33 kiloyum ölmek istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dlo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizin hem günlük aldığınız kalori miktarını arttırmanız hem de midenizi genişletmeniz lazım.

Kalori miktarını arttırmak için içeceklerden de destek alın. Diyetisyenler kilo vermek isteyen hastalarına sıvı kalorilere dikkat edin, yediklerinizi kıssanız bile içtiğiniz şeylerde gereksiz kaloriler olabilir derler. Siz de benzer bir mantıkla daha kalorili içeceklere yönelebilirsiniz. Mesela sabah kahvaltıda çay içiyorsanız onun yerine meyve suyu içmeye başlayın. Yemeklerin yanında su yerine gazlı içecekler tercih edin. Hem midenizi de genişletir. Türk kahvesi yerine sütlü kremalı bol kalorili kahvelere yönelin.

Sağlıklı bir yöntem midir bilmiyorum ama kesin kilo aldırır size.

Istahim yok demissiniz. Yiyip alamasaniz tamam ama yemezseniz tabi ki alamazsiniz.

7 kilo alsan normal kilona ulaşırsın. 150 ye 40 kilo normal.. Gece uymadan önce uyumana yakın yemek yersen kilo alırsın.. Canın istemese de yesen alırsın.. Özellikle çikolata nutella cips.. Bunlar hep kilo aldırır..

Bende 27 yaşındayım 155 boy 40 kiloydum 35e düştüm. Her gören ne kadar zayıfsın deyip şoka giriyor görende kafam kopmuş zanneder. Giydiğim kıyafetler pek yakışmıyor çoğunlukla kendimi çirkin hissediyorum. 40 kiloyken doktora gittiğimde boyuna göre kilon normal demişti. Derdine pek derman olmaz yazdıklarım ama yalnız değilsin bil istedim

Bende 27 yaşındayım 155 boy 40 kiloydum 35e düştüm. Her gören ne kadar zayıfsın deyip şoka giriyor görende kafam kopmuş zanneder. Giydiğim kıyafetler pek yakışmıyor çoğunlukla kendimi çirkin hissediyorum. 40 kiloyken doktora gittiğimde boyuna göre kilon normal demişti. Derdine pek derman olmaz yazdıklarım ama yalnız değilsin bil istedim
Endokrine gittiniz mi
nasıl normal der anlamıyorum
Hem boyunuz kısa hem kilonuz az
Çocuk ölçüleri bunlar
Yetişkin bir insan nasıl bu kilolarda olur

Endokrine gittiniz mi
nasıl normal der anlamıyorum
Hem boyunuz kısa hem kilonuz az
Çocuk ölçüleri bunlar
Yetişkin bir insan nasıl bu kilolarda olur
Valla kan tahlili filan hiç bişi istemedi eliöe bi diyet listesi tutuşturup gönderdi. İdeal kilom 45 tekrar eski kiloma dönüp 45e çıkmak istiyorum. Boya yapabileceğim bişi yokta kilo için uğraşıyorum :)

Arı sütünü denedin mi ? Bide cici bebe + süt ..hem tadı da güzel :)

Her gün bir lokma daha arttır yediklerini ,zamanla alışırsın .bide terapi alıyor musun ,yeme bozukluğu tedavisi görüyor musun ?
Diyetisyene gittim kan tahlillerimle beraber ama herhangi bi sorun bulamadı alıyorum hızlı veriyorum tiroitede baktırdım dahilyeye hastaneye yatırın kötüyüm dedim ama biseyin yok dedi yolladı

Valla kan tahlili filan hiç bişi istemedi eliöe bi diyet listesi tutuşturup gönderdi. İdeal kilom 45 tekrar eski kiloma dönüp 45e çıkmak istiyorum. Boya yapabileceğim bişi yokta kilo için uğraşıyorum :)

Arkadaşım senin tahlil yaptırman şart.
Endokrin uzmanına git, troid değerlerine bakılsın. Ayrıca gastroentereroloji bölümü de çölyak yönünden incelesin.
İnşallah hiçbir şeyin yoktur ama bu sebepler ekarte edilsin, ondan sonra diyet listesi ile uğraşırsın.

Al bir kavanoz Nutella kaşık kaşık ye bak bakalım almıyor musun

Sana tavsiye vereyim. Spor salonuna yazıl önce ve kendine "gainer" adı verilen karbonhidrat tozu al spor yapmadan önce ve yaptıktan sonra günde 2 kere al ve yaninda her gece cici bebe yr 1 kase 100 gramlik paketli olanlarindan ola var onu at ye beslenmenide protein odaklı yap bu şekilde bizzat abim 7 ayda cok sağliklı bir şekilde kilo aldı ne yağlanması var nede göbeği sizde de olur umarim üstelik o erkek metabolizma farkida var

Diyetisyene gittim kan tahlillerimle beraber ama herhangi bi sorun bulamadı alıyorum hızlı veriyorum tiroitede baktırdım dahilyeye hastaneye yatırın kötüyüm dedim ama biseyin yok dedi yolladı
Farklı besinler dene ,neler hoşuna gidiyorsa onlardan yemeye çalış .bir şekilde üstesinden gelmen gerek

Aksam yatmadan önce yiyebildigin kadar yemek ye. Hic sevdigin birşey yok mu?
Mantı makarna salatası kısır falan ben bayılırım. Pasta börek kek hamur işi ay tutmayin beni.:skandal:

Arkadaşım senin tahlil yaptırman şart.
Endokrin uzmanına git, troid değerlerine bakılsın. Ayrıca gastroentereroloji bölümü de çölyak yönünden incelesin.
İnşallah hiçbir şeyin yoktur ama bu sebepler ekarte edilsin, ondan sonra diyet listesi ile uğraşırsın.
Ay korktum şimdi yahü bi gideyim bari. 40 kilo normal değil mi boyuma göre

Bebe biskuvisi çiğ yumurta muz süt karışımını denedin mi benimde 44 kilo bir arkadaşım var o denedi iyi demişti her sabah aç karnına

Sevdiğim şeyler var ama rahatsız ediyor midem kücük oldugu için acaba önceki arkadaş kilo almış mıdır?

Yanlış anlaşılmak istemem seni ona yönlendirmekte ama istersen ve bebek düşünmüyorsanız şuan bir psikiyatri doktoruna görün ( hiçbir sağlık problemim yok dediğin için ) çünkü çok güzel iştah arttırıcı ilaç veriyorlar.

Arkadaşımda aynı problem vardı kullandığı gündüz hapları ( kesinlikle beyni uyuşturan uyku yapan cins değil. ) isim vermicem doktor kontrolünde kullan diye ama çok güzel istahini açmıştı epey kilo aldı
Özelden yazabilir misiniz bana ilacım adını?

Kilo alamamak en büyük sorunum benimde :( bünyeyle alakalı bi durum bazı arkadaşlar yemezsen nasıl alan diyorlar ama yaşamayan bilmez sorunda zaten yenmemesi boğazdan gitmemesi :( gerçekten çok zor

Back
X