• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

canım şöyle söyleyim ...yediklerime çok iyi dikkat ediyorum..daha önce de diyetisyene gittiğim için ne yapılmasını az çok biliyorum ancak dikkat etmediğim zaman kat be katını alıyorum ki ben çikolata ve tatlıy adayanamayanlardanım...
amacım kilo vermek ..ve hedefime ulaştığımda aynı kilo da kalmak..
inşallah ulaşırsın canım... hatalar yaptıkça daha bi toparlanıyo insan ama öyle 3-4 gün gibi bi süre kaçırma yani..iredeli olursan olmayacak şey yok madem çabuk veriyorsun bu avantajını kullan almamaya çalış.
canım, canım tatlı istemiyor istemiyor birden vahi gibi geliyor koşa koşa gidip alıp yiyorum, ama yanımda bulundursam iyi olur meyve kurusu, sağol uyardığın için. benim kide 9 aylık şuan, 3-4 aydır bayağa az sütüm zaten, çalışyorumda günde 2 kere anca emziriyorum. ama bıraktırmak istesem bende çok kolay bıraktırırım biberonu verince meme gördüğü yok gözünün, ben faydası olsun diye emziriyorum.

canım ne kadar emse kar.. zaten bi süre sonra kendiliğinden bırakır druum öyle ise...

evet kızlar silkelenme zamanı....
sanki bişeyler yoldan çıkıyo ben dahil.. kızarma balıklar..pideler..dürümler...patatesler...bol zeytinli kahv.lar.. vsvs .. artık toparlanma vakiti .. ıkı gün müddedet pa tesiden sonra mümkün oldukça böyle şeyler görmeyelim menülerde .. sporu da fazalalaştıralım artık.. yaz geliyoo yazzzz...
:4::4::4::4::47::47::47:

evet evet evttt!!!!! oranje'ım çok haklısın şahsen benim buna çokkkkk ihtiyacım var görüyorum ki çoğumuzun var ....Havalarda ısınmaya başladı aslında paçamızın tutuşması gerekirken bu rahatlık hayra alamet değilll:20:

Evet inş çokkk daha dikkatli olacağım:41:

bu arada bildirimide vereyim...

kahvaltı:

biraz menemen
2 dilim ekmek
domates,salatalık
1 zeytin
şekersiz çay

Son düzenleme:
kızlar bu saate kadar 1lt suyumu içtim
ve
leslie 2 mile yaptım
ama neyapsamda dun akşamki pideleri yaksam ya tartıda hemen 1,5 kilo fazla çıktı adet şişligi bir yandan birde pideleri akşam yemek beni mafetti

evet evet evttt!!!!! oranje'ım çok haklısın şahsen benim buna çokkkkk ihtiyacım var görüyorum ki çoğumuzun var ....Havalarda ısınmaya başladı aslında paçamızın tutuşması gerekirken bu rahatlık hayra alamet değilll:20:

Evet inş çokkk daha dikkatli olacağım:41:

bu arada bildirimide vereyim...

kahvaltı:

biraz menemen
2 dilim ekmek
domates,salatalık
1 zeytin
şekersiz çay

evet havalar ısındı bizdeki çok buyuk rahatlık var katılıyorum sana arkadaşım

Ara ogun
Yarim elma
Yesil cay

Ceza fikri guzel bana uyar mekik haric vermyin yaaa

ve
leslie 2 mile yaptım
ama neyapsamda dun akşamki pideleri yaksam ya tartıda hemen 1,5 kilo fazla çıktı adet şişligi bir yandan birde pideleri akşam yemek beni mafetti

Kuzum vaktin varsa bide 3 mil yap suyunuda içmeye devam et bugünkü öğünlerinde ekmek yeme mesela faydası olacaktır...:34:

ben mesela pazartesiye kadar hedef koydum kendime 73 ü görecem diye, göremezsem hergün 10 dk. ağır spor cezası verecem kendime, 10 dk. ek olarak tabi yapılan spora :1::52:

ve
leslie 2 mile yaptım

Ben uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarını,ne çorba gördüm menünde ne de doğru düzgün bir sebze yemeği...O yüzden adet ve pidelere çok da kabahat bulmamak lazım bence.Çünkü çok sağlıksız besleniyorsun.:50:

Geç kalktım bugün...

