Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
31.haftaya gireceğim . Her gün akşamlari yemek sonrası yürüyüş yapıyorum yürüyüş bebeğime zarar verir mi beslenmesine vs . Ya da erken doğum riski olur mu ? Bu haftalarda bi sakıncası var mı sizce?
Sağ salim kucağına alırsın inşallah doktorun ne diyor bu konuda? Önemli olan o..
Normal sıkıntısız bir süreç yaşıyorsan 26.haftadan sonra öneriyorlar yürüyüşü günde 20 dk. Yani kendini yormadan kısa yürüyüş yapman bir zarar vermez diye düşünüyorum.
Sağ salim kucağına alırsın inşallah doktorun ne diyor bu konuda? Önemli olan o..
Normal sıkıntısız bir süreç yaşıyorsan 26.haftadan sonra öneriyorlar yürüyüşü günde 20 dk. Yani kendini yormadan kısa yürüyüş yapman bir zarar vermez diye düşünüyorum.
Çok şükür bı sıkıntım olmuyor tuvaletim gelmesi dışında 20 dk dan fazla bi yürüyüş oluyor . Daha doktoruma sormadım açıkçası en iyisi sormalı.. cevabınız için teşekkürler
31.haftaya gireceğim . Her gün akşamlari yemek sonrası yürüyüş yapıyorum yürüyüş bebeğime zarar verir mi beslenmesine vs . Ya da erken doğum riski olur mu ? Bu haftalarda bi sakıncası var mı sizce?
Gebelik normal gidiyorsa aksine yürüyüş çok iyi geliyor . Ben yürüyüşten sonra birde pilates topu ile egzersiz yapıyorum .
Doğum zamanı çok faydasını görürsünüz .