33 hafta nts de sancı görünüp hemen doğuran oldu mu ?

fizikci_87

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
66
21
18
37
Dün akşam iftara yakın mutfakta bir su bardagına yakın su aktı . İdrar kaçagı mıydı yoksa amniyon sıvısımıoydı hala anlayabilmiş değilim . Apar topar hastaneye geldik alttan bir çubukla baktılar amniyon sıvısı değil dediler. Ama nts de sancı çıktığı içün hastaneye yatış verdiler . Sadece amniyon sıvısı fazla başka hiçbir sorunum yok . Acaca erken doğum olur mu ? 32+5 deyim . Bu durumu yaşayanlar şütfen yazarmısımız ?

Ne güzel biyere açmışsınız konuyu

Aklımın başında olmadığının en büyük kanıtı :)
Korkmayın inşallah bir sorun olmaz. Belki bir kaç gün tedavi görmeniz yada her ihtimale karşı müşehade altında olmanız gerekmektedir :)
Saglıklı dogumlar dilerim :)

Sancinizin siddeti onemli.40 lardaysa ilacla durdururlar ve vaktinde dogum yapma imkaniniz yuksek olur.
32 haftalik 90 lardaki sancimi durduramadilar ve dogum yapmak zorunda kaldim

Canım bi gece 33. Gçhaftamda sancılandım acile koştuk ve çok sancım çıktı ilaç ve serumla durdu eve geldim. 3 gün önce yine 35+4 te çok yoğun sancım çıktı 100 den aşağı inmedi sancım direk yatış verdiler serum ilaç derken şimdi yine evdeyim. İlk gebeliğimde 29. Haftada Doğum sancım başladı hastanede yatarak 38+5 te Doğum yaptım. Zor bir süreç Allah yardımcın olsun mutlaka dinlen ve bol su iç

33 de sancı çıktı bir gece hastanede yattım 37 ye kadar ilaç kullandım ilacı bıraktım üç gün sonra doğum yaptım

Evet kasılmalarım vardı o yüzden acile gittim hemen müdahale ettiler 37 ye kadarda ilaç kullndım ondan sonra doktorum istediği zaman gelebilir dedi 3 gün sonra geldi bebiş

Kızlar benım nts sonucuma da bakrmısınız 100 vıkmıs demıssınız onu nerden bakıyoruz benım fun bıraz sancım oldu ama acıldekı hemsıre onemlı rutın degıl dedı alttan muayneyı kabul etmedıgım ıcın eve gonderdı

Eklentiler

• IMG_2902.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 1.622
Bi yerde sancın çıkmış oda biraz sürmüş geçmesi onun dışında normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…