31 Temmuzda Sadullah Karun'a ameliyat oluyorum :)

şafak 3 :)
Kızlar bişey sorucam şu arnica denilen kremi alsam mı bnm cildim çok hassas çok şişeceğinden hiç şüphem yok faydası oluyor mu?

cok az kaldııı.. senınle bırlıkte bızde heyecanlanıyoruz:) doktora sor bı cnm gerek duyarsa kullanmanı tavsıye edebilir.forumda bu kremı araştırdın mı kullanıpta faydasını goren olmuş mu?

evet canım zühtü bey hastalarına öneriyomuş şişlikler için :) bende çok heyecanlıyım valla canım ya inşallah güzel olcak herşey opuyorumnanaktan

hımm ama inş ıhtıyacın kalmaz:) cok rahat bır şekılde atlatırsın.iyi düşünelim pozitif olalım boylece hersey de yolunda gitsin:)

canım benm ya sana ne kadar tşk etsem azdır hep destek oldun bana opuyorumnanaktan :) inş gerek kalmaz tatlım bi ameliyat olayım bisürü foto koycam zemuszemus

rica ederım cnm ne demek :) insanın ihtıyacı oluyor :1hug: inşş cokguzel burnun olur ve resımlerıne bakmaya doyamayız:)

pikolatcım merhaba başarılı bir ameliyat dilerim.benim kaşım patlamıştı bi kaç ay önce gözümün altına kadar yayıldı şişlik doktor arnica yı verdi kesinlikle al süper bi krem zaten üzerindede yazıyo estetik operasyonlar sonrası diye.morluk ödem şişlikler için cok etkili.bende ameliyat sonrası morluklarım için o kreme güveniyorum ;)

Vay be şafak 1 demek,heyecan doruktadır eminim, bende okurken heyecanlandım.Bende şuan gün saymaktayım 19Ağustos için.Şimdiden geçmiş olsun Canım.İnşllh ameliyat öncesini ve sonrasını çok rahat atlatır,hiçbi sorunun olmaz,yüzün hep güler.Ameliyatı tüm boyutlarıyla anlatmanı bekliceğiz.
Herşeyin güzel olacağından eminim.SAĞLICAKLA VE MUTLU KAL.

gokce13 tşk ederim canım =) darısı tüm isteyenlerin başına zemuszemus
ada_86 çok tşk ederim canım :) tüm ayrıntılarıyla hatta fotoğraflarıyla paylaşıcam hiç şüpheniz olmasın opuyorumnanaktan Darısı senin başına tatlım

beklenen gün geldi sonunda:) ins hersey dört dörtlük gecer , umduğun dılegın gıbı olur.dualarımız senınle:Saruboceq:

Acaba aneliyat oldun mu yoksa şuan heyecanlı beklemede misin?Umarım çok bekletmeden almışlardır seni.GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
Herşey gönlünce olsun.
Haberlerini bekliyoruz.

Şimdiden geçmiş olsuuunn :) Umduğundan da iyi bir burnun olur inşallah :) Fotoğraflarını bekliyoruz...

Back
X