33+ larda çoğalan karın sertlikleri..

angel25

Evli Mutlu Hamile :))))))
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2007
959
5
96
43
İzmir
slm kızlar hergeçen gün karın sertlikleri çoğalıyo gün içinde çok fazla olmaya başladı özellikle akşamları vede yemeklerden sonra..bu sertlik normalmi sizlerdede varmı..arada kasık ağrısı oluyo geçiyo bunlar normal de bu sertlik beni çok rahatsız ediyo..

Sertlikten kastın karnın bir yere toplanmasıysa onlar kasılma.Sıklığını takip et ve doktorunu bilgilendir.Bu haftalarda yalancı kasılmaların olması normal ama tedbirli olmakta fayda var.

Sertlikten kastın karnın bir yere toplanmasıysa onlar kasılma.Sıklığını takip et ve doktorunu bilgilendir.Bu haftalarda yalancı kasılmaların olması normal ama tedbirli olmakta fayda var.

ilgilendiğin için saol cnm..karnımın belli yerleri değil tamamı tahta gibi oluyo gergin semsert yani..kasılmamı bilmiyorum ilk bebek olunca deneyimsiz oluyo insan..doktora söyledimde gayet tepkisiz normal karşıladı bende aynı şey başına gelenlerle paylaşim istedim..

akşam yemek yedikten yarım saat bir saat sonra yürüğüş yapıyorum. yürüdükçe karnım şişiyor. 45 dk sonra şiş ve sert bi karın oluyor o hale geliyorki nefes almakta bile zorlanıyorum. sanırım mide probleminden kaynaklı bi durum bu. tüm iç organlar yukarı doğru çıkıyor sonuçta. mide dinlendikçe geçiyor bende, hafif yemek ve bol su içmek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…