• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32. Haftalık ikiz gebelik

buseylzm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
18
2
1
23
Merhaba hanımlar ikiz bebeklere 32+2 gebeyim dün muayene oldum bebeklerimden biri 1620 diğeri 1780 gr bana göre az gibi geldi bir fikri olan varmı ?:

Merhaba hanımlar ikiz bebeklere 32+2 gebeyim dün muayene oldum bebeklerimden biri 1620 diğeri 1780 gr bana göre az gibi geldi bir fikri olan varmı ?:
Son 2 haftada bile çok hızlı kilo alabiliyorlar canım canını sıkma gayet iyi her bebek 4 kg doğmak zorunda değil 🙏🏻
Hele ki çoğul gebeliklerde :)

Gayet güzel. kilo artışından daha önemli bir şey varsa ikisininde kilolarının dengeli ilerlemesi bu haftadan sonra daha da güzel alırlar korkmayın 🌸

Aşkım ne azı ben tekil gebelik 31 haftalık doğum yaptım 1260 Gr doğdu kızım .
Yaaa kıyamam Rabbim sağlıkla büyümesini göstersin size inşallah ya ben aslında erken dogmalarından korkuyorum küvöz sınırı 2 kilo ya hani o yüzden bir an önce 2 kiloyu geçsinler istiyorum hastanede kalmamaları için

Gayet güzel. kilo artışından daha önemli bir şey varsa ikisininde kilolarının dengeli ilerlemesi bu haftadan sonra daha da güzel alırlar korkmayın 🌸
Umarım :) çok çok teşekkür ederim ilk anneliğim olacağı için korkularım ve endişelerimden ne düşüneceğimi bilemiyorum bazen sizkere sormak istedim o nedenle

Yaaa kıyamam Rabbim sağlıkla büyümesini göstersin size inşallah ya ben aslında erken dogmalarından korkuyorum küvöz sınırı 2 kilo ya hani o yüzden bir an önce 2 kiloyu geçsinler istiyorum hastanede kalmamaları için
Canım 2 kg diye sınır yok . Gerek olursa 3 bucuk Doğanlar bile kalıyor . Korkutmak amacıyla söylemiyorum sen kiloya odaklanma sağlıkla gelsinler

Eltim 1800 ve 1900 olarak doğum yaptı ikizler 36ncı haftada doğdu ona rağmen küvezde 10 gün kaldılar bende dün doğum yaptım tam 35 haftalık 2650 doğdu ama küvezde kilo vs takmayın önemli olan solunumları beslenmeleri

Eltim 1800 ve 1900 olarak doğum yaptı ikizler 36ncı haftada doğdu ona rağmen küvezde 10 gün kaldılar bende dün doğum yaptım tam 35 haftalık 2650 doğdu ama küvezde kilo vs takmayın önemli olan solunumları beslenmeleri
Siz konuştukça içim rahatlıyor çok sağolun iyiki varsınız :)

Back
X