33 kiloyum ölmek istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dlo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dlo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
33
27
38
31
Kizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24

Hayir istahim yok ne verdilerse istahim acilmadi serum bile yedim kackere ama banamisin demiyor cok az bisey yiyebiliyrm onun disinda 1 lokma cok yesem migdem agryo

Hayir istahim yok ne verdilerse istahim acilmadi serum bile yedim kackere ama banamisin demiyor cok az bisey yiyebiliyrm onun disinda 1 lokma cok yesem migdem agryo
İllaki buda sıkıntı canım ama bende ne yapsam iştahımı durduramıyorum keşke verilse de azıcık versem sana bol bol yetrr emin ol

Biliyorum alamicagimi sdce bna kilo aldiri hap igne ne olursa artik raziyim istahimi acsin yemk yiyim artik biktim zayifliktan 8 aydir evliyim evlenirken bile gelinligmi zor diktrdim ustumde hic guzl durmadi kendimden nefret etmeye basladim ve kendimi sevmkten vaz gecersem hic cabalamam kendimi olume terk ederim

Kesinlikle ne sigara ne alkol hic bisey kullanmiyorum ve stres sknti da yok sdce kilo alamiyorum okdr

Hayir cok sukur hastaligim yok cok gttim doktora cok tahlil yptilar ama hic bsy cikmadi

Yanlış anlaşılmak istemem seni ona yönlendirmekte ama istersen ve bebek düşünmüyorsanız şuan bir psikiyatri doktoruna görün ( hiçbir sağlık problemim yok dediğin için ) çünkü çok güzel iştah arttırıcı ilaç veriyorlar.

Arkadaşımda aynı problem vardı kullandığı gündüz hapları ( kesinlikle beyni uyuşturan uyku yapan cins değil. ) isim vermicem doktor kontrolünde kullan diye ama çok güzel istahini açmıştı epey kilo aldı

Gunes hanim bna mesaj atarmisiniz ozelden lutfen ben yeni uye oldum nasil atilcagini bilmiyorum

Gunes hanim bna mesaj atarmisiniz ozelden lutfen ben yeni uye oldum nasil atilcagini bilmiyorum

Yazayım canım ama bana ilaç ismi sorma o sorumluluğa giremem tamam yan etkisi yok ama her insan bir değil allah korusun. Zaten doktora sorununu anlatınca o direk yazar

Balık yağı benim iştahımı açmıştı . . Yedikçe insan daha çok acıkıyor . sık sık birşeyler ye miden boş kalmasın . Sürekli birşeyler atıştır bi kaç lokmada olsa .

Esiniz ne diyor bu duruma destek oluyor mu size.Hep mi zayiftiniz cocukluktan beri?

Back
X