33 haftalık hamile olan var mı yada o civara yakın bişey sorucam ?

3 aydan sonra karin belirir ve kat kat olmaz. Yuzustu yatamaz rahatsiz olur

33 haftalıkta böyle hamile olmayanlar giibi oturuncakatlanma olmaz yani dimi 33 haftalıkta eğilemezsin çok yüz üstü yatamazsın öylemi yani

34+5teyim karnim kat kat olmuyor direkt bir butun halinde kucagimda oturuyor. Yüzüstü ve sırtüstü yatmayı cok istesem de ne yazikki olmuyor. Yuzustu yatmaya kalkinca bebek rahat etmiyor sirtustu yatınca da nefesim kesiliyor.

Yüzüstüde yatamıyosunuz yani eğilip kalkmana nasıl hamile olmadan öncesi gibi direk hızlı bi şekilde eğilip hareket edebiliyomusunuz

Eğilmek iskence gibi zorunda kalmadikca eğilmiyorum. Yavas yavas eğilip kalkiyorum zaten hızlı hareket etmek imkansız. Agirlasiyorsun iyice nefes kontrolu bile zorlaşıyor.

Hic hizli hareket eden 30kusurlu zamanlarinda hamile gormedim. Karninda onca ağırlık varken imkansiza yakin bir durum.

Başta daha asagida oluyor bebek 28.hafta itibariyle yukseliyor ve her gecen gun karin goguse dogru sismeye devam ediyor. Yani karnin sismesi aşağıdan başlıyor. Ilk zamanlarda gobek gibi gorunuyor.

Öncesinde burda konu açan ergenlerden bariz belli bu kacinci konusu bide abuk subuk cvplar veriyo iyi niyetli sorulan sorulara bi yarası var ama 33 hafta önce ilişki yaşamş hamilemiyim takintisiyla sorguluyor kekik cayi tarlusal kullanyor düsük nasil olur onu sorguluyor gayet net degilmi sorularindan ... 33 haftalik gebelikte karnin ne kadar büyuk oldugunu kestiremiycek kadar kücük..33 haftalik bebegin ne kadar büyük oldugunu bilemiycek kadar biliçsiz diyelim....mevzusu tam bu olmasa bile buna yakin emin olun tecrübelendik bizde artik anlayabiliyrz niyeti...

Cok garip ama çocuk işte. Icini rahatlatsın ablası bırak

Bıraktim zaten akillica davranmayinca kücuk kız
Az önce baska bi forumda cevap vermistim. Sanırım yeterince ikna olmamış. Bu konuyu tekrar açtığına ve çelişkili sorular sorduguna göre belli bi derdi var. Gercekten bazen insanlarin iyi niyetlerini suistimal ediyolar

Anladığım kadarıyla yaşın küçük ve hamile olmaktan korkuyorsun. 33haftalik hamile olsan sen de etrafındakiler de bunu bariz fark edersiniz.kocaman bir karnın ve içinde lömbür lömbür oynayan bir bebek olurdu hareketleri dışarıdan bile çok rahat görülürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…