32. Hafta erken doğum

seydaozkok

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2025
89
5
1
32. Haftadayım bebek aşağıda dendi ciğer geliştirici iğne yapıldı açıklık henüz yok Bu durumda olup kaç hafta sonra doğum yaptınız

Benimde aşağıda, ama kanala girmedi sadece pozisyon aldı hala tık yok. Kanala girmesi hakkında bişey dedi mi
Hayır maalesef pazartesi günü bir sonraki kontrol. Ama nst de biraz sancı çıkmaya başladı. Bebek aşağıda ama kanala girmemiş henüz dedi

Kaç haftadır bu şekildesiniz
Hemen hemen 3-4 haftadır bebek baş aşağı duruyor. Doğum pozisyonu aldı ama kanala girmedi. Çok sık eğilip kalkmamam ağır kaldırmamam ağırlıklı dinlenmem söylendi. Şuan 35. Haftadayım 38de planlı doğumum var haliyle dikkat ediyorum. Şuan doğsada bir sorun olmaz ama erken doğmasını istemiyoruz

Doğum pozisyonu alması demek aşağı da olması demek oluyor değil mi

Evet olabiliyor. Şuan benimki nasıl yatıyorsa artık götü resmen bel boşluğumda. Nefesimi kesiyor. Sabırla bekliyorum doğurayım diye
Aynen gerçekten benimde öyle. 2 gündür bel ağrısı uyutmuyor nefesim kesiliyor

Duşa girin sık sık, sıcak suyla değil tabi doğumu tetikler. Ancak ılık suyun altına girip 5-10 dk oturduğumda bel, kasık ağrım çok ciddi rahatlıyor bilginiz olsun
Şuan sizde ne gibi şikayetler var. Erken doğum riskiniz görünüyor mu . Benım belim falan çok ağrıyor ayağa kalkınca. Bir sonraki kontrolde pazartesi. Bekliyorum evde yatarak

Şuan sizde ne gibi şikayetler var. Erken doğum riskiniz görünüyor mu . Benım belim falan çok ağrıyor ayağa kalkınca. Bir sonraki kontrolde pazartesi. Bekliyorum evde yatarak
Hayır erken doğum riskim yok, kasık ağrılarım mide bulantım ve mide yanması şikayetim var

Merhaba son durumunuz nedir? Ben de 29. haftada erken doğum riski yaşadım 2 gece yatış yaptım o günden beri ilaç kullanıyorum. Yarın 32. haftaya giriyorum ama karnımda aşırı sertlik var yine ve ilginc bir şekilde nstde çıkmıyor eve gönderdiler. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Siz ne yaptınız gebeliginiz devam ediyor mu?

Sebebi nedr erken doğum riskinin acaba?

Sebebi nedr erken doğum riskinin acaba?
Herhangi bir sebep söylenmedi ultrasonda her şey normal görünüyor. Subseröz miyomum var o mu sebep diye sordum ama o değilmis çünkü rahimagzim etkilenmiyor,miyom rahimagzinın yakınında. Rahmin fazla aktif olması vs gibi şeyler söylendi. Biraz da benim bebiş sabırsız gibi

Valla üstünden 3 hafta geçti hala gebelik devam ediyor. Pazartesi günü kontrolüm var 34+ 5 haftalık olacak. Ne dicek merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…