32. hafta nst ile ilgili bir sorum olacak ;

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
kızlar su an 32.haftanın içindeyim haftaya doktora gidicem sonra haftada bir gel dedi...bildiğim kadarı ile nst falan bağlayacak..o nst bağlanınca neleri anlıyor doktorlar önemli bişeymı acaba...çok merak ettim

kızlar su an 32.haftanın içindeyim haftaya doktora gidicem sonra haftada bir gel dedi...bildiğim kadarı ile nst falan bağlayacak..o nst bağlanınca neleri anlıyor doktorlar önemli bişeymı acaba...çok merak ettim

cnm benim nst bebegin kalp atışına ve senin hissetmedigin agrı sancı gibi sorunlara bakılıyo bebekle ilgli sorun varmı sende son durumlar ne diye bakılı ben çok severdim nst yi kalp atışlarını dinlemek güzel oluyo

Tabiki önemli canim bebegin iyilik halleri anlasiliyor nst de sancin varmi görünüyor netten bakarsan daha detayli bilgiye sahip olursun

peki benim anlayamadığım farketmediğim ama var olan sancılar olabilirimi saçma bir soruş şekli oldu ama...yani şöyle dicektım ben farkında olmadan sancım oluyormudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…