32 yaş giyim

ne yakışıyosa onu giyin.bana siyah beyaz ve kırmızı yakışır.başka renklerde bişey giymem pek.genelde klasik giyinirim.günlük hayatta komple siyah çok giyinirim.hem yakışıyo hemde seviyorum.yaşla bi ilgisi yok bence.50 yaşıma da gelsem aynı şeyleri giyerim.yerine göre ve vücudumu kötü göstericek şeyler giymemeye çalışırım sadece.

spor giyimle, klasik giyimle alakasi yok ki.. bazi kiyafetlerin direkt liselilere hitap ettigi belli oluyo, gecen sinava gittim; gozetmen hoca (orta yasli) miki mouse'lu badi giymis, cok basit ve komik duruyodu.. spor giysin ona lafim yok da o nedir yani kocaman miki baskisi..

Ne giymek istiyorsanız onu giyin, başkalarının ne düşündüğü önemli değil. Yaşınıza göre giyinmek istiyorsanız da siz istediğiniz için olsun, başkaları size öyle giyinmeniz gerektiğini söylediği için değil. Ben 37 yaşındayım yerine göre genç kız gibi de giyiniyorum, daha ciddi de giyiniyorum. Benim için bunun kriteri yer ve zaman.

Kıyafetin yaştan çok fizikle ilgisi var.
Çok kilolu insanlar mini etek giyince berbat bi görüntü çıkıyo yada bacakları kol kıvamında olan insanlarda da kötü görünüyor.
Önemli olan fiziğinin giydiğin şeyi kaldırması ve sana yakışması.
20li yaş kıyafetleri 30lu yaş kıyafetleri diye bi sınırlama yok.

Kıyafetinizin rengini gideceğiniz ortama göre seçmelisiniz. Model ise fiziginize uygun ve yerine gore spor yada klasik olmalı. Mesela pembe canta örneği vermissiniz bu cantanin nerede ve hangi kiyafetle kullanilacagi önemli. Elbette caninizin istediğini giyin fakat özellikle cok canlı ve fosforlu renkler tatilde gunluk kullanim vs. degilse iğreti durabiliyor.

Bu arada 32 yas orta yas bile değil ki. Koyu renklere burunmenize gerek yok, pastel tonlarda her rengi tercih edebilirsiniz bence. Yukarıda söylediğim gibi canlı renkleri de yerine göre.

arkadaşlar sizden bir ricam var, 32 yaşına girdim ve daha önce giydiğim şeyler sanki yaşıma uymuyormuş artık gibi gelmeye başladı, bu yaşta ne tarz şeyler giyilebilir, siz seçerken nelere dikkat ediyorsunuz, renkler daha koyulaşmalı mı? yardımcı olursanız sevinirim.örneğin alttaki elbise bu yaş için çokmu genç?
Selam yaş ilerledikçe neden renkler koyulaşsın ki o zaman 50-60 yaşlarında hep koyu giyelim.Kendimize ne yakıştırıyorsak ya da o gün nasıl hissediyorsak onu giyebiliriz.Bedenimizi en iyi biz tanıyoruz.Eğer o elbiseyi kendinize yakıştırıyorsanız nasıl mutlu olacaksanız onu giyin boşverin elalemi.

30lu yaşlar kadınlıgımızı fark ettıgımız keyıf aldıgımız en guzel yaşlar..Ben de bazen bazı gıysılere aman cocuk gıbı oldu dıyıp vazgecıyorum,ama gerek yok..Kendını nasıl hıssedıyorsan öyle gıyınmelısın ..20likler de 30luk gıbı gıyınıyo zaten karısıyo ,minyonsan no problem:)

Back
X