Arkadaslar merhaba bugun doktordan geldim ve inanilmaz sekilde moralim bozuldu, 32+5 gunluk hamileyim surekli karnım sertlesiyordu, sikayetim burdu tam ultrasyona uzanirken o dakika sertlesti ve doktor gordu hemen benim hemsire odasi gonderdi, hemsire kasilmalarima bakti 10 dakika bisey yoktu kalkabilirsiniz dedi o dakika sertlesmem doktor erken dogum olabilir dedi((((
Canım erken doğum riski genelde oluyor. Benim ilk kızımda aynı dediğin gibi olmuştu. doktor bi fitil vermişti o zaman. Bitene kadar kullandım. Sonra zamanında geldi. Bol bol dinlenmeye çalış. Yere uzan ayaklarını yüksekte tut. Kendine dikkat et biraz. Ama genelde fitil veriyorlar diye biliyorum. İlaç yazmadımı?
Canım benim 6 aylıkken olmuştu kasilmalarim geçmezse sezeryan ile alacağız dedi dr. çok korkmuştum ilk bebeğim di 3 gün hastahane de yattim serumdan prepar diye ilaç verdiler çıkınca da aynı ilacın hapını kullandım yarım olarak zaten bebek aspirini kadar küçük onun yarısını içiyordum sekizinci ayim dolana kadar kullandım dr.un verdiği tarihten 5gün önce doğdu oğlum korkma iyi bi dr.a git
Arkadaslar merhaba bugun doktordan geldim ve inanilmaz sekilde moralim bozuldu, 32+5 gunluk hamileyim surekli karnım sertlesiyordu, sikayetim burdu tam ultrasyoanirken o dakika sertlesti ve doktor gordu hemen benim hemsire odasi gonderdi, hemsire kasilmalarima bakti 10 dakika bisey yoktu kalkabilirsiniz dedi o dakika sertlesmem doktor erken dogum olabilir dedi((((
Canim cok dikkat et kenne bol bol istrhat et bak ben pazar gunu 33 haftalik dogm yapdm bebegm kuvezde uc gn oncesi doktra gttmde bi prblem ykdu pazar gnu bianda suyum patladi
Inan dogupda gorememk kuvezde kalmasi cok zor kendni asla yorma ben cok yordum kendmi
Canım erken doğum riski genelde oluyor. Benim ilk kızımda aynı dediğin gibi olmuştu. doktor bi fitil vermişti o zaman. Bitene kadar kullandım. Sonra zamanında geldi. Bol bol dinlenmeye çalış. Yere uzan ayaklarını yüksekte tut. Kendine dikkat et biraz. Ama genelde fitil veriyorlar diye saun vbiliyorum. İlaç yazmadımı?
Canım erken doğum riski genelde oluyor. Benim ilk kızımda aynı dediğin gibi olmuştu. doktor bi fitil vermişti o zaman. Bitene kadar kullandım. Sonra zamanında geldi. Bol bol dinlenmeye çalış. Yere uzan ayaklarını yüksekte tut. Kendine dikkat et biraz. Ama genelde fitil veriyorlar diye biliyorum. İlaç yazmadımı?
Canim cok dikkat et kenne bol bol istrhat et bak ben pazar gunu 33 haftalik dogm yapdm bebegm kuvezde uc gn oncesi doktra gttmde bi prblem ykdu pazar gnu bianda suyum patladi
Inan dogupda gorememk kuvezde kalmasi cok zor kendni asla yorma ben cok yordum kendmi
cok ama cok uzuldum canim ya Allahim bir an once bebgini kucagina almayi nasip eylesin en cok korktugum sey eger erken dogum olursa minicik kzimi hastanede birakip gelmek olucak Allahimda dilegim bebegini bir an inve kucagina alman canimm bebeginin saglik durumu nasil kac kilo canm solunum cihazina mi bagli?
cok ama cok uzuldum canim ya Allahibir an once bebgini kucagina almayi nasip eylesin en cok korktugum sey eger erken dogum olursa minicik kzimi hastanede birakip gelmek olucak Allahimda dilegim bebegini bir an inve kucagina alman canimm bebeginin saglik durumu nasil kac kilo canm solunum cihazina mi bagli?
Amin cnm insallah erken dgum zor bn ellermle oglumu verdm gldim nasl koydu anltmam iyi dilkeklern icn ck tskr ederm allaha skur drumu iyi vucut isisi ve kan sekeri dsuk oldgu icn aldlar snra kaninda enfksyn ckdi vcut isisi ven kan skeri normle dondu enfksyn icinde antbytge bslaflar 16 dan 2 ye ddmus cok skur solunum skntsi yk alla skur 1980 gr dogdu
cok sevindim canm solunum sorunu yoksa digerleri halolur insallah o zaman cok tutmazlar zaten kuvezde nerde yaptin dogum canm minik prensimize acil sifalar diliyorum insallah benim kizim aceleci davranmaz canm suyunun patlamasina neden olan sey neymis