33 Haftada Gelişim geriliği

cinkosimal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
307
199
33
38
Arkadaşlar iyigeceler.Bugun sabah uyandığımda annelik içgüdüsü ile bebeğimin hareketlerinin azaldığını fark ettim yurt dışında yasıyorum Bu arada yaşayanlar bilir Türkiye gibi değil hastane işleyişi malesef.Öğlen saat 4 e kadar takip ettim evet hissediyorum ama önceki gibi sert değil.Hemen randevu aldım saat 5 e ve gittim.33+1günlük gebeyim ama ultrasyonda bebeğimin kafa ölçüsü 35 hafta karın ölcüsü 31 hafta bacak ölçüleri vs haftasıyla aynı çıktı cok endişelendim ama doktor 2 haftalık olan gerilik yada ileri haftaları risk olarak görmediğini belirtti ve bebeğin suyundada azalma olduğunu fakat riskli bir durum olmadını ve takip edilmesi gerektiğini söyledi.Cok canım sıkıldı.Allah daha iyi bilir ama aynı sorunu yasayan varmı?Yada tecrübesi olan?ilk gebeliğim tecrübesizim ve korkuyorum.Allahım sağ saglim kavusmamızı nasip etsin evlatlarımıza .Aminn

Kızım geç döllenmeydi genlere bağlı bazı tarafı gelişiyor bazısı haftasında kalıyor bazısı geri çıkıyordu. 38+5 Te Doğum yaptım bebeğime geriden geliyor gelişmiyor diyen Dr Ların inadına kızım çöl şükür noksansız dünyaya geldi. Canavar gibi maşallahı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…