32+3 hamileyim bebeğim yan duruyor ve sağ üst karnım çok acıyor

MadamElifs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
60
38
88
29
Bebeğim kafasını sağa dayıyor resmen deşti diyebilirim. Poposunu soldan kaldırıyor. Dönmeye çalışıyor sanırım ancak başaramıyor. Kafası ayına göre büyük. Sağ tarafıma yaptığı baskı nedeniyle uykular haram oldu. Sanki ordaki etim kemikten ayrılıyor acı çekiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Yaklaşık 1 haftadır yan duruyor. Delirmek üzereyim. Sağ üst karnımdaki ağrının sebebi başka bir şey olabilir mi yoksa sıkışmışlık hissi mi? Bebeğim dönerse rahat eder miyim benzer şeyler yaşayan varsa yazarsanız sevinirim
Bebeğimin dönmesine nasıl destek olabilirim delircem

Doktorunuza sordunuz mu bu konuyu

Son aylarda bebek kaburgaya baskı yaptığında da çok fena ağrı oluyor. Özellikle otururken sizinkide kaburganin tam altindami

Son aylarda bebek kaburgaya baskı yaptığında da çok fena ağrı oluyor. Özellikle otururken sizinkide kaburganin tam altindami
Evet özellikle otururken kasılıyor poposunu kaldırıyor kaburgam kırılacak gibi ve etim sanki kemikten ayrılıyor gibi

Evet özellikle otururken kasılıyor poposunu kaldırıyor kaburgam kırılacak gibi ve etim sanki kemikten ayrılıyor gibi
Bebek bagirsaga baskı yapıyor. Artık büyüdü o yuzden. Özellikle oturunca etin öyle bir ağrı oluyor ki. Bebek yan durduğu için değil. Bebek kaburgaya baskı yaptığı için o ağrı. Benimde özellikle 2 cocugumda da sağ kaburgama dayiyorlardi. Uzun süre oturma . Uzaninca geçiyor demi ağrı

Uzandığım zaman sadece sola yatabiliyorum onda da yarım saate yine ağrı başlıyor sürekli karnım kasılıyor gibi sol tarafta poposu öyle kalkıyorki kafasıda sağıma gömüldü sanki dönemiyor ama zorluyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…