Doğuma Hazırlık 33.haftam bitiyor ama kızım hala isimsizzzz YARDIMMMMM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar yaa anket nasıl yapılıo bilen biri bana yapar mı,anket yapalım oylansın minik kızımın adı
duru
belis
melisa
beren
bade

selam canım öncelikle kızını sağlıkla kucağına almak nasip olsunn.. hamilelerin duası kabul olurmuş dua ette bebek için yanıp tutuşan ben ve arkadaşlarımda senin tattığın yüce duyguyu yaşayalım...

şimdi isim önerilerine geleyim...
ismin b le başlıyor diye kızına b harfi koymak zorunda değilsin :))))

DİLA ... gönlümü çalan demek..
NAZLI
NİLSU
BADE

hepsi benim çok hoşuma giden isimler... adıyla büyür bebişin inşallahh.. Allaha emanet ol canım..

canımmmm benimmm inşallahh allah en kısa zamanda meleğini gönderir sanada
bazen sabrımız ölçülüyo belkide,ama allah o kadar büyükki,bişeyi gerçekten istersen er geç oluyo,dualarım seninle..

canımmmm benimmm inşallahh allah en kısa zamanda meleğini gönderir sanada
bazen sabrımız ölçülüyo belkide,ama allah o kadar büyükki,bişeyi gerçekten istersen er geç oluyo,dualarım seninle..

sağoll canım çok istiyorumm çok dua ediyorum.. ama zaman ve kısmet sanırım.. dediğim isimleri beğendin mi???

Ben de 2. kızıma hamileyim.İlk kızımın ismi zeynep özüm.Zeynebi oldum olası çok severim.Özüm ismi de benden olan benim öz'üm anlamı çok hoşuma gidiyordu ikisini birden koydum :)2. kızıma daha çok var belki ama defne belki diyorum

sağoll canım çok istiyorumm çok dua ediyorum.. ama zaman ve kısmet sanırım.. dediğim isimleri beğendin mi???

bade kulağa çok hoş gelio aslında,eşimde beğeniyo,ama ilerde okulda dalga geçerlermi diyede düşünüyorum fındık fıstık badem diyee okuldaki çocuklar çok acımasız nazlı eşimin kuzeninin adı,hemen hawalara girer koyarsak, eşimin ailesi çok kalabalık,bebişlerde nil,alya ve berilde var,yoksa kesin alya koycaktım ama benden önce doğurdu kuzeni

sence bunlardan hangisi güselll
bade duru melisa belis beren:44::44:

hımmmm haklsıın canım okulda bade ye badem derlerr ama çocuklar desinlerrr....dila ismini düşünmezsen bade koy bence güzel isim ama anlamı içki demek haberin olsun:))))
duru da güzel soyadına hangisi uyarsa
ama beren beğenmiyorum ben belis te melis gibi melisa da hoş ama ..... bade en iyisi sanırım kafanı karıştırmadan keseyim artık :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…