canım siz çalışıyosunuz bakımlı olmnız gerek tabiama benim farklı
ay yaprak dökümü başladı piss ferhunde inşaatı ateşe verdi alsanaalsanasmile
avuçlarımda hala sıcaklıgın var inan
unuttu dese dılım yalan yalan
bu aksam hıc muhabbet yok ya yaprak dokumunemıbaksam acaba bende
crn olmayıca muhabbet tıkanıyo nerde kaldı bu kız buarada
off ya aldatma haberlerini okudum kızlar sevgilileri deniolar başka msnlerle yalandan randevu falan ayarlayıp rezilliği ortaya çıkarıolar ben böle bişe yapsam (Ki ona sonsuz güvenirim) acaba nasıl bi durum ortaya çıkarr onlar gibi mi olur diye moralim bozuldu hemde çok
bende bböyle bişey asla yapamam yapmam sonsuzz güvenmem ama yapmam hiçbir zaman kimseye sonsuz gücvenim olmadıoff ya aldatma haberlerini okudum kızlar sevgilileri deniolar başka msnlerle yalandan randevu falan ayarlayıp rezilliği ortaya çıkarıolar ben böle bişe yapsam (Ki ona sonsuz güvenirim) acaba nasıl bi durum ortaya çıkarr onlar gibi mi olur diye moralim bozuldu hemde çok
küştum ben ama bak mısafırler bıle sıkıldı gıttı
ay canım yapma yaa... böyle şeyler düşünme bence.. onlar askerde daha çok düşünüyolar bizi eğer zaten aldatacaksa sevgisi olmadığı içindir seviyosa aldatmaz inanmıyorum seven birinin aldatacağına ben..mafoldumben
off ya aldatma haberlerini okudum kızlar sevgilileri deniolar başka msnlerle yalandan randevu falan ayarlayıp rezilliği ortaya çıkarıolar ben böle bişe yapsam (Ki ona sonsuz güvenirim) acaba nasıl bi durum ortaya çıkarr onlar gibi mi olur diye moralim bozuldu hemde çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?