33. aftada adet sancısına benzer sancı... normal mi acaba?

zeitgeist9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
405
70
98
Çanakkale
bikaç zamandır adet sancısına benzer sancılarım oluyodu. çok kısa sürüp geçiyodu. dün gece yine bu tarz bir ağrı yaşadım ve epeyce uzun sürdü; sabah uyandığımda çok iyiydim ama şimdi tekrar başladı. ağrıya belimdeki ağrı da eşlik ediyor. geçmeyince tecrübeli arkadaşlara bi sorayım dedim.

bikaç zamandır adet sancısına benzer sancılarım oluyodu. çok kısa sürüp geçiyodu. dün gece yine bu tarz bir ağrı yaşadım ve epeyce uzun sürdü; sabah uyandığımda çok iyiydim ama şimdi tekrar başladı. ağrıya belimdeki ağrı da eşlik ediyor. geçmeyince tecrübeli arkadaşlara bi sorayım dedim.

canim ayni zamandami yasamisiz bak bende bizim sayfada yazdim gece..esim ise gitmisti sabha karsi..dun gece agriyla uyandim zaten tam bilmiyorum ama 1 saati falan gecti agri arada gelip gidiyordu ve siddetide degisiyordu..ayni adet sancisiydi..isin garip tarafi bebegimde uyanikti ve cok hareketliydi kipir kipir kipirdiyordu..walla önce dogums ancisi sandim bekledim biraz esim ise gitmek icin kalkti ozaman bende kalktim ve gecmisti su anda yok bende ama o bölgede sizi var hassaslik var..bu zaten bayadir var ayrica bu adte sancisi gibi gelen sanci daha öncede oluyordu ama dün geceki uzun sürdü uykumdan kaldiracak kadar..

canim ayni zamandami yasamisiz bak bende bizim sayfada yazdim gece..esim ise gitmisti sabha karsi..dun gece agriyla uyandim zaten tam bilmiyorum ama 1 saati falan gecti agri arada gelip gidiyordu ve siddetide degisiyordu..ayni adet sancisiydi..isin garip tarafi bebegimde uyanikti ve cok hareketliydi kipir kipir kipirdiyordu..walla önce dogums ancisi sandim bekledim biraz esim ise gitmek icin kalkti ozaman bende kalktim ve gecmisti su anda yok bende ama o bölgede sizi var hassaslik var..bu zaten bayadir var ayrica bu adte sancisi gibi gelen sanci daha öncede oluyordu ama dün geceki uzun sürdü uykumdan kaldiracak kadar..

evet canım senin yazdığını gördüm. ben de yazdım hatta geçti şimdi bomba gibiyim demiştim. ama nazar değdirdim sanırım yazdıktan bi on-on beş dk sonra yine başladı. hala da devam ediyo uzanıyorum bakalım çok şiddetli değil ama insan endişeleniyo işte

ev isi yok zaten :)biraktim yemek yapiyorum bebek cok kasiliyo..karnima baktimda sol taraf bosaldu sanki sag taraf acaip sisti..benim kontrolum carsamba gunu..bakalim nne sonuc cikacak nts de.. kasilmalar agrilar artti baya..arada hala sancida giriyo..Allah hayretsin :) dinlen kuzum..habersiz birakma..sizden baska arkadasim yok walla :)): cok iyi geliyosunuz hepiniz :):)

ev isi yok zaten :)biraktim yemek yapiyorum bebek cok kasiliyo..karnima baktimda sol taraf bosaldu sanki sag taraf acaip sisti..benim kontrolum carsamba gunu..bakalim nne sonuc cikacak nts de.. kasilmalar agrilar artti baya..arada hala sancida giriyo..Allah hayretsin :) dinlen kuzum..habersiz birakma..sizden baska arkadasim yok walla :)): cok iyi geliyosunuz hepiniz :):)

senin kasılmalar iyice artmış. benim doktora söylediğimde alıştırma kasılmaları çok güzel demişti. olması gereken bi şey sonuçta. sakin olup beklicez..
bana da çok iyi geliyorsunuz vallaha aynı şeyleri yaşıyoruz sonuçta paylaşmak iyi geliyo.

vallaha adet olacakmışım gibi bi ağrı. gaz sancısı öyle olur mu bilmiyorum.
ben hiç nst ye girmedim henüz ama blau her kontrolünde giriyo diye biliyorum.

tamam benimkide adet sancısı gibi bi karın ağrısı ama ardından gaz geliyor ve sancı gidiyor. ben hiç nst ye girmedim ama dr a yeni gittim bişey olsa söylerdi heralde :26:

Son düzenleme:
Sakin olun, panik yok kızlar...

Bu haftalarda bebek daha hızlı geliştiği için kendine geniş yer arıyor...

Karın kaslarınız da buna bağlı geriliyor, genişliyor bana göre normal...

Ama yinede kontrollerinizde çıkar durum...

Allah yardımcınız olsun, sağlıklı bebişleriniz gelsin...

tamam benimkide adet sancısı gibi bi karın ağrısı ama ardından gaz geliyor ve sancı gidiyor. ben hiç nst ye girmedim ama dr a yeni gittim bişey olsa söylerdi heralde :26:

benimki her şeye normal diyo zaten. şuram ağrıdı, normal; buram sızladı, normal :))
ne bilem geçti zaten. bi daha olursa gidicem doktora bakalım. olmaz inşllhh

Sakin olun, panik yok kızlar...

Bu haftalarda bebek daha hızlı geliştiği için kendine geniş yer arıyor...

Karın kaslarınız da buna bağlı geriliyor, genişliyor bana göre normal...

Ama yinede kontrollerinizde çıkar durum...

Allah yardımcınız olsun, sağlıklı bebişleriniz gelsin...

haklı olabilirsin. bekliyoruz bakalım durum ciddileşirse anlarız zaten herhalde.
sağol caım iyi dileklerin için, hayırlısıyla bi kucağımıza alsak :))

Back
X