33 kiloyum ölmek istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dlo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eğer hastanelerdeki doktorlar iyi ilgilenmiyorlarsa sağlık ocağındaki aile hekimine git ve tekrardan tahlil yaptır. Mutlaka bir vitamin, antidepresan bir şey verecektir. Seneler öncesinde gittiğimde antidepresan yazdırmıştım kilo almak için ve işe yarıyordu tabi bırakmıştım uyku sersemlik yapıyor diye. Bir keresinden eczanede pharmaton diye bir ilaç vardı çikolatalı kakaolu gibi bir kokusu vardı onu kullanmıştım o da işe yaramıştı.
Gün içerisinde bebe bisküvisi yiyebilirsin sütle 1 2 kilo almıştım onunla daha sonrasında bıraktım. Tabi bunları bıraktıktan sonra kilo almam duruyor ama hep aynı kilolar arasında gidip geliyorum. Senden bir farkım yok kilo almaya çalıştıkça dalga geçiyorlar alma ileride pişman olursun diye. Boyum 1.63 kilom 42-45 arası değişiyor en fazla 46 oluyor üstüne çıkamıyorum.

Bulk içtim hiçbir işe yaramadı demişsiniz. Sizin durumunuzda bulk doğru ürün değil. Bulk esasen bir besin ilacı da değil. Siz, bir nedenle beslenmesi aksayan insanlara verilen tıbbi besin ilaçlarından almalısınız. Bunlar, son derece dengeli Protein , karbonhidrat, yağ,mineraller ve vitaminler içerirler. Bunlar eczanelerde çeşitli markalar altında satılırlar. Ama eczaneler Pek hazırda/ raflarda bulundurmazlar, ancak siz siPariş verince ilaç dePolarından getirtirler.Biz beslenmesi aksayan hastamız içn Ensure Plus kullanmıştık, Abbott ilaç tarafından üretiliyor. Dediğim gibi başka ilaç firmalaının ürettiği başka markalar da var. Ensure ve diğer markalar, mama olarak tanımlanır ve ağız yoluyla veya tüple yapılan beslenme takviyesidir. Bir kola kutusu gibi bir kutuda, çilek, kakao, muz, vanilya aromalı olarak satılıyorlar. Yani, sanki çilekli veya kakaolu sütmiş gibi, ama tabii biraz daha yoğun kıvamda. Kutuyu açıP, içiyorsunuz. Bunu dahiliyeye yazdırabiliyorsunuz ve eğer yazdırmayı başarırsanız, sigorta karşılıyor. Yazdırmayacaksanız, tanesi en son 8.5 lira civarındaydı. Bundan günde 2 tane içebilirseniz, kesinlikle faydasını görürsünüz. Eğer sıvısı Pahalı gelecekse, toz hali de var, suya karıştıracaksınız, o da 4 lira civarındaydı. Maddi gücünüz varsa, 220 ml kola kutusu gibi kutulardaki sıvıyı tercih edin, bir ay düzenli olarak günde sadece 2 kutu bile içseniz , bir ay sonunda 2-3 kilo almış olursunuz.

Ben vermeye çalışıyorum sen almaya.almadan kolay ne var çikolata börek kurabiye ye az yiyebiliyomussun o hakkını arada ivir zivir da kullan tanı yumurtanı sütünü cevizi balini ye Kızartma ye bazen çok hareket ediyosan etme .daha ne diyim bilemedim tadına varipta kendini kaptırma yeter

Kizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24
Benim gorumcem 27 yasinda bu surecte en yuksek 38 cikabildi
Yiardir kilo almak icin ugrasti hastane hastane gezdiler doktorlar ayni sekilde diyetisyene spor salonuna yonlendirdiler ve bu sene arastirma hastanesinde cölyak hastaligi teshisi koyuldu ve artik cok gec oldu oncesinden doktorlar soylemedigi icin. Ekmek ve un besinleri tuketti onuda migdesi kaldiramadi suan 23 kilo ile hastanede yatalak asiri zayifliktan kendini tasiyamiyor kayinvalifem altindan aliyor. Rabbim ona da sifa versin gozumuzun onunde eriyo artik . Demem o ki arastirma hastanelerinede git cogu doktor ilgilenmiyor.

Kizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24
Geçmiş olsun

Istahim yok demekle olmuyor ilac gibi gunluk pekmezini içeceksin. Besin degeri olan seyleri yiyeceksin. Hastalik derecesindr zayifsin ve duzelmen gerek. Tedavi olman gerek tatlim. Tedavi oluyor gibi yemen lazim.

Bence bir Karadeniz turu ayarla hemen.
1 hafta içinde yeşilden yeşile koş.
Güzel doğa benim iştahımı açıyor.
Yemek hayattaki en güzel aktivite benim için yahu.. :(
İştahsız olduğum bir dönem hatırlamıyorum..

