- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
28. Haftamdayım 71 ile gamile kaldım şuan 84 kiloyum. Biraz fazla aldım malesef. Bebeğin kilosunu bilmiyorum şuan nasıl 1 ay önce gördük. Salı kontrolüm var 1 kiloyu geçmiştir die tahmin ediyorum.
Bende 63 ile hamile kaldim hala ayniyim bebek 29 haftalik 1350 gr idi simdi 30 haftaligim
4. Aya kadar zor gecti 5 kilo verdim. Sonra yavaş yavas düzeldim verdiğim kilolari anca alabildim. Goren hamile sanmiyo. Istahim eskisi gibi. Hamileyim diye abartmiyorum daAğlamak istiyorum nasıl başardınız
Oğluşum olucak. 30 dan sonra her hafta 2 şer kilo alınıyormuş. 20 kiloyu kesin bulucam da ötesi olmaz umarım.13 kilo yani toplamda. Bence fena değil son aylarda çok alınıyormuş yine de dikkat. Aynen bence de geçmiştir hayırlısı olsun cinsiyeti nedir bebisin
9. Ayda anne 2 kg veriyormuş diye okudum ben de geçenlerde bi doktorun söylediğine gore:)) Doğumdan sonra verilir ya:)13 kilo yani toplamda. Bence fena değil son aylarda çok alınıyormuş yine de dikkat. Aynen bence de geçmiştir hayırlısı olsun cinsiyeti nedir bebisin
Aynen bende aynı fikirdeyimBen de çok aldım ama doğumdan sonra sadece süt yapacak şekilde proteinli besinler ve bol su içmeye devam etmeyi düşünüyorum..Onun dışında 9 ay süren rahatlığımı geride bırakıp diyete başlamayı düşünüyorum ayda 3-4 kg bile olsa yaza kadar epey bi kg verilir
Bebekler yeni dogunca emerken çabuk yoruluyorlar o yüzden sık sık emzirmek iyidirAynen bende aynı fikirdeyimdiyetisyenimin dediğine göre sadece su ve sık sık emzirmek hem sütün verimini arttırıyormuş hemde kilo verimine yardımcı oluyormuş o yüzden tek temennim Doğumdan sonra verebilmek
Bunu bilmiyordum şimdi neeeerden bulcaz vişneyiDondurucunun 1 rafini sirf vişne kompostosuyla doldurdum deli gibi36. Haftadan itibaren her hafta içmeyi düşünüyorum iyi süt yapıyor gercekten
Canim ben yazdan yapmıştım annem söylemişti bana da :)) sen bi annenlere kv lere bi sorsana doğuma yakın getirsinler sana onlar yapmadiysa da belki komşular stoklamiştir vişneleri bi öğrensinler:) ama bulamazsan da çok sıkıntı değil bol bol su icersin.Su başlı başına da yetiyor süt kanallarının dolması için:))Bunu bilmiyordum şimdi neeeerden bulcaz vişneyi
Anneannem kurmuş bi sürü ondan alıcam artıkÇekirdeklerini ayıklayip posetleyip koymuştum..simdi dondurucudan çıkardığımda şeker ve su ilave edip kaynaticam biraz zahmetli gibi geliyor ilk başta ama bu sene ben turşuyu bile eşimle kurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?