32.Geleneksel K.valide sempozyumu :)

kupkek

Alırım bi dal.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
1.802
1.799
408
Merhaba kızlar dün gece çok yakın bir arkadaşımla bu kayınvalide gelin olaylarını konuşuyorduk arkadaşımda nişanlı yaza evlenicek Allah kısmet ederse , ben ona kadınlar kulübü diye bir site var orda şöyle şöyle olaylar olmuş gibi anlattım biraz oda benden şu soruları sormamı istedi size :)
Şimdi evli veya nişanlı olan bayanlar K.validelerinizle ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz bu ve bu sorunlara nasıl çözüm üretiyorsunuz bu konuda gerçekten fikirleriniz altın değerinde
Hani yaşadığınız sorunlardan ziyade çözüm yöntemlerinizi anlatır mısınız lütfen ?

Valla canim evli degilim o yuzden bise diyemicem ama bdv de cok var bu konulardan..
Arkadasin acsin okusun bence daha iyi..
Birde karsi taraf iyiyse zaten buralari okuyup kendini doldurup doldurup kv ye cephe almasin derim..
Allah guzel insanlarla karsilastirsin..

Konunada yazilmamasinin sebebi nacizane fikrimdir artik kk kv konulariyla doldu tasti yani...
Ben evli olmadigim halde ayyy yine mi yaa diyorum bazen evli bayanlari dusunemiyorum bile hele ki kv si ile sorun yasayanlar icten ice deliriyodur nereye baksam hep kv diye.

Haklısın bende okurken bazen moralimin bozulduğunu farkediyorum Ama arkadaşım rica edince dayanamadım açtım ama onun k.validesi nalet bi kadın gerçekten

Benimkide lafa gelince kurban olur bana çok sever ama iş icraata gelince çekilir kenara..
alıştım artık hiçbir dediğini dikkate almıyorum ve inanmıyorum. haftada 1 arar 2dk hal hatır sorarım eşim kırılmasın die o kadar

oğlunun size göterdiği ilgiyi çekemezler oğullarına sahip çıkmayan anneler bile evlenince oğullarını kıskanırlar gelinlerden yapılacak en güzel şey adamın yanında kayınvaldenizle çok iyi olun hatta annesine laf sölemeye kalkarsa siz onu susturun annemi üzme deyin deyim yerindeyse kızı gibi oılun başlarda o zaman işte kayınvaldeniz size bişey yapınca adam otomatikman sizin tarafınızı tutuyor sizin iyi niyet gösterdiğininzi düşünerek:)))kızlar kısaca diyeceğim bu bir oyun rolunu kim iyi oynarsaya dönüyor maaiesef ne tam saf olun ne tam şeytan herşeye hazırlıklı olmakla başlayın işe

Evli olarak yazayım
Kv demek başbelası demek
Herşeye burnunu sokan herşeye karışan kafasına göre olur olmaz saatte arayan kadın demek
Gece 12de arayıp napıyosun diyo oğluna
Yahu yataktada olabiliriz o saatte açmayınca dudakları titretip tribe bağlıyo

Evlenmeden sülalesiyle alakası olmayan oğullarını balayından döner dönmez dudının dısıyla görüşün diye canımızı yedi

Yakın oturursan her misafirinde çağırır tabi ben gitmedim avucunu yalasın anam ona hizmetçi oluyum diye doğurmadı

Bayram demek kendi aileni unut demek
Off okadar çokkki sorun

2 aylık evliyken boşanma noktasına getirdi kızı yüzünden

Ama ben yinede seviyorum kocamın annesi sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…