33. haftadayım kaburgamda ağrı oluyor normal mi?

dev_katana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
111
4
68
Ankara
arkadaşlar dün geceden beri sağ kaburgamda acayip bir ağrı var sağ tarafıma dönüp de yatamadım sancıdan. aynı şeyi yaşayan var mı aranızda?

Ilk hamileliğimde yaşamıştım aynı durumu. Sanki daha sonraki haftalardi tam hatırlamıyorum. Çocuk kaburgama dayamıştı poposunu. Çok zorlanıyordum. Yatarken de gezerken de.

Artık baya büyüdüğü için kaburgalarda batma yaparmış oda ağrıya sebep olabılır yeri azaldıkça.Ama doktora gittiğinde sor genede ihmal etme,benım bıle bazen sol tarafımı sıkıştırıyo daha bu kadarlıkken sağa doğru meğillenıyorum.

aslında tahmin edebiliyorum neden olduğunu fakat sadece ben de mi oluyor acaba diye merak ettim teşekkürler cevaplarınız için

benimde ağrılarım oluyor özellikle birazcık yürüyüş yaptıysam daha fazla oluyor...

valla ben hala çalıştığım için yürümeden mi kaynaklanıyo bilemiyorum.daha zor günler bekliyo gibi bizleri.Allah hepimizin yardımcısı olsun

allah yardımcın olsun dikkat et ama yada koltuğunun arkasına belini desteklemek için küçük yastıklar ve onlardan al kolay gelsin bu saatten sonra çalışmak zor....

allah yardımcın olsun dikkat et ama yada koltuğunun arkasına belini desteklemek için küçük yastıklar ve onlardan al kolay gelsin bu saatten sonra çalışmak zor....

teşekkürler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz bakalım sömestrı iple çekiyorum sizin nasıl gidiyor

bende 34 deyim şu 2 3 gündür kasıklarım acaip ağrıyo sancı gibi bende randevu zamanımı bi kaç gün öne aldım yarın gidicem inşaallah bebeğim sağlıklıdır...

arkadaşlar dün geceden beri sağ kaburgamda acayip bir ağrı var sağ tarafıma dönüp de yatamadım sancıdan. aynı şeyi yaşayan var mı aranızda?

aynı durum 33.haftada bende de vardı sağ kaburgam çok fena acıyodu.yatamıyo oturamıyodum.şimdi 35.haftamdayım anca geçti çok şükür ama beni mahvetti

Canım benimde 3-4 haftadır aynen sağ kaburgamda ağrı var.Bebek baskı yapıyor sanırım.Önceden hamilelere Allah kurtarsın demeleri tuhaf gelirdi.Sonuçta içinde bir canlı büyütmek güzel bir şey kurtulacak birşey değil diye düşünürdüm.Ama 8. aydan itibaren neden böyle söylediklerini çok iyi anladım.Umarım bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirde tüm sıkıntılarımızı unuturuz.

bende 35. haftadayım canım bende de var aynı durum ne oturmak ne dolaşmak istiyorum sırtüstü uzandığımda batma olmuyor sadece bu hafta başladı benimde epey zor oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun...

amin arkadaşlar Allahım yar ve yardımcımız olsun. son zamanlar çekilmez oluyormuş cidden.neyse ki az kaldı biraz daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…