saat yuruyuş yapıyorum şu sıralar hava yağışlı olduğu için çıkamıyorum:|
hadi hayırlısı :)bende 23 yaşındayım şu an bekarım fakat yazın nişanlanmayı düşünüyorum :)
inşallah canım :) seninde evladını Allah bağışlasın bende yaza doğru bebiş istiyorum işte o yuzden baya zayıflamak istiyorumm. 83 den düştüm ama takıldım burda inmiyo daha fazla bugünde bakıcam yarın inmezse şok diyetlere basvurucam yerinden oynatmak için bakalımmmPapatyaozu hayırlı olsun Evliliğin
Günde yarım saat iyi aslında, yeterli diyor diyetisyenim. Çünkü hayat boyu devam ettirebileceğin metotlarla kilo ver ki, bu metodu Bıraktığın anda kiloları almayasın diyo, bence de çok mantıklı...
Ben de Koşu bandında yürümeyi devam ettiremiyorum
En iyisi YouTube dan videolarını bulabileceğin Leslie seanson ile walk at home 2 mile yapmak
Evde yapması kolay, eğlenceli...
Senin kilon bizlerden daha iyi..
Senin maratonun daha çabuk bitecek inşallah...