öyle cnm bende çok zor zamnlar geçirdim kaç gün kaç gece ağlamaktan üzülmekten mahvoldum bide üstüne okdar uzak yere gittiki isteyncede gidemiyorum yani şafak 20 cnm ya sonunda bu günleri gördükk ama okdr çoközledmki yapayalnız kaldm bi anda kendimi çalışmaya verdim öyle geçirdm zamanıı .. sende kendine bi uğraş bul yoksa zor geçer.. gelsinn ama artk yaa yanımda görmeyi okdr özledmkiii Şeniz[/QUOdarısı başıma inşallah az kalmış hayırlı teskereler sağ salim kavuşurun inşllah allah tüm askerleri korusun sevdiklerine bağışlasın
öyle cnm bende çok zor zamnlar geçirdim kaç gün kaç gece ağlamaktan üzülmekten mahvoldum bide üstüne okdar uzak yere gittiki isteyncede gidemiyorum yani şafak 20 cnm ya sonunda bu günleri gördükk ama okdr çoközledmki yapayalnız kaldm bi anda kendimi çalışmaya verdim öyle geçirdm zamanıı .. sende kendine bi uğraş bul yoksa zor geçer.. gelsinn ama artk yaa yanımda görmeyi okdr özledmkiii Şeniz[/QUOdarısı başıma inşallah az kalmış hayırlı teskereler sağ salim kavuşurun inşllah allah tüm askerleri korusun sevdiklerine bağışlasın
inş canım bi kavuşayım başka bişi istemiorm şuannallah herkese sabır versinn yaşamayan bilemezz.. :gitme:
canım uçakla mı gideceksin
çok uzak da olduğun yerden.
Bende ardahana gitmek istiyorum ya
uçak pahalı direk otobüs yok
nasıl gidicem yamafoldumben
Kızlar bana bi yardım edin iice aptal oldummmmcadıarzucadıarzu
şafak hesaplayamıorum tam olarak.
Benim nişanlım kısa dönem olarak gitti.1 nisanda sınava girdi zorunlu 12 gün izin ve 12 nisanda teslim oldu bidaha izin kullanmıcak ama yemin töreninde 3 gün bırakıolarmış hergün yoklama olcakmış ama.nasıl hesaplıcam ben??
denizlidesin sanırım canım bende bilmiorumki inşallah gidersin bi şekilde
bizimde belli değil kayınvalide ve kayınbabayla gitcez babam arabayla dio ben uçak annem ikimizin arasında kalıo hala belli değil kalcağımız yer falan off..
Muğladan yokmudur ardahana ters mi olur ben orda okudum bu arada
Kızlar bana bi yardım edin iice aptal oldummmmcadıarzucadıarzu
şafak hesaplayamıorum tam olarak.
Benim nişanlım kısa dönem olarak gitti.1 nisanda sınava girdi zorunlu 12 gün izin ve 12 nisanda teslim oldu bidaha izin kullanmıcak ama yemin töreninde 3 gün bırakıolarmış hergün yoklama olcakmış ama.nasıl hesaplıcam ben??
kızlar nasılsınız? benimki aramıyor ya kaç gündür
2 hafta dolmadan 48 den 46 kiloya düşmüşüm ben..
ah şu askerlik ! gidene mi zor kalana mı birde anlasalar şunu erkekler...
kızlar yapmayın ama böle.sizleri çok iyi anlıyorum ilk haftalar hatta yemin törenine kadar çok zor hatta hiç geçmicek gibi ama geçiyor işte.50 den sonrası çok daha zor sanki zaman hiç geçmiyor gibi.bi de şimdi bizimkileri tatbikat için çadırlarda yaşatacaklar ayyy baya da pinpiriklidir benim kocişim nasıl yapacak bilmiyorum.son 20 lerde iş bu yaptıkları bilmiyorummm.hayırlısı olsun allah sağlık versin hepsine
gözün aydın canım. Keşke benimki de arayabilse ama ben inanıyorum yarın arayacak :)
iyi akşamlar kızlar.
benim eşim şükür her gün arayabilyor.
yemin törenimiz bizimde 7si sanırım.
nasıl alışcam ben böle bilemiyorum.
"Allah kavuştursun " diyenlere bile kızmaya başladım:) hapse düşmedi benm aşkım diyorum.
hiç kolay değil. çekmeyen anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?