Herkese merhabalar. Oğlum 32 aylık mart ayında 3 yaşını dolduracak ama sıfır kelime anne dahi yok hiç konuşmuyor psikoloğa götürdüm 1 ay boyunca ergo terapi dil terapisi ve psikolog dersleri aldık ama hiç fayda etmedi doktor otizmden şüphelendi ama oğlum aşırı derecede ekrana maruz kaldı o da olabilir dedi işitme testi dil bağı gerekli tüm testler yapıldı hiçbir sıkıntı yok ama doktor bu yaşında sıfır kelime olmasını otizme bağladı ama net olarak var da demiyor yok da demiyor rapor çıkarın rehabilitasyona gönderin dedi eşimle ben de belirsiz bir şey için rapor çıkarmak istemiyoruz deneyimli anneler lütfen bana öneri verin ne yapmalıyım bu arada ailede de geç konuşan var 4 yaşinda bile konuşan var ama anne diyolar miş onlar otizmin belirtisi olarak da geç konuşma var sadece kulak hassayeti kanat çırpma dönme falan hiçbir şey yok her şeyin adını biliyor meyve sebze hayvan hangisi sorsam kartlarda işaret parmağıyla gösteriyor anlaması kısıtlı her şeyi anlıyor diyemem ama emin olsam rapor zaten çıkarırdım önerilerinize açığım sizin çocuklarinız kaç yaşında konuştu