32 haftalık hamileyim akciğer geliştirici igne

Figen_zumra

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
276
95
18
36
Kızlar 32 haftalık hamileyim suyun sınırda dedi akciğer gelistirici iğne vurdu bebeği erken alırsak en azından yogun bakıma girmez dedi doktor benim gibi olan var mi ayni şeyleri yasayan
Lütfen cevap yazarmisiniz

Gecmis olsun..ins havuc suyu icin artiriyor diye duymustum ama ...ins sorunsuz sekilde kucaginiza alirsinizz

Bana da o iğnlerden vurdular :bicak:
Aşırı acımıştı o_O
Erken Doğum riskim var bebeğim zayıf ve besin aldığı 2 borudan 1'i tembelmiş:mad:
32. Haftalıktım vurdular 2 tane vuruldum ben. :confused:
Şimdi üzülmüyor,düşünmüyorum.:KK39:
Yoksa çok üzüleceğim bebeğim etkilenecek diye olumlu düşünüp hayırlısı diyip saldım :KK36:
Sende çok düşünme inşallah bebişlerimiz
İyi olacaklar :KK25:

Bana da o iğnlerden vurdular :bicak:
Aşırı acımıştı o_O
Erken Doğum riskim var bebeğim zayıf ve besin aldığı 2 borudan 1'i tembelmiş:mad:
32. Haftalıktım vurdular 2 tane vuruldum ben. :confused:
Şimdi üzülmüyor,düşünmüyorum.:KK39:
Yoksa çok üzüleceğim bebeğim etkilenecek diye olumlu düşünüp hayırlısı diyip saldım :KK36:
Sende çok düşünme inşallah bebişlerimiz
İyi olacaklar :KK25:
nerden vuruluyor ki canin aciyor

cnm ablam27 haftalikken suyu geldi coger gelistirici yapip uc gun tutabildiler 27+3te dogum oldu cok sukur simdi 4bucuk yasinda merak etme hic sen dusuncelerini olumlu tut bebisin hafta olarak iyi onlem olarakta yapiyor olabilir..bolbol su ic insallah hic bisecik olmaz

33+5 te kanamayla ve sancıyla dogum yaptım.ciger geliştirici vurma fırsatları bile olmadı doktorların:110: 10 gun hastanede kaldık oglumun cigerleri gelişmişti yalnız nefes alırken morarıyordu ama onu da atlattık. :dua: Ben hep dua ettim Rabbim 'bana onu sen verdin Rabbim dedim, sen nasıl istersen oyle olsun dedim' cok sukur suan da 3 yaşı bitecek.:halay: Veren de o alanda o. Endişe etme, kendini sakın tut. Evel allahın izniyle doğsada bir şey olmaz. pozitif düşün arkadaşım.:KK49:
Şimdi 2 hamileliğimi yaşıyorum, şimdiden problemliyim daha 32 hafta var doguma :anneadayı::anneadayı: :D ne yapcam bilmiyorum. Allah biz analara yardım etsin...:dua::dua::dua:

bende 32 haftalık doğum yaptım .iğnede oldum 23 gün kuvezde kaldı çocuğum şimdi 8 yaşında .sıkıntısız bir doğum olur ,kucağınıza alırsınız inşallah

Canim korkacak birsey yok. Igne bebegini olumsuz etkilemicek akciger gelisimini daha hizli tamamlamasina yardim edecek cunku belki bir hafta sonra belkide gebelikgin sonuna kadar boyle idare edebilceksin.
Dogum oldugunda bebeginin kilosu iyi ise kuvezde kalma suresinide kisalticak.

Back
X