33+2 haftalık hamilelik

Ebruli3591

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
78
29
88
35
Merhaba hanımlar 33+2 haftalık hamileyim iki üç gündür kasiklarimda belimde ağrı oluyor.bazen sancı şeklinde bazen adet ağrısı gibi oluyo geçiyor idrara sık çıkıyorum bebegim top gibi yapıyor kendini karnimda sonra düzeliyor kayıyo balık gibi.vucudum kendini doğuma mi hazırlıyor daha çok erken degilmi hazırlığı için.

Bunlar bana 30.haftadan sonra olmaya başlamıştı doktorum 37 38 hafta arasi dogurursun asagiya inmis iyice demişti o zamanlar suan hala oyle diyor daha da inmis 1 2 haftan var diyor bu dogum hazirliklari erken başladığı için mi oldu bilmiyorum ama gördügüm kadarıyla genelde herkeste başlıyor herkes aynı şikayetleri yazıyor o tarihlerde normaldir bence ama yine de doktoruna danışırsın şikayetlerini dile getir zaten şikayetlere normal diyecektir ama bebekle ilgili bilgi verir en azından

Bunlar bana 30.haftadan sonra olmaya başlamıştı doktorum 37 38 hafta arasi dogurursun asagiya inmis iyice demişti o zamanlar suan hala oyle diyor daha da inmis 1 2 haftan var diyor bu dogum hazirliklari erken başladığı için mi oldu bilmiyorum ama gördügüm kadarıyla genelde herkeste başlıyor herkes aynı şikayetleri yazıyor o tarihlerde normaldir bence ama yine de doktoruna danışırsın şikayetlerini dile getir zaten şikayetlere normal diyecektir ama bebekle ilgili bilgi verir en azından
Önümüzde hafta kontrole gidicem gidince doktorumada soyluycem teşekkür ederim normal olduğunu bilmek içimi ferahlatti biraz

Canım bence bi doktora görün daha erken gorunsen daha iyi olur. Benimde ilk gebeligimde öyleydi erken doğum riskim vardı. Doktora gitmiştim bebek aşağı inmiş demişti. 1 hafta sonra Doğum yapmıştım. Doktora gorunmende fayda var ne olur ne olmaz diye.

Artık bunların olması normal canım vücudun kendini hazırlıyor doğuma sağlıkla kavusursunuz inşallah bebeginle

Canım bence bi doktora görün daha erken gorunsen daha iyi olur. Benimde ilk gebeligimde öyleydi erken doğum riskim vardı. Doktora gitmiştim bebek aşağı inmiş demişti. 1 hafta sonra Doğum yapmıştım. Doktora gorunmende fayda var ne olur ne olmaz diye.
Ayy gercektenmiiiii bu belirtiler erken doğum belirtisi mi telaş oldum şimdi yarın ilk isim doktorumu aramak olucak

Ayy gercektenmiiiii bu belirtiler erken doğum belirtisi mi telaş oldum şimdi yarın ilk isim doktorumu aramak olucak
Canim seni korkutma istemem benim en başından beri riskim vardı zaten. Rahim ağzı kısalması vardı bu belirtiler de olunca doktora girmiştim. Zaten bu haftalarda bildiğim kadarıyla kasilmalar normal yine de için rahatlar o amaçla ulaş doktoruna.

Benimde benzer belirtilerim var bugün kontrole gittim hersey normal yeri plesantsnın yaşlılığı suyu vs dedi sırt bel kasık ağrısı normalmiş bu haftalarda

Back
X