- Konu Sahibi oOopitipiti
-
ay hepiniz mutlu olun evlenin bebişiniz olsun sonra da bana sıra gelsinsempatiksalakcinniakannehir
burcim içine ne güzel doğmuş öle :jeyyar:
önce sağlıklı hayırlı olsunda tabi acaba kızım mı olur oğlum mu
çok merak ediyorum :icecream:
oğlan olursa yandım sanırım haylaz olur
yada kime benzeyecek
butterfly canım ağzından bal damlıyor delikafadulden
14 şubatta da indirm var dediler -tatlicadiarzu-
indirim felan yoktu ya fiyatları şişirmişler hep
panorada güzel çizmeler gördüm canım
kentparka gittin mi açılışında gittim,orada uygun değil
bende abiye arıyorum güzel bişey..
canımm şimdi forumdan geliyorum 1 tane yves rocher strawberry edt aldım şeker gibi kokcam oh mis=)evet 14 subatta bende bisey bulamamıstım. kentparka gitim ama ben gittiğimde bicok yer daha acılmamıstı. cok kalabalıktı gezemedik bile. panorayı bende seviyorum ama cok uzak. Abiyeyi nerde giyeceksin? mudoda otantık cok cici elbiseler var. ben nisanlıgımıda ordan almıstım.
daisy evet evleniyorum canım Allah nasip ederse. 20Martta düğünüm. emniyete geçen hafta başvuru yaptı evlilik için. Soruşturma yapılacakmış benimle ilgili. Onu sorunsuz atlatırsak hemen nikah işlemine başlıcaz sonra da düğün olacak =))
canlarım günaydınnnnnnn
burcucum seni moda editörümüz ilan ediyorum :)
begün esim gec gelecek bende ankamall'e gideyim gezeyim bari biraz. hotic'e bakayım.
daisy kosgeldin. nerelerdesin?
wenes sigarayı bırakmana cok sevindim. keske bizimkide bıraksa dilimde tüy bitti. bende bos verdim artık.
daisy kız kaçmaaa=) ösledikbilmiyorumkismile
wenescim tebrik ederim valla seni ben sigaradan nefret ederim elimi bile sürmedim valla:dilcikar:
sakız makız çiğne iyi geliyomusguclubacismile
butterfly buara zam alırım ümidiyle deli gibi alışveriş yaptım kredi kartı da aldım üstelik ama havamı da aldım maaşı görünceesempatiksalakcinni
napim bi daha mı dünyaya gelcem =) başka türlü atlatamıyorum ben bu bunalım halimi:sinifsinif:
yeni sezon gelipte ortalık tavan yapmadan bence de bi git bak canım yazlık ayakkabılar daha yok ortalıkta
cnm aksam burdaydım sende cevrim içiydin yoktun yaww alla :))))
bend esizi coook özledimmmm burdayım :)))))
parmak arası terlşkleri topiqi acmıssın ya bayıldım terliklere yawww süper di ...
buqün cizmeye mi taktın kafayı
ben de mayıs alıs verise qitcem .......
ya kzılar annem ayın 21 de ameliyat olcak rahminde tümor war kanser qibi birsey miş((
bu ameliyatı atlatsak ta rahatlasam
gecmiş olsun deryacım. insallah iyilesir annen.
geçmiş olsun canımm ya inşallah önemsiz bişeydir sıkma canını şimdi,
kist gibi bişey sanırım genç kızlarda menopoz dönemlindeki kadınlarda en çok olurmuş kist
kötü huylu çıkan bi arkadaşım vardı hem rahminde hem göğsünde çıktı ünv deyken ama şimdi turp gibi ve sorunsuz geçti ameliyatları gönlünü ferah tut tıp çok ilerledi canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?