33 kiloyum ölmek istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dlo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bide sanirim bazi arkadaslrmz inanmiyor bna soyle bisey var doktorlr bna yardmci olsa bn kalipta gecenin 4 de burya caresizligmi yazmzdim bugun hic uyumadim her geln yorumu okudum belki benim gbi olan vardr kilo alan vardr maglesf doktor 33 kilo olan birini basndan saliyor demkki ciddi bisey cikmyo tahlillerde

Canim doktor kagidi inceli bna dedgi laf su biraz kansizsin ama hersyn iyi pekmz ic kansizlgnda gidr onun disnda biseyin yok sana durduk yere ilac veremem dedi istahin yoksa kendini zorla yemege bk dedi konuyu kestrp atti kagdi elime verdi hadi yallh eve hic ilgnmdi bnde o sinirle kagdi acip bakmdim bile direk cop kutusuna attim ve hastnden aglyrk ciktim cunku herzmnki gbi ayni seyleri soyledilr suanakdr 30 tane doktora gitmismdr hepsi ayni seyi soyluyor ve bn yemedigim halde nasil saglikli biriyim 24 yasnda 1.50 boyunda 33 kilo olan bir insan nasl saglikli olur bnmde aklim almyo bnde zaten inanmiyorum illa bisey var ama bu doktorlar ilgilenmyo ozelede kackre gttim serum veriyolr 300 kagit kakaliyolr hdi eve 1 serumdam ne olck ki hic bsy ozelde ayni devlette ayni

E demiş ya işte kansızsın diye
Demin de normal diyodun
İnsan bazen malesef kendi kendinin doktoru oluyor

Ptesi sağlık ocağına git aç karnına. Demir, tiroid ve d vitaminine baktır. Sonucunu da atma doktor ne derse desin

Yok cnm kansizsin dedi ileri seviye demedi hatta sogledgi laf suydu birz kansizsn pekmz ic gecer dedi kansizlign

Canim yiyebilsem yiycm ama migde almiyor bn gunde iki ogun yiyorum sabh ve aksam bidada karnm acikmiyor

Evlendikten sonra cok zayifladim evlnmeden oncde cok kilolu degildm 37 kiloydum her hangi birsey olmdi tam tersi sevdimle evlendim cokta mutluym bir sorunm yok ne olduysa dugun gunu oldu ogunden sonra istahim kesildi

Hiç birsey yemiyor musun gün icinde illa ki yediğin birşey vardır canim ya... her gun yedigini bir kasik fazla yemeye gayret etmeye calissan nasil olur? Bir de kilo aldıran şeylere yönelsen? Mesela bebe bisküvisi kilo yapar diye biliyorum. Onun dışında gece kalkıp birşeyler yemek kilo yapar. Kuzenim çok zayıftı sonra üniversite sınavına hazırlanırken her gece ekmek arasına Nutella sürer yerdi şimdi maşallah kilosu gayet yerinde sukur. İnsallah sen de kendine seveceğin bir yöntem bulursun. Bir de psikolojik olarak kendini kasma. Aynanın karşısına geç önemli olan kilo değil sağlıklı olmaktır ben sağlıklıyım mutluyum ve olduğum şekilde güzelim de. Elbise guzel olmuyor demişsin bol dökümlü kiyafetler tercih edersen yakışacaktir. Bir de belki de metobolizman hızlı çalışıyordur daha fazla hızlanmamasi için metobolizma hızlandıran şeylerden uzak dur... Neden olesin afrikadaki insanlar bile onca yoklukta hayatta kalıyor üstüne sen gayet sağliklisin hasta olsan 30 doktordan biri fark ederdi elbet :)

Biliyorum alamicagimi sdce bna kilo aldiri hap igne ne olursa artik raziyim istahimi acsin yemk yiyim artik biktim zayifliktan 8 aydir evliyim evlenirken bile gelinligmi zor diktrdim ustumde hic guzl durmadi kendimden nefret etmeye basladim ve kendimi sevmkten vaz gecersem hic cabalamam kendimi olume terk ederim

Solgarın balık yağını al, her sabah kahvaltıyla birlikte iç iştah açar ve direncine de iyi gelir
Bu arada sürekli ufak ufak atıştır, badem, ceviz, fındık vs... kilo alacağım diye sağlıksız gıdalara saldırma sakın
Mideni yemeye alıştırman lazım

Canim yiyebilsem yiycm ama migde almiyor bn gunde iki ogun yiyorum sabh ve aksam bidada karnm acikmiyor

İlk yorumumda balık yağı dedim ama hiç psikiyatriye gittin mi, ablam da şu an 35 kilo, antidepresan başladı doktor, bir aydır yemek yiyebiliyor, 32 den 35 e çıkmış, belki böyle bir sorunun vardır

Canim istahim yok diye birakma ama.
Zorla kendini.

