- Konu Sahibi geronimo
-
- #12.301
yaz kız çatlatma emi
ay msnden düştüm
cevap vermeyecektim am asiz böyle şeyler yaşamadığınız için anlayamzsın demişsin yaa bunun için cevap veriyorum işte!! insanların ne kadar ağır şeyler yaşadığını bilemezsin senin bu yaşadığın neki?? ben çok ağırını yaşadım ama bunu burda bangır bangır duyuradım.. sana tavsiyeler verdi yardımcı olmayada çalıştım ama sen anlamadın, dinlemedin.. dahasını yapamam yada diyemem.. ya gideceksin yanına konuşacaksın yada askerden gelmesini bekleyeceksin dahası olmaz... yani burdaki her kızda aynısını diyecek sana.. askerlik zor ve hepsinin psikolojisi bozuk biz yaşamıyor muyuz sanıyorsun bazı şeyleri?? ama sabredip üstüne gitmiyoruz onlar hatalarını anlayıp düzeliyorlar.. askerlik bu sivil hayata benzemiyor işte..
Geçmişi okudum bitanem geldim şimdi:)
bi alemsin:))) ikide bi bizi dinlemiyon diyon dinlersin ama kafama yatarsa dinlerim misal veriyim sen bana bi konu anlatsan bende sana söle söle yap desem hemen dedigimi yaparmısın yapmazsın tabiki ben seviyorum onu dediklerinde haklısın kusura fakat seviyorum yine aradım onu dayanamadım birde neden kişisel bi tartısmaya dönüştürüyosun olayı onu anlamıs degilim sana cvp vermiycektim felan demişin düşmanmıyız sanki??ben derdimi anlattım suc degil dimi?senin fikirlerinede hak vermedigimi yada anlamadıgımı düşünmen cok yanlıs hak veriyom ben ama elimde degil sürekli onu düşünüyorum beni terketmesi ufacık bişi için zoruma gidiyor neyse allah herkesiz yardımcısı olsun rabbim:çok üzgünüm:
güz hoş geldin bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?