Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bir sancı ol adığı için sadece belimin alt kısmında ağrı oluyor bide yoğun değil o yüzden gidip gitmemek te kararsız kaldıDoktorunla görüşsen daha iyi değil mi![]()
Banada öyle geldi ama hiç bir sancı filan yok bide normalde gelmşyor bu akıntı sadece lavoboya oturdupum zaman geliyorBu haftalarda normal değil erken doğum olabilir nişan dedikleri şey gibi duruyor bu. Doktoruna git acilen bence.
Sancı herkeste ayrı kız mı bebeğin? Belden gelen ağrı dediğin doğum sancısı büyük ihtimal. Sen bir an önce git doktoruna geç kalma derimBanada öyle geldi ama hiç bir sancı filan yok bide normalde gelmşyor bu akıntı sadece lavoboya oturdupum zaman geliyor
Evet kız 2. Gebeliğim ilki sezaryendi. Netten araştırdığımda plesantanı erken ayrılmasın kaynaklı olabşlir yazıyorduSancı herkeste ayrı kız mı bebeğin? Belden gelen ağrı dediğin doğum sancısı büyük ihtimal. Sen bir an önce git doktoruna geç kalma derim
Olabilir iyi bşy değil canım bir an önce git çokta erken değil doğum için merak etme ama önemli yani burda bilgi alıp zaman harcama hiçEvet kız 2. Gebeliğim ilki sezaryendi. Netten araştırdığımda plesantanı erken ayrılmasın kaynaklı olabşlir yazıyordu
Tamam canım teşekkürlerOlabilir iyi bşy değil canım bir an önce git çokta erken değil doğum için merak etme ama önemli yani burda bilgi alıp zaman harcama hiç
Bu daha kötü .. bebek plesantadan ayrldysa ne yapacaksın.. Ay Allahım ya nasıl rahatsın ben olsam kahı gördüğüm gibi arardm giderdim ki tansiyonum azıcık yükselince aradım gittil 33. Haftamdı sezeryana alındım gebelik zehrlenmesi geçiriyormuşum ve 1 hafta içinde oldu.. hemen doktorunu ara.. böyle şeyleri rica ediyorum lütfen geçer diye beklemeyen ortada 2 can var biri siz diğeri bebeğiniz..Evet kız 2. Gebeliğim ilki sezaryendi. Netten araştırdığımda plesantanı erken ayrılmasın kaynaklı olabşlir yazıyordu
Hiç sancı olmdğı için bide bebek hareket ediyor o yüzden bartıyormuyum acaba diye düşündümBu daha kötü .. bebek plesantadan ayrldysa ne yapacaksın.. Ay Allahım ya nasıl rahatsın ben olsam kahı gördüğüm gibi arardm giderdim ki tansiyonum azıcık yükselince aradım gittil 33. Haftamdı sezeryana alındım gebelik zehrlenmesi geçiriyormuşum ve 1 hafta içinde oldu.. hemen doktorunu ara.. böyle şeyleri rica ediyorum lütfen geçer diye beklemeyen ortada 2 can var biri siz diğeri bebeğiniz..
Tabiki de abartmıyorsun enazından ultrasonla bakar alttan bakar.. için rahat eder.. Hemen ara benceHiç sancı olmdğı için bide bebek hareket ediyor o yüzden bartıyormuyum acaba diye düşündüm
Tamam canım teşekkürlerTabiki de abartmıyorsun enazından ultrasonla bakar alttan bakar.. için rahat eder.. Hemen ara bence
Hadi güzel haberlerle gel inşaALLAH. Birde o kadar iş yapma. Görümçem evi temizledi 31. Hafta geçe sancıbı tuttu doğumu oldu. Bu aylar teplikeli .. yürüyüş ve bol bol dinlenme..Tamam canım teşekkürler