Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum Doğum yapalı 42 gün oldu
32.haftada hastaneden alınan iş görememezlik raporu varmı elinizde resim falan atabilirmisiniz ya bana hastaneden internet çıktısı vermişlerdi resmi bi belgemi olması gerekiyor şimdi doğum parasıyla ilgili bişeyler araştırırken gördüm belge diyor kafam karıştı belgeyi sonradan alabilir miyim bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim
doktorun asistanına yüz defada sordum belge değil öylemi sadece bu çıktı dimi falan diye yok yok sadece bu çıktı dedi yolladı beni ne yapayım ben şimdi yaa
kaç defada aradık hem eşim hem ben kız yok o internet çıktısı yeterli dedide başka bişey demedi
Ben mart ayinda dogum yaptim 34 haftalikken ssk gecen bir hastaneden doktordan randevu aldim doktor once muane etti sonra kagida adimi soyadimi kac haftalik ken izne ayrildigimi tarihi imzasini atti verdi 3 tane kagit ucude ayni kopyasi sonra bunu aldim muhasebeye verdim dha sonra muhasebe birsey yapti heralde tekrar hastaneye gittim yaklasik 2 ay sonra oldu bunlar hastanede sigorta islerine bakan bayan imza atti dha sonra bagli oldugum ssk ya esim gitti dogum belgem ve hastaneden aldigim kagitla orda islem yapildi v25 gun sonra ziraat bankasina ucreti yatiriyorlarmis
Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum Doğum yapalı 42 gün oldu
32.haftada hastaneden alınan iş görememezlik raporu varmı elinizde resim falan atabilirmisiniz ya bana hastaneden internet çıktısı vermişlerdi resmi bi belgemi olması gerekiyor şimdi doğum parasıyla ilgili bişeyler araştırırken gördüm belge diyor kafam karıştı belgeyi sonradan alabilir miyim bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim
ben de 32. hafta raporumu yeni aldım. aynen dediğin gibi internet çıktısı şeklinde altta sadece dr.'un ıslak imzası var. bundan 1 adet işyerine verdim sadece.sistem değişmiş ilk hamileliğimde yaazılı şekildeydi şimdi herşey opnline için rahat olsun bir sorun yok
ben de 32. hafta raporumu yeni aldım. aynen dediğin gibi internet çıktısı şeklinde altta sadece dr.'un ıslak imzası var. bundan 1 adet işyerine verdim sadece.sistem değişmiş ilk hamileliğimde yaazılı şekildeydi şimdi herşey opnline için rahat olsun bir sorun yok
Merhaba, sizde raporunuzu yeni almışsınız bu konuda bilgi paylaşırsanız çok memnun olurum, bende P.tesi günü 32 haftamı bitireceğim ve dr. randevum var çalışabilir görünüyorum gibi duruma göre tabi çalışabilir yada çalışamaz raporu alacağım,, sonra çalıştığın kurum muhasebesine bu raporu vermen yeterlimiymiş ve sgk da herhangi bir işlem yapılması gerekiyormu acaba?
Merhaba, sizde raporunuzu yeni almışsınız bu konuda bilgi paylaşırsanız çok memnun olurum, bende P.tesi günü 32 haftamı bitireceğim ve dr. randevum var çalışabilir görünüyorum gibi duruma göre tabi çalışabilir yada çalışamaz raporu alacağım,, sonra çalıştığın kurum muhasebesine bu raporu vermen yeterlimiymiş ve sgk da herhangi bir işlem yapılması gerekiyormu acaba?
zaten hastane o raporu bilgisayardan aldığı için direkt sgk'nın sistemine düşüyormuş. içiniz rahat olsun sadece nolur noolmaz diye kendinize de ıslak imzalı 1 nüsha daha alabilirsiniz.