Doğuma Hazırlık 32 Haftalık Su Fazlalığı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet fazla su içiyorum yani hemen hemen 5litreye yakın

Banada farklı doktorlar suyun fazla dediler. Gebelik şekerim yoktu, 39+1de sezeryan oldum, ne ağrım vardı ne sancım sezeryan olmasam benim oğlanın doğacağı yok gibiydi.

Yaaa umarım benim oğlanda acele etmeden usulca durur
Merhaba aynı durumdayız.. Ben de 34+4üm ve suyum fazla. Dr 38+3e kadar falan bekletirim normal için olursa olur yoksa riske atmam dedi. Ama normal doğum zor görünüyor dedi. Kilosu ve gelişimi de 36-37 haftayla uyumluymuş çünkü. Merak ettim sizin son durumunuz nedir? Doğum yaptınız mı

Merhaba 35. Haftada suyum normale döndü çok şükür 37+1 de sezeryan olarak doğum yaptım böbreğim de genişlemeden sebep çok ağrım oluyordu bugün 3 günlüğüz

Merhaba 35. Haftada suyum normale döndü çok şükür 37+1 de sezeryan olarak doğum yaptım böbreğim de genişlemeden sebep çok ağrım oluyordu bugün 3 günlüğüz
Hayırlı olsun gözünüz aydın peki suyunuz normale dönsün diye özel bir şey yaptınız mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…