Kortizon süper kilo aldırıyorda işte öyle her önüne gelen kullanamıyor doktor yazması lazım ben iki ayda 10 kilo almıştım baktım sonu yok ilacı bırakmak zorunda kaldım

Spor yapmayı denediniz mi ? Spor iştahımı açmıştı benim. Siz de hem spor yapıp hem de besin değeri yüksek sağlıklı gıda tüketirseniz kas dokusu kazanırsınız.

İştah da yedikçe açılır. 1 2 lokma yiyorsanız gün içinde sık sık yiyeceksiniz. Çantanızda kuruyemiş taşıyın. Sabahları Tahin pekmez yumurta falan tüketin. Diğer öğünlerde bakliyat et vs. Sağlıklı beslenin ve biraz kendinizi yemek için zorlayın.

Istahim yok diyip birakmayin yemeyi.
Zorlayin kendinizi cunku bir hap alacaksiniz ve mucizevi bir sekilde cok yiyeceksiniz diye bir sey mumkun olmayabilir. Birazcik zorlayin, bu tabagi bitirmeden sofradan kalkmayacagim, diyin. Ara ogunlerde dahil protein,karbonhidrat, yag dengesini saglayin. Ogun kacirmayin.
Insallah en kisa zamanda kilo alirsiniz.

Sana güzel bir örnek.
Bennn.
Bi dönem 42 kg kadar düştüm.
Psikolojim bozuldu herkes zayıfsın dedikçe.
Sonra her şeyi kenara bıraktım ve her gün ne kadar yiyorsam kaşık kaşık çoğaltmaya başladım.
Midemde büyümeye başladı.
Gün geçtikçe kiloda almaya başladım.
Demem o ki her şey birazda kafada bitiyor. Zayıfım kilo alamıyorum diye üzüldükçe midem bulanır hiçbir şey yiyemezdim. İçim almıyordu.
O psikolojiden çıkmak çok önemli .
Kilo alayım diye antidepresan veren dahiliye doktoruma inat kullanmadm ve 52ye kadar çıktım. Yavaş yavaş tabi.
Kafanda ki her şeyi sil at. Kendine bi uğraş bul hobi edin. Ki kafan orda olmasın.

Ben 20 yaşındayken 150 boya 34 kiloydum. Psikolojik tedaviyle 2 ayda 50 kiloya yükseldim. Bir uzmana danış derim.

Az önce 43 kilo yazmışım o şimdiki kilom :D

Son düzenleme:
Kilo almak icin fitnessa gelenler var.. 5 kilo almis bir arkadaş, gözleri ici gülüyordu.

Biliyorum alamicagimi sdce bna kilo aldiri hap igne ne olursa artik raziyim istahimi acsin yemk yiyim artik biktim zayifliktan 8 aydir evliyim evlenirken bile gelinligmi zor diktrdim ustumde hic guzl durmadi kendimden nefret etmeye basladim ve kendimi sevmkten vaz gecersem hic cabalamam kendimi olume terk ederim

Merhaba , anladığım kadarıyla miden almıyor yemek yemeyi çünkü çok az yiyorum demişsin ,bildiğim kadarıyla tüp mide ameliyatlarından sonra bile insanlar yemeye devam ettiklerinde tekrar o küçük mideleri büyüyormuş,sende düzenli olarak küçük atıştırmalıklar bile olsa sürekli yemeyi adet edinmelisin buna fındık tarzı küçük çerezlerle başlayabilirsin,birde ilerdeki yazışmalrını okumak fırsatım olmadı ama pskoloğa gitmeni öneririm ,yemek yiyememenin ardında yatan bir şey olabilir, şifa dilerim ..

kuruyemiş yiyebilirmisin?
Yemeklerden sonra koy göz önünde bir yere tv izlerken ev işi yaparken her an ye bak nasıl kılo yapıcak hem en azından cipsden,tatlıdan aldığın zararı almaz vucudun

Ben 170 boyla 47 kiloydum, evet zayıftım ama ölmek isteyecek bir durum yok bunda, Kuzenim sizinle aynı boy ve kiloda sadece ufak tefek, çıtı pıtı görünüyor. Bu neden ölmek için bir neden olsun. Kendinize gelin. Çok kilo almak istiyorsanız, sık sık bol karbonhidrat ağırlıklı beslenin. Ama böyle beslenme sizi sağlıksız yapar, şuan zayıf ve sağlıklısınız bence tadını çıkarın. Bahsettiğim 47 kilo öğrenciykendi. Ben işe başladığımda 15 kilo aldım. Düzenli ögünler yemeye başladığım için. sabahları normalde pek kahvaltı yapmazken hem kahvaltı(genelde poğaça, vb fırın ürünleriyle) hem öğle hem akşam yemeği yiyince kilo aldım ama ondan sonra sürekli hastalanır oldum. Ve zayıf halimi çok özlüyorum.

Yanı ne bilim iştahın kapanması nasıl bişey bilmiyorum ama :))

7 kilo alsan yeter..boyun 150 çünkü 40 kilo olsan iyi olursun.. poğaça, börek falan yesen.. baklava, çikolatalı pasta.. ne bilim.. çok yüksek kalorili bunlar.. 1 dilim yesen bile fark eder..

Back
X