33 haftalık gebelikte çok hareket

ogretmen57

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
145
43
13
31
Kızlar sanki ağzımdan çıkacak.dört dönüyor içerde.sizin de böyle miydi bu haftalarda ? Çok hareket iyi diyor doktor ama ben biraz korkuyorum normaldir değil mi

37ye geldim sağdan soldan alttan üstten sürekli hareket halinde, arada bı duruluyor tepkisiz kalıyor yüreğime iniyor alışık değilim sakinlige, uykudan uyandırır, alta kaçırma raddesine getirir falan, gayet normal bu durumlar

37ye geldim sağdan soldan alttan üstten sürekli hareket halinde, arada bı duruluyor tepkisiz kalıyor yüreğime iniyor alışık değilim sakinlige, uykudan uyandırır, alta kaçırma raddesine getirir falan, gayet normal bu durumlar
Evet artık bana da baskı yapıyor alt tarafa, ama sürekli dönüyor maşallah , normal öyleyse

ne kadar hareket, o kadar iyi 😂 benim oğlum aksam yemeğinden sonra bi 10-15 dk içeride kudururdu sadece 😂 onun dısında çok sakin ve kücük hareketleri vardı.

Doktor da sizin gibi söylüyor ama çok olunca da keseyi patlatmasın diyorum inanın bir sürü şey geçiyor aklımdan 🥹🥹
kız o iş o kadar kolay değil 😂😂 bebeğin suyu keseye zarar vermesini engelliyor zaten 😂 için rahat olsun 🥰🥰 keyfini çıkar. ben o kadar özlüyorum ki karnımdaki hareketlerini 🥲

Back
X