34 haftalık oluyorumAnlamadim ki ben konuyu. Yariyil bitiminde 32 gosterir mi diye sormussunuz, normalde yariyil bitiminde kac haftalik oluyosunuz?
MEB te öğretmenim ben de sayılıyor diye düşünmüştüm32. hafta zaten gidip rapor almanız gerekli son 3 haftaya kadar çalışabilir diye,, eger sizin 32. haftanız ara tatile geliyorsa bence daha şanslısınız, sayılmıyor diye bişey duymadım ben, gidin doktora son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alın, zaten 2 haftasını tatilde geçirmiş olcaksınız, bir haftada okul ilk açıldıgında gelirsiniz, sonra ayrılın 13 hafta izniniz olmuş olur.Zaten mart ortası gibi doğcak sanırım, seminerlere kadar izniniz yeter, he yetmedi mi, normal mazeret hakkınız ve 40 güne kadar rapor hakkınız var..
sömester e denk gelen iki haftam ertelenmiyor canım32 olarak göstereceğini sanmam, 5 haftayı sonrasına akratıp 37 de izne çıksanız olmaz mı
Tşkler canımBugün doğum yapan arkadaşım dediğin şakilde yaptı.36 haftada iken 37olarak gösterdi ve sezeryanı 40.haftada olmuş oldu .normalde 38yada39da oluyor ve iki hafta yanıyor ya ,onun yanmadı .sende samimi bulduğun bir doktora bunu yaptırabilirsin
onun yerine 2 hafta maasiz izin alamazmisin ?Tşkler canım
Ben de bu ara doğum izni konularını araştırıyorum. Malesef doğum izni tatile denk gelirse sayilmiyor. Bu konuda yayınlanan bir gebelgede var. Yani siz 37. Haftaya kadar çalışır raporu da alsaniz meb 2 haftalik tatil kısmını kullanmissiniz sayıyor. Yinetmelik geregi tatile denk gelen dogum izni kullanilmis sayilsada bazı illerde farklı uygulamalar mevcut. Siz bir araştırın bulundugunuz yerde uygulama nasıl. Ama Dr ile anlasıp 30. Haftada gosterebiliseniz daha garanti bir cÖzüm olir tabi ki
Iki hafta ile bitmiyor kionun yerine 2 hafta maasiz izin alamazmisin ?
Cok sacma malesef. Sizin yine ara tatile denk geliyor. Dogumu yaz tatiline denk gelip 2 ay dogum izni kullanıp okula dönenler var. 2 aylık bebek nasıl bırakılır. Ben bu ara hep stres yaşıyorum bir kaza olurda hamile kalırsam diye. Bugün hamile kalsam yaza denk geliyor doğum :)Evet ertelesem bile hakkım yanıyormuş saçma değil mi benim elimde olan bir şey mi
Onları düşününce kendimi şanslı hissediyorumCok sacma malesef. Sizin yine ara tatile denk geliyor. Dogumu yaz tatiline denk gelip 2 ay dogum izni kullanıp okula dönenler var. 2 aylık bebek nasıl bırakılır. Ben bu ara hep stres yaşıyorum bir kaza olurda hamile kalırsam diye. Bugün hamile kalsam yaza denk geliyor doğum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?