Bebek hareketleri çok aşağıda

benim oğlumun eli ayağı asağıdaydı.. 32.haftada doğum pozisyonuna girmisti cünkü. o güçlü hareketleri hiç yukarıda hissetmedim neredeyse 😂😂 hep aşağılarda uğraşıyordu 😂 çok sükür zamanında ve sağlıklı doğdu…

gebelikte her sey stres yaratıyor, bir de erken doğum riskiniz varmış 🥲 insallah zamanında ve güzel bir doğum yasarsınız. Allah yardımcınız olsun 🥰🥰

benim oğlumun eli ayağı asağıdaydı.. 32.haftada doğum pozisyonuna girmisti cünkü. o güçlü hareketleri hiç yukarıda hissetmedim neredeyse 😂😂 hep aşağılarda uğraşıyordu 😂 çok sükür zamanında ve sağlıklı doğdu…

gebelikte her sey stres yaratıyor, bir de erken doğum riskiniz varmış 🥲 insallah zamanında ve güzel bir doğum yasarsınız. Allah yardımcınız olsun 🥰🥰
Çok teşekkür ederim, uzun ömürleri olsun oğlunuzun da 🙏🏻

İyi akşamlar. 26 haftalık hamileyim. Sabahtan beri çok aşağıda hissediyorum hareketlerini. Resmen vajinamın üstüne tekme atıyor, baskı hissi oluyor. Erken doğum riskim de olduğu için korktum normal midir? Aynı şeyleri yaşayan var mı ?
Merhaba bende 20. Haftadayım bildiğim kadarıyla vajinada batma hissi hissetmek normal bende de oluyor ama erken doğum riskiniz varsa mutlaka doktorunuzun gözetimi altında bulunun

Back
X