Geceleri ekmek arasi nutella ye mesela.
Manti makarna ne bileyim
Zorla biraz kendini yutmaya calis.
Ay cok.zor valla
Goruntuyu gec de saglik onemli

acaba spor yapiyor musunuz?spor istah acar , yemek yedirir.önce midenizin büyümesi lazim.yavastan spora baslasaniz belki istahiniz acilir da böylelikle midniz büyür.bir deneyin isterseniz.Onun disinda bir arkadasin da önerdigi gibi üniversite hastanesine gidin ve triodinize de mutlaka baktirin.

Doktora danışın ve alerji için kullanilan ilaçlardan alin,şimdiye kadar o ilacla kilo almayanini gormedim. Ilacin esas etkisi alerji ama acayip istah aciyor ve uyku veriyor yiyip yiyip uyuyorsunuz gelsin kilolar.

Metabolizma ile ilgili bir durum olabilir ama kendimden bahsedeyim sana... Ben de yıllarca kilo alamamaktan muzdarip bir insan olarak , 38 kg ile hamile kaldım 72 kg ile doğum yaptım şu an 55 kg yum ve şimdi de verme derdindeyim maksimum kg 48 olmalı benim için , en kısa zamanda sana bir çocuk lazım :KK70:

Hani 2 lokmadan sonra miden ağrıyo ya işte ağrısa da yemeyi deneyeceksin. Yavaş yavaş .
Atıyorum günlük rutinin 2 lokma mı onu 3 lokma yapacaksn. Zor da olsa 3 lokma yiyeceksn. Miden bulanırsa yat uzan dinlen birşey yap.
Günde 2 öğün sağlıklıdır evet ama kilo almak istiyorsan sık sık mutfağa gidip birşeyler atıştıracaksın.
Ben nasıl kilo alıyorum mesela
Tuzlu yiyorum hop üstüne tatlı. Tatlı yiyorum bu seferde canım tuzlu istiyor. Sürekli mutfaktayım aç değilim biliyorum. Fazla yemekten de midem ağrıyor ama zorluyorum.
Zaten 1 günde kilo alınmıyor 1 1.5 hafta bu tarZ yesem 1 kilo olarak dönüyor.
Tabi ben sağlıksız beslenmeyle sistemi bozmuşum insülin direnci şeker dalgalanması filan iştah oluyor.
Sende sistemde sıkıntı yok ki yemek yemeye yönlendrsn.

Benim teyzemin kızı var ben de onu çok dert edindim o da 165 cm 42 45 arası kilosy.
Çok zayıf duruyor. Teyzem de doktora götürdü hiçbişeyi yok bütün tahliller normal çıktı.
Ona karışımlar aldım bebek bisküvileri ye dedm yatmadan önce yaptı ama abla midem ağrıyor yiyemiyorm dedi. Ama yiyeceksn işte.
Benim de ağrıyor yerken tıka basa yiyorm.
Midemin hacminden fazla yiyorum.
Sofraya oturr ekmek yemez tatlı yemez sağlıklı şeylerden yer kalkar e nasıl kilo alsn ki.
Sağlık olsun gerisini boşver diyecm ama bukadar zayıflık da insanı ruhen yıpratıyor anlıyorum seni.

Üzülme bulursun çaresini inşallah.

Keske de benimde iştahım kesilse Gece yatarken bebek biskuvisi ile mama yap kilo aldırır

Yemezsen nasıl kilo alacaksın ?
Bu tarz durumlarda mide yemeye izin vermiyo aksi takdirde yerse de kusuyo zaten çevremde aynı sorunu yaşaynlar vardı

Çok geçmiş olsun öncelikle stres yapma ve kafaya takma mutlaka doktor kontrolünde ol kötü şeyler düşünme

Alerji ilacı var bitanen iç onu baya baya iştahın açılır canım . Bu sayede alırsın belki .

Durumun böyle olup da kan sonucunu bile bilmemen tuhaf.
Neyse. Hgb değerine baktır demir, demir bağlamaya falan. Eksikliği müthiş iştahsızlık yapıyor
Yok ya yalan o :))) şuan feritin 3.5 demir 35 hemoglobin 11.5 ve inanılmaz iştahım açık şuaralar. Canım sürekli yemek yemek istiyor. 48 kg dan 52 e çıktım :olamaz:

Kizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24

Bende de vardı kilo alamama sıkıntısı. Doktora gittim metabolizmam normalden hızlı çalışıyormuş. Ve gündelik almam gereken kalori listesi çıkardı doktor. Bende baktım benim 1 günde yemem gereken kalori burgerkingin menülerine denk geliyordu bende sabah akşam yedim sırf kilo alayım diye öyle 5 kilo aldım 1.5 ayda falan.

Back
X