Doğuma Hazırlık 32 haftalık kızıma isim oylarmısınz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

32 HAFTALIK KIZIMA İSİM

• Ankete Katılan
    59

DERYARXIXM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
256
1
96
İstanbul
kızlar 32 haftalık kızıma isim bulamadım aslında buldumda 1 den fazla olunca karar veremedim.sizce hangisini koymalıyım EBRAR MİNA,RUMEYSA

Son düzenleme:
bence tek mina daha güzel :) benim fikrim tabi ben uzun isimleri sevmiyorum rümeysa da uzun

sizinde isim önerilerinizi bekliyorum arkadaşlareşim sümeyye diyor ben bu iki isim arasında kaldım bilemiyorum ne yapmalıyım

e hicbiri.

Çünkü; ebrar erkek adı die biliyorum. Mina nın söylenişi zor. A uzun mu kısa mı.

İkinci sıkkı hiic begenmedim.

Daha orjinal bişiler bulabilirsiniz belki

bende sıkları gorür gormez sadece mina olsa daha güzel olurdu diye düsünmüstüm baktım aynı fıkırde bır kaç kısı daha var.anladığım kadarıyla dini anlamları olan isimler koymak istiyorsunuz. ayrıca ecrin ve tuana isimleride çok güzel bence.
tuana:cennete düsen ilk yağmur damlası
ecrin: Allah" ın hediyesi

arkadaşlar verdiğiniz cevaplara tek tek teşekkür ederim.sağolun. mina daha ağırlıkla tek olarak güzel diyosunuz yani düşünücem=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…