- 11 Temmuz 2025
- 89
- 5
- 1
- Konu Sahibi seydaozkok
-
Benimde aşağıda, ama kanala girmedi sadece pozisyon aldı hala tık yok. Kanala girmesi hakkında bişey dedi mi32. Haftadayım bebek aşağıda dendi ciğer geliştirici iğne yapıldı açıklık henüz yok Bu durumda olup kaç hafta sonra doğum yaptınız
Hayır maalesef pazartesi günü bir sonraki kontrol. Ama nst de biraz sancı çıkmaya başladı. Bebek aşağıda ama kanala girmemiş henüz dediBenimde aşağıda, ama kanala girmedi sadece pozisyon aldı hala tık yok. Kanala girmesi hakkında bişey dedi mi
Kaç haftadır bu şekildesinizBenimde aşağıda, ama kanala girmedi sadece pozisyon aldı hala tık yok. Kanala girmesi hakkında bişey dedi mi
Hemen hemen 3-4 haftadır bebek baş aşağı duruyor. Doğum pozisyonu aldı ama kanala girmedi. Çok sık eğilip kalkmamam ağır kaldırmamam ağırlıklı dinlenmem söylendi. Şuan 35. Haftadayım 38de planlı doğumum var haliyle dikkat ediyorum. Şuan doğsada bir sorun olmaz ama erken doğmasını istemiyoruzKaç haftadır bu şekildesiniz
Doğum pozisyonu alması demek aşağı da olması demek oluyor değil miHemen hemen 3-4 haftadır bebek baş aşağı duruyor. Doğum pozisyonu aldı ama kanala girmedi. Çok sık eğilip kalkmamam ağır kaldırmamam ağırlıklı dinlenmem söylendi. Şuan 35. Haftadayım 38de planlı doğumum var haliyle dikkat ediyorum. Şuan doğsada bir sorun olmaz ama erken doğmasını istemiyoruz
Evet başı aşağıda şuanda, hafif yan pozisyonda hatta. Kanala girmedi ama kasıklarımın üstünde bel tarafımda kafasıDoğum pozisyonu alması demek aşağı da olması demek oluyor değil mi
Benimki de yan duruyormuş gece hatta kasıgıma bir anda vurdu ya eliydi ya ayagıydıEvet başı aşağıda şuanda, hafif yan pozisyonda hatta. Kanala girmedi ama kasıklarımın üstünde bel tarafımda kafası
Evet olabiliyor. Şuan benimki nasıl yatıyorsa artık götü resmen bel boşluğumda. Nefesimi kesiyor. Sabırla bekliyorum doğurayım diyeBenimki de yan duruyormuş gece hatta kasıgıma bir anda vurdu ya eliydi ya ayagıydı
Aynen gerçekten benimde öyle. 2 gündür bel ağrısı uyutmuyor nefesim kesiliyorEvet olabiliyor. Şuan benimki nasıl yatıyorsa artık götü resmen bel boşluğumda. Nefesimi kesiyor. Sabırla bekliyorum doğurayım diye
Duşa girin sık sık, sıcak suyla değil tabi doğumu tetikler. Ancak ılık suyun altına girip 5-10 dk oturduğumda bel, kasık ağrım çok ciddi rahatlıyor bilginiz olsunAynen gerçekten benimde öyle. 2 gündür bel ağrısı uyutmuyor nefesim kesiliyor
Şuan sizde ne gibi şikayetler var. Erken doğum riskiniz görünüyor mu . Benım belim falan çok ağrıyor ayağa kalkınca. Bir sonraki kontrolde pazartesi. Bekliyorum evde yatarakDuşa girin sık sık, sıcak suyla değil tabi doğumu tetikler. Ancak ılık suyun altına girip 5-10 dk oturduğumda bel, kasık ağrım çok ciddi rahatlıyor bilginiz olsun
Hayır erken doğum riskim yok, kasık ağrılarım mide bulantım ve mide yanması şikayetim varŞuan sizde ne gibi şikayetler var. Erken doğum riskiniz görünüyor mu . Benım belim falan çok ağrıyor ayağa kalkınca. Bir sonraki kontrolde pazartesi. Bekliyorum evde yatarak
Nasıl anlaşılıyor kanala girip girmemesiBenimde aşağıda, ama kanala girmedi sadece pozisyon aldı hala tık yok. Kanala girmesi hakkında bişey dedi mi
Doktor ultrasonda görüp söylüyorNasıl anlaşılıyor kanala girip girmemesi
Sebebi nedr erken doğum riskinin acaba?Merhaba son durumunuz nedir? Ben de 29. haftada erken doğum riski yaşadım 2 gece yatış yaptım o günden beri ilaç kullanıyorum. Yarın 32. haftaya giriyorum ama karnımda aşırı sertlik var yine ve ilginc bir şekilde nstde çıkmıyor eve gönderdiler. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Siz ne yaptınız gebeliginiz devam ediyor mu?
Herhangi bir sebep söylenmedi ultrasonda her şey normal görünüyor. Subseröz miyomum var o mu sebep diye sordum ama o değilmis çünkü rahimagzim etkilenmiyor,miyom rahimagzinın yakınında. Rahmin fazla aktif olması vs gibi şeyler söylendi. Biraz da benim bebiş sabırsız gibiSebebi nedr erken doğum riskinin acaba?
Merhaba son durumunuz nedir? Ben de 29. haftada erken doğum riski yaşadım 2 gece yatış yaptım o günden beri ilaç kullanıyorum. Yarın 32. haftaya giriyorum ama karnımda aşırı sertlik var yine ve ilginc bir şekilde nstde çıkmıyor eve gönderdiler. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Siz ne yaptınız gebeliginiz devam ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?