yeni gelen arkadaşlarım İNŞALLAH safağınız çabuk geçer biz hep yanınızda olucaz :1hug:
ben 333. lerlede şafak saycam ama psikolojiktir boshayallersmile
inşallah hele bi olmayın zatiiiiklava:
kız gamze noluyi ne çıldırdın gene -tatlicadiarzu- biz zaten yanındayız, sen dur ben gelecem bi gün yanına seninle dalga geçicem ama sen beni tanımıcan hahaha delikafaduldendelikafadulden
inşallah hele bi olmayın zatiiiiklava:
ayy çok komik geldii nası bişi almış eline gamişş oklavayıklava: delikafadulden
ee tugbacım neler yaparsın okuyomusun calışıyomusun
Bu arada kendim Kırklareliliyim,kardeşimin arkadaşı Kırklarelide askerlik yapıyo,çok da rahat.
Lüleburgaz için de torpillilerin yeri deniyo,çok çok rahatmış...
bursadayım gazmişcim uludağ ünv. de psikoloji okuyorum..mezun olcam inşallah haziranda..ailem ist.da..memursun sanırım..görevin nedir..
bize de hep sürgün yeri diyolar..askerde ceza alanları problem çıkaranları falan oraya gönderiyorlarmış..ilk baş çok üzülmüştüm zaten askerlık zor, insanlar da zor olursa ne yapıcak die..ama sürgün yeri olmasının da avantajları varmış..inşallah dediğin gibidir kalp problemi vardı tedavi oldu geçti ama..çok yormasınlar yamafoldumben
ya bizim acemi birliği saray içinde öyle diolardıı
sürgün yeri olunca komutanlarda bulaşmıo pek=))
hayırlı bi yer canım üzülme en azından batı kafan rahat
belki otobüslerde karşılaşırız bundan sonra=))
canım benim nişanlım balıkesir edremitte kısa dönem piyade ( bitli piyade)şafağımızda: İSTANBUL :) İNŞALLAH sende bu günleri görürsün bitanem :)
inşallah tatlım hepimiz için inşallah..alışcam ben de senağlama
aynen canım o yönden rahat olcak kafası.. o yüzden içim rahat bir nebze..
kim bilir?? sizinki nerde?? şafak kaç (daha önce yazmışsanız kusura bakmayın kafam allak bullak o kadar çok şey okudum ki bugün)fisfisfis
kızlar... benim ki iskenderunda denizci dün sabahtan beri dağıtımda yemin töreninde sonra marmarise çıkma olasılığı varmı inşallah olur diye dualar ettim
o kadar güzel olur ki böyle birşey olursa... en yakın arkadaşım orada yaşıyor.. ve oraya gidip kalmam konusunda ailemi ikna etmem çok yüksek hatta burdaki iş hayatım zaten kötü yazı orda geçirme ve o arkadaşımla geçici dövme takı satımı vs gibi işler bile yapma durumumuz var
dün akşam aradı.. marmarise düşme ihtimali var mı dedim... zaten ordakilern %90ı marmarise çıkıyormuş... bahriyeli oldukları için.... ALLAHım çok heycanlıyım umarım marmarise düşer... o kadar güzel olur ki... dua ediyorum umarım marmarise çıkar...
kızlar... benim ki iskenderunda denizci dün sabahtan beri dağıtımda yemin töreninde sonra marmarise çıkma olasılığı varmı inşallah olur diye dualar ettim
o kadar güzel olur ki böyle birşey olursa... en yakın arkadaşım orada yaşıyor.. ve oraya gidip kalmam konusunda ailemi ikna etmem çok yüksek hatta burdaki iş hayatım zaten kötü yazı orda geçirme ve o arkadaşımla geçici dövme takı satımı vs gibi işler bile yapma durumumuz var
dün akşam aradı.. marmarise düşme ihtimali var mı dedim... zaten ordakilern %90ı marmarise çıkıyormuş... bahriyeli oldukları için.... ALLAHım çok heycanlıyım umarım marmarise düşer... o kadar güzel olur ki... dua ediyorum umarım marmarise çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?