- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 103
- 36
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
Evet atamaları su an iyi sayılır. İnş muvaffak olurum.Okumanın iyisinin kötüsünün olmayacağını düşünüyorum. Önü aşırı kapalı bir bölümde kazanmamışsınız hem. En son kpss’de 79-80 gibiydi ataması, biraz yüksek ama şuan birkaç branş dışında bütün öğretmenlikler yüksek. Çalışırsanız bence herşey bir şekilde hallolur.
Aslinda oyle olmamasi gerekir ama ozguveni biraz dusuk biriyim oyle dusuncelere cok kapiliyorum maaleseföncelkle ne olursa olsun okuyun her zaman baska basamaga çıkmak için bi adımdır bu.. Eğer önlisans okumak için adımsa .. yada Direk önlisans okuyunOkumann ne olursa olsun bi zararı yok. . Her zaman okumak +1..
diğer konu ise ; neden ezik gibi hissediyorsunz ki anlamadım .. Sizin çevrenize eşinz girdiğinde ezik mi hissediyor ?
Aslinda oyle olmamasi gerekir ama ozguveni biraz dusuk biriyim oyle dusuncelere cok kapiliyorum maalesef
Mrb hanimlar yilladr okul oncesi ogr olmak istiyordum bu yil girdim yks ye istedigim bolume yerlestim. Esim destekliyor okumami. Hatta evi tasima asamasindayiz. ama içim bi garip acaba doğru mu yapiyorum.? Firsat maaliyetini dusunuyorum 4 yil bi yerde calissam iyi para biriktirirdm ama ozel sektorde de uzun sure calisilacak gibi degildevlete atanamazsam ozel kreslerde is bulurum diye dusunuyordum ama nette baktım hep onlisans çocuk gelismi mezunlarıni çalıştırıyorlarmış. Sizce pisman olur muyum? Okumasamda pisman olacaga benziyorum.. Ayrica esim ogretmen ve tum arkadas cevresi esleri vs ogretmen. Onlarla gorusunce kendimi eksik hissediyorum ozguvenim azaliyor... Sizce okumali miyim??
Ayrica iki yillik el sanatlari mezunuyum. Daha once gordugum unv de ki ortak dersleri saydirmak icin muafiyet dilekcesi verecegim ve üstten de ders almayi dusunuyorum. Bu bolumu bu sekilde 3 yilda bitiren cok varmış
Mrb hanimlar yilladr okul oncesi ogr olmak istiyordum bu yil girdim yks ye istedigim bolume yerlestim. Esim destekliyor okumami. Hatta evi tasima asamasindayiz. ama içim bi garip acaba doğru mu yapiyorum.? Firsat maaliyetini dusunuyorum 4 yil bi yerde calissam iyi para biriktirirdm ama ozel sektorde de uzun sure calisilacak gibi degildevlete atanamazsam ozel kreslerde is bulurum diye dusunuyordum ama nette baktım hep onlisans çocuk gelismi mezunlarıni çalıştırıyorlarmış. Sizce pisman olur muyum? Okumasamda pisman olacaga benziyorum.. Ayrica esim ogretmen ve tum arkadas cevresi esleri vs ogretmen. Onlarla gorusunce kendimi eksik hissediyorum ozguvenim azaliyor... Sizce okumali miyim??
Ayrica iki yillik el sanatlari mezunuyum. Daha once gordugum unv de ki ortak dersleri saydirmak icin muafiyet dilekcesi verecegim ve üstten de ders almayi dusunuyorum. Bu bolumu bu sekilde 3 yilda bitiren cok varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?