- Konu Sahibi oOopitipiti
-
ağlamaz canım bulur birini anası yakındır evlenmesi hatta:umursamaz:
aman bosver zaten 6 ayım asker stresiyle geçti yeterince sinir oluyorum o günleri hatırladıkça
bidahakini hazır asker olmuş bitmiş alıcam kesin kararlıyımkaydirigubbakcemile3
Neyse ben de bundan sonra açmıyorum bu konuyu =)
=))aç aç hırsımı alıyorum yazdıkça sempatiksalakcinni
evinizi ne zaman taşıyosunuz canım asıl şimdi esya derdiniz başlıyo demi
BUrda da 4gündür durmadı yağmur canım. Çamaşırı bir asıyorum bir topluyorum kafamçokkarıştı En sonunda kurutma makinası almanın çok mantıklı olduğuna karar verdim.günaydın kızlarrr
haftasonu cok sıkıcı gecti. hava hep yagmurluydu eve tıkandım kaldım
siz neler yaptınız?
unutulurmusun hiçopuyorumnanaktan özledim sizle sohbet etmeyi artık yamafoldumbenselamlar kızlar, unutuldum mu bılmem bayadır gırmıyorum yahu ozlemısımde.. :)
piti pitim mesajını aldım saol canım.. benımde fınallerım var bu haftaya onlara calısıyorum artı cocuk ıs guc ev derken arta kalan zamanı da ya dısarda ya evde bı aktıvıteyle gecıyor gunler yogun bı sekılde..
sızde durumlar nasıl hersey yolundamı ?
bende patladım hafta sonu evdekafamçokkarıştıgünaydın kızlarrr
haftasonu cok sıkıcı gecti. hava hep yagmurluydu eve tıkandım kaldım
siz neler yaptınız?
ay canım mobilya alcaksan sana bişi diyimmi çilek varya hani çocuk genç odası satıyolar, orda süper mobilyalar var genç odaları için yapılmış ama çalışma yada oturma odasına süper olcak cinsten teyzemler oturma odalarına ordan kitaplık dolap ünite almışlar bayıldımm..=))
Okulun kapanmasını bekliyorum eşyalar için canım. Haziran sonunda gider herhalde tayini çıkan polisler onlar çıkar çıkmaz da biz taşınırız artık zemuszemus
Heryerde de kampanya var şansımıza =)) Ben alfemo ve doğtaşta beğendim birkaç şey ama gezmek lazım işte.
Gerçi buaralar gözümde hiç eşya yok kendim için alışveriş yapmak istiyorum deli gibi kaydirigubbakcemile3 Burda bişey olmayınca internetten alışveriş yapabileceğim siteler arayışındayım. Mangoshop,elfe yeni bulduklarım =)) Bir de bugün 37numara.com diye bir site keşfettim. Değişik babetler var fiyatları da iyi. Yarım saattir onları inceliyorum :kedi:
BUrda da 4gündür durmadı yağmur canım. Çamaşırı bir asıyorum bir topluyorum kafamçokkarıştı En sonunda kurutma makinası almanın çok mantıklı olduğuna karar verdim.
tatlım yaa bebişe kıyafet aalmak ne zevklidir, benettonda gecen gün çok güzel tshrtler vardı minicik pembe pembe bayılmıştımm kızlara çeşit çok
bugün istifa ediyorum kızlarrr taşınıyorum burdan izmire haftasonuzemuszemus
tatlım yaa bebişe kıyafet aalmak ne zevklidir, benettonda gecen gün çok güzel tshrtler vardı minicik pembe pembe bayılmıştımm kızlara çeşit çok
canım senin göbek çıktı mı=))) EN çok o duyguyu merak ediyorum.günaydınn güzeller....
burcucum bende alısveriş sevdası devam ediyorum simdi adayada alıyorum katlandı :)
İnşallah senin için çooook güzel bir başlangıç olacak canım benim.kaydirigubbakcemile5tatlım yaa bebişe kıyafet aalmak ne zevklidir, benettonda gecen gün çok güzel tshrtler vardı minicik pembe pembe bayılmıştımm kızlara çeşit çok
selam daisy.slm kızlar ben geldim nasılsınz
canım senin göbek çıktı mı=))) EN çok o duyguyu merak ediyorum.
İnşallah senin için çooook güzel bir başlangıç olacak canım benim.kaydirigubbakcemile5
selam daisy.
NAsılsın canım?
daisy özlettin ya nerelerdesinnn
kızlar nasıl canım iyilerdir umarımm
dirimcim çok saol, yüksek için tez kaldı sadece onu da netten halledicem mecburen
burda çalışmak çok zor çok komık paralara çalışıyoruz yanii bıktım artık
bide 2 sokak ötesinde oturmak inan çok zor, özlüyorum sürekli görmek istiyorum en iyisi ayrı kalmak=((
bakalım hyırlısııı
senin bebişi de öpüyorum oh yaa teyze olduk bedavadan süper=)))))
evi taşıyorum bu arada anacım ne zormuşş
yusum bütün işi kocana yık kaç valla belim koptu he=))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?