Kahvaltım

1 dilim kızarmış çavdar

1 üçgen krem peynir

Domates,salatalık

4 zeytin...

Hayırlı Cumalar....:42::42::42:

sennki bahar sendromu değil anlaşıldı çocuklar yormuş seni...benmkilerde eskiden öyleydi burda chip nickli birisi var onun çocukla ilgili önerileri müthiş .....akşam düzene grdi uykuları gndüz küçük oğlumda düzene grdi az uyur ama o da yetiyo en azında uyku saati dye bişey var şimdi uykusu geliyo ve uyuyo gndüz az uyur ama akşam 10 olmadan uyuduğu için sorun olmuyo bana..

bak çocuklar disiplini seviyolar aslında
kararlı olocaksın onun keyfine bırakmıcan...mesela senn 10 a kadar salıncakta sallıyomuşsun ister uyur ister kalkar gbi bişy dedn
ya uyutmalısın ya da kaldırmalısn keyfiye sallatıyo kendini

ha bu arda memnunsan eğer sorun yok tabi yani canım benm
memnunlukmuuu ayyyy ne memnunu sinir krizi geciriyorum
dogdugundan beri cok sey denedik.her uyku saati krizdi bize.uyuma seklini bulamiyordu aglamaktan sizip kaliyordu.en son bebek hamagi aldik rahat ettim.simdide sigmiyor ona onda uyumak istiyor.besigine alistirmaya calisiyorum.oda sayimiz az abisinin odasina koyduk besigi mecbur.abise bu aralar kabus gormeye basladi bagararak uyaniyor agliyor oda sesine uyaniyor .abi yanimiza gelince oda gelmek istiyor.gece kackere yataktan dustum yatagin ucunda yatiyoruz esimle.abi bsbanin gibeginde ayaklari benim ustumde kizimda benim gogsumde oyle uyuyoruz.agriyla uyaniyorum hergune bunun etkisi cokkk.islh duzene gircek.yazin tasincaz ozaan iki oda yapacaz cocuklara brlki duzelirler.bide bizim burda tamirhaneler var sabahin korunde basliyo tatktak sesleri gunduz uyumasi bu yuzden kesiliyor
karıştırdım demekki ayy ilahi ben ya hastalık başıma vurdu :1::1:
seyda olmuyodu canim karisti olsun:)

öğlen köfte yiyeceğim ama iş yerine gelen köfte o kadar yağlı ki birde yanında pilav var!
pilav şeker olduğu için yememem lazım köfte diyete göre güzel fakat suyu aşırı yağlı ne yapçam ya

egersalcasizsa pecetenin ustune koy emsin yagi.eger salcaliysa suyunu yeme canim
evet kızlar silkelenme zamanı....
sanki bişeyler yoldan çıkıyo ben dahil.. kızarma balıklar..pideler..dürümler...patatesler...bol zeytinli kahv.lar.. vsvs .. artık toparlanma vakiti .. ıkı gün müddedet pa tesiden sonra mümkün oldukça böyle şeyler görmeyelim menülerde .. sporu da fazalalaştıralım artık.. yaz geliyoo yazzzz...
:4::4::4::4::47::47::47:

oranje evet topuc basi olarak bizi cezalandir gaza getir canim
mesela herkes hergun spor yapsin calisma durumu saglik durumuna gore secilsin her aksam yemegine kadar ogun altina yazilsin ?

evi supurdum koltuklari cekip sildim .kizim silme suyuna ayaklari sokup bici bici yaptim diyince onuda yikadim ah bi uyusada oglen menumu yapsam.ne yicemi bilmiyorum

ara
yarim fincan sekersiz kahve

temizlik bitsin sporumuda yapcam sonra yuruyuse islhh

suana kadar aldigim kalori 150
temizlige baktim 250 kaloriymis 1 saat:))

spor kuralini yururluge koyalim refarandum yapalim:)))

ben hergun 2 mile leslie ve kopru ,mekik,icbacak gibi egzersizleri 10 dk yapacam sozum sozdur,sozunde durmayanin simitleri gobegi portlesin amin:))

spor kuralini yururluge koyalim refarandum yapalim:)))

ben hergun 2 mile leslie ve kopru ,mekik,icbacak gibi egzersizleri 10 dk yapacam sozum sozdur,sozunde durmayanin simitleri gobegi portlesin amin:))

Ben de senin dediklerini yapıyorum abla.:6::6:

Nisan başından itibaren bacak egzersizlerini 20 dk yapmaya başlacağım.

fmf im hortlayana kadar hergun 4 mile leslie ve 400-500 twistshape e biniyodum ve kilo veriyodum.hadtalandiktan sonra sporu biraktim kilo yavasladi kizlar kendi kendime konusuyorum ama spor en buyuk gercekk sesime gelin

Ben de senin dediklerini yapıyorum abla.:6::6:

Nisan başından itibaren bacak egzersizlerini 20 dk yapmaya başlacağım.

ben ara verdigim icin 10 dk diyorum yani her hareketi 25 kere yapiyorum.alisayim arttiracam.eger atak gecirmezsem islh arttircam

memnunlukmuuu ayyyy ne memnunu sinir krizi geciriyorum
dogdugundan beri cok sey denedik.her uyku saati krizdi bize.uyuma seklini bulamiyordu aglamaktan sizip kaliyordu.en son bebek hamagi aldik rahat ettim.simdide sigmiyor ona onda uyumak istiyor.besigine alistirmaya calisiyorum.oda sayimiz az abisinin odasina koyduk besigi mecbur.abise bu aralar kabus gormeye basladi bagararak uyaniyor agliyor oda sesine uyaniyor .abi yanimiza gelince oda gelmek istiyor.gece kackere yataktan dustum yatagin ucunda yatiyoruz esimle.abi bsbanin gibeginde ayaklari benim ustumde kizimda benim gogsumde oyle uyuyoruz.agriyla uyaniyorum hergune bunun etkisi cokkk.islh duzene gircek.yazin tasincaz ozaan iki oda yapacaz cocuklara brlki duzelirler.bide bizim burda tamirhaneler var sabahin korunde basliyo tatktak sesleri gunduz uyumasi bu yuzden kesiliyor

seyda olmuyodu canim karisti olsun:)

öğlen köfte yiyeceğim ama iş yerine gelen köfte o kadar yağlı ki birde yanında pilav var!
pilav şeker olduğu için yememem lazım köfte diyete göre güzel fakat suyu aşırı yağlı ne yapçam ya

egersalcasizsa pecetenin ustune koy emsin yagi.eger salcaliysa suyunu yeme canim

oranje evet topuc basi olarak bizi cezalandir gaza getir canim
mesela herkes hergun spor yapsin calisma durumu saglik durumuna gore secilsin her aksam yemegine kadar ogun altina yazilsin ?

SPOR YAPAMAYANLARA TAVSİYEM, YADA ÇALIŞANLARA: BULUNDUĞUNUZ YERDE KOŞAR GİBİ HOPLAYIN VE 100 E KADAR SAYIN YAVAŞ YAVAŞ, ÇOK ETKİLİ KIZLAR

ooo harikaaa
kizlar herkes hergun spor yapcak okadarrr ve herhafta en az 500 gr verecez sozmuuuu
bakin depresyon gecio bende gaza geldimmmm

söz tabi beyaa, valla bende çok pis gaza geldim haftaya 72 olacağım. 20 nisan doğum günümde 69 olan doğumdan önceki kiloma dönecem inaşşallah.

Back
X