33. haftada kanama

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
merhaba
dün gece vajinamda aciyla uyandim, sanki böyle regl öncesinde vajina sizlar ya o sekilde.. wc ye gittigimde bir damla kan gördüm rengi koyuydu o yuzden akinti sandim emin olamadim ama bekledim aklim takildi cünkü..5-10 dk sonra idrar yaptim ve sildigimde wc kagidinda kirmizi renkte gördüm bu sefer kan olduguna emin oldum..esim uyuyordu cok derin .uyandirmadim ama zaten kalkmisti..anlattim ona..bekle bakalim biraz dedi. cünkü cok siddetli birsey yoktu sadece kan iste..sonra yattik bisey olursa sabeh dr y gideriz dedik. ben tabiki uyuyamadim.. bir kac saat sonra kalktim tekrar wc ye ve tekrar kan gelmis esime söyledim. biraz bekledik doktora gittik..Nts yapildi , idrar tahlili( idrarda kan vardi) dr vajinadan rahimi kontrol etti normal, ultrasonda bebegin herseyine bakti, renkli ultrason vs hepsini bakti hersey normal, bir sorun göremiyorum dedi..dinlen yat kendini yorma hizli hareket etme dedi, boyle devam ederse yarin gel siddetli olursa hastaneye git hemen dedi. zaten benim normalde persembe randevum vardi..o zaman sen yinede gel dedi..
durum boye özetle..simdi evdeydim butun gun dinlendim yattim , iki kere daha kan geldi, vajinamdaki hassaslik devam ediyor..ama baska bir durum yok. bebegim gayet hareketli..
bu durum konusunda bilgisi yada tecrübesi olan var mi?

valla canım herhalde kimsenin bilgisi yok.hala devam ediyor mu..doktorun sorun görmemiş inşallah çok önemli birşey değildir dinlenmene bakacan başka çaren yok..stres yapma kötü olursun..az kaldı sabredelimm.inşallah bebişin hayırlısıyla doğacak

kanaman rahimdenmi geliyor belki ililşi yaptıysanız. dış kısımda yırtılma falan olmuştur. hani olmazya bir umut öyle olmuştur yani hamilelikte vajinada damarlar artıyormuş yumuşama oluyormuş diyorlarya..İnşallah öyle bişey olmuştur. ama doktor muayene edip bişeyyok dediyse yoktur herhalde. kendini zorlamışındır belkide. bende çok ihtimaller verdim galiba. kusura bakma.

bir iki damla daha geldi..bugunde yatacagim evde dinlenecegim. yarin sabahtan randevum var zaten..insallah canim bebeklerimiz hayirlisiyla saglikli dogacak...

iliski zaten esim hamile oldugumdan beri istemiyor , korkuyor, benim istememle oluyordu genelde..gecen hafta yapmistik cok az aci veriyordu. zaten cok yavas hareketlerile..neyse doktor dün iliski yapmayin dedi zaten..bizimde cok istahimiz yok :):)
ama kanama rahimden geliyor gibi cünk akinti gibi iniyordu..yarin tekrar kontrolum.. haber veririm burdan.. cok tesekkür ederim arkadasim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…