32+5 haftalik gebelik el ve ayakta kaşıntı yardimmmm

Gamze020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
1.302
1.174
63
34
Selam kızlar 33.haftanın içindeyim 1 haftadır el ve ayaklarım isilik gibi kaşıntı oldu kasidikca su topluyor ve acıyor hiç hayatımda olmadım böyle şey . Hastaneye de gittim kremler verdiler igne oldum avil geçmiyor nolur başına gelen varmı yardimci olun :(

Böyle oldu iste sadece el ve ayaklarımda var :(

Eklentiler

• 20180713_071247-1-1.webp
    20180713_071247-1-1.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 149
Canım hiç bilgim yok ama geçenlerde bi doğum öyküsü okurken gözüme çarpmıştı, gebelik kolestazı geçirdiğinden bahsetmişti ve seninkine benzer şikayetleri vardı. Bir araştır istersen, şimdiden geçmiş olsun :)

Canım hiç bilgim yok ama geçenlerde bi doğum öyküsü okurken gözüme çarpmıştı, gebelik kolestazı geçirdiğinden bahsetmişti ve seninkine benzer şikayetleri vardı. Bir araştır istersen, şimdiden geçmiş olsun :)
Araştırdım canım onun için testler yapıldı zaten idrar kan testinde bakildi ayrı karacigerle ilgili olanda yapıldı sonuçlar normal hep anlamıyorum :(

Araştırdım canım onun için testler yapıldı zaten idrar kan testinde bakildi ayrı karacigerle ilgili olanda yapıldı sonuçlar normal hep anlamıyorum :KK43:
Anladım canım valla daha hiç gebelik yaşamadım, aklıma bir şey gelmiyor ;) inşallah sağlıcakla alırsın kucağına :)

Selam kızlar 33.haftanın içindeyim 1 haftadır el ve ayaklarım isilik gibi kaşıntı oldu kasidikca su topluyor ve acıyor hiç hayatımda olmadım böyle şey . Hastaneye de gittim kremler verdiler igne oldum avil geçmiyor nolur başına gelen varmı yardimci olun :KK43:
Merhaba,kan değerinizde alt ast değerlerinize baktırdınız mı?

Bi arkadaşımın da oldu .kullandığın kan ilaçları falan var mı. İlaçlardan birini bırakınca geçti onun belki öyle bi şeydir.

Back
X