Bebek Beslenmesi 33 günlük ikiz bebeklerimin beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

plnmct

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
4
0
36
Ankara
kolay gelsin kızlar 33 günlük ikiz bebeklerim var sütüm cok az doymuyolar hazır mama veriyorum onada yetişmek mümkün olmuyor baska nasıl besleyebiliirm prinç unu için erkenmi

sütün yetmiyorsa mamadan başka şansın yok. pirinç unu için tabiki çok erken.ayrıca piirinç ununun çok da bir faydası yok onlara sadece karınlarını doyurup kof kilo yapar

canım benimde ikizlerim var.26 nisan doğumlu.başlarda benim de sütüm azdı.sağdıkça emzirdikçe çoğalıyor.moralini bozma .ben ek olarak sma mama veriyorum.ilk oğlumdada kullanıyordum.çok memmunum.pirinç unu için çok erken.kaç haftalık doğdular

bende mamaya basladım mamaya baslayınca oğlanda cok gazyaptı 37 hafta da sezeryanla doğum yaptım bende cnm

bende 34 haftalık doğum yaptım.mama kullansamda kullanmasamda oğlum çok gazlı.çok sıkıntı çekişyoruz

Back
X