Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son 2 haftada bile çok hızlı kilo alabiliyorlar canım canını sıkma gayet iyi her bebek 4 kg doğmak zorunda değilMerhaba hanımlar ikiz bebeklere 32+2 gebeyim dün muayene oldum bebeklerimden biri 1620 diğeri 1780 gr bana göre az gibi geldi bir fikri olan varmı ?:
Gayet güzel. kilo artışından daha önemli bir şey varsa ikisininde kilolarının dengeli ilerlemesi bu haftadan sonra daha da güzel alırlar korkmayınMerhaba hanımlar ikiz bebeklere 32+2 gebeyim dün muayene oldum bebeklerimden biri 1620 diğeri 1780 gr bana göre az gibi geldi bir fikri olan varmı ?:
Aşkım ne azı ben tekil gebelik 31 haftalık doğum yaptım 1260 Gr doğdu kızım .Merhaba hanımlar ikiz bebeklere 32+2 gebeyim dün muayene oldum bebeklerimden biri 1620 diğeri 1780 gr bana göre az gibi geldi bir fikri olan varmı ?:
Teşekkür ederim biraz da olsa rahatladım :) aslında sadece küvöz sınırını geçsinler istiyorum amacım oyduSon 2 haftada bile çok hızlı kilo alabiliyorlar canım canını sıkma gayet iyi her bebek 4 kg doğmak zorunda değil
Hele ki çoğul gebeliklerde :)
Yaaa kıyamam Rabbim sağlıkla büyümesini göstersin size inşallah ya ben aslında erken dogmalarından korkuyorum küvöz sınırı 2 kilo ya hani o yüzden bir an önce 2 kiloyu geçsinler istiyorum hastanede kalmamaları içinAşkım ne azı ben tekil gebelik 31 haftalık doğum yaptım 1260 Gr doğdu kızım .
Umarım :) çok çok teşekkür ederim ilk anneliğim olacağı için korkularım ve endişelerimden ne düşüneceğimi bilemiyorum bazen sizkere sormak istedim o nedenleGayet güzel. kilo artışından daha önemli bir şey varsa ikisininde kilolarının dengeli ilerlemesi bu haftadan sonra daha da güzel alırlar korkmayın![]()
Canım 2 kg diye sınır yok . Gerek olursa 3 bucuk Doğanlar bile kalıyor . Korkutmak amacıyla söylemiyorum sen kiloya odaklanma sağlıkla gelsinlerYaaa kıyamam Rabbim sağlıkla büyümesini göstersin size inşallah ya ben aslında erken dogmalarından korkuyorum küvöz sınırı 2 kilo ya hani o yüzden bir an önce 2 kiloyu geçsinler istiyorum hastanede kalmamaları için
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım 2 kg diye sınır yok . Gerek olursa 3 bucuk Doğanlar bile kalıyor . Korkutmak amacıyla söylemiyorum sen kiloya odaklanma sağlıkla gelsinler
Siz konuştukça içim rahatlıyor çok sağolun iyiki varsınız :)Eltim 1800 ve 1900 olarak doğum yaptı ikizler 36ncı haftada doğdu ona rağmen küvezde 10 gün kaldılar bende dün doğum yaptım tam 35 haftalık 2650 doğdu ama küvezde kilo vs takmayın önemli olan solunumları beslenmeleri
Gayet güzel kiloları benim ikizlerim de 2100 ve 2200 gr doğdular 34+2 deMerhaba hanımlar ikiz bebeklere 32+2 gebeyim dün muayene oldum bebeklerimden biri 1620 diğeri 1780 gr bana göre az gibi geldi bir fikri olan varmı ?:
Sağlıkla büyüsünler inşallah :) sizinkilerdeGayet güzel kiloları benim ikizlerim de 2100 ve 2200 gr doğdular 34+2 de