331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bi alemsin:))) ikide bi bizi dinlemiyon diyon dinlersin ama kafama yatarsa dinlerim misal veriyim sen bana bi konu anlatsan bende sana söle söle yap desem hemen dedigimi yaparmısın yapmazsın tabiki ben seviyorum onu dediklerinde haklısın kusura fakat seviyorum yine aradım onu dayanamadım birde neden kişisel bi tartısmaya dönüştürüyosun olayı onu anlamıs degilim sana cvp vermiycektim felan demişin düşmanmıyız sanki??ben derdimi anlattım suc degil dimi?senin fikirlerinede hak vermedigimi yada anlamadıgımı düşünmen cok yanlıs hak veriyom ben ama elimde degil sürekli onu düşünüyorum beni terketmesi ufacık bişi için zoruma gidiyor neyse allah herkesiz yardımcısı olsun rabbim:çok üzgünüm:

Geçmişi okudum bitanem geldim şimdi:)

cevap vermeme nedenim düşman olmamız falan değil.. sadece anlaşamama sorunu ben sana düşüncelerimi empoze ettirmek gibi bir amacım yok.. sevme de demiyorum tek dediğim sabırlı ol tamam

canlarım arkadasın halıne uzuldum bole kalemıme vurur gıbı oldu ısyerınde ama cıkma zamanıma denk geldı yazamadım sımdı denıcem bvasarabılırsem kalemımden kacmadıysa duygular